Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos su kūdikiu

QUOTE(rentre @ 2008 08 26, 19:45)
manau, kad pati mama jaucia ar gali vaziuoti ar ne biggrin.gif
mes su 5men i Turkija vaziavom, o 7 as atostogavau prie juros.
sakyciau kuo anksciau kazkur vaziupoti, tuo lengviau, o dar jei pati maitinate biggrin.gif
nes mano bicas pradejo anksti ropoti, sliauzeioti, tai prie juros sunkoka buvo nulaikyti biggrin.gif
bet sunkumas priklauso nuo pacios mamos-juk vbienaI LAAABAI sunku auginti vaika, o kita nesiskundzia biggrin.gif

Butent drinks_cheers.gif Kuo mazesnis, tuo lengviau. Planavom kelione i siltus krastus spali, bet praejo man tas noras. Mums prasidejo 10-as menuo, oi kaip sunku doh.gif Kaip gera budavo, kai paguldydavai - ten pat ir rasdavai vaika biggrin.gif
Atsakyti
mes 1 menesiuka sventem Palangoj smile.gif labai fainai pailsejom, praktiskai visa laika parke praleisdavom smile.gif

o kai buvo 2 menesiai vel vaziavom, tik paskutini vakara mazius kasko tiek isiklyke, tai gerai kad buvo rugsejis ir mazai zmoniu viesbuti, nes ten visas viesbutis skambejo, o as ziople buvau pamirsus pasiimti viburcolio, tai kadangi jau buvo velu ir Palangos vaistines nedirbo, teko lekti i Klaipeda, o pakeliui vaikas nusiramino tai net zvakuciu ir neprireike smile.gif
Atsakyti
Mes prie jūros buvome, kai vaikučiui buvo beveik 2 mėn. Važiavom porai dienų. Tai pirmą dieną viskas buvo liuksiška, nuvažiuojant miegojo, prie jūros miegojo, tik pavalgyt ir sauskelnes keičiant atsikėlė. Naktį vežime irgi be problemų miegojo, nes sodybos šeimininkė neturėjo pasiūlyt net už papildomą mokestį lovytės, o savo kelioninės nepasiėmėm.
Bet antrą dieną prie jūros buvo neįmanoma, nes iš vienos pusės pūtė vėjas, iš kitos švietė saulė, skėčio neįsmeigsi, kad saugotų ir nuo to ir nuo to. Tai vaikas vis verkė ir negalėjau nuramint. Tad teko norinčius pasideginti palikti kopose, o pačiai su vaiku ir vežimuku eiti pasivaikščioti. Jaučiaus šiek tiek nusivylus, nes normaliai nei pasidegint, nei pasimaudyt negalėjau, o antrą dieną tai galim sakyt visai jūros nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2008 09 20, 23:27)
Bet antrą dieną prie jūros buvo neįmanoma, nes iš vienos pusės pūtė vėjas, iš kitos švietė saulė, skėčio neįsmeigsi, kad saugotų ir nuo to ir nuo to. Tai vaikas vis verkė ir negalėjau nuramint. Tad teko norinčius pasideginti palikti kopose, o pačiai su vaiku ir vežimuku eiti pasivaikščioti. Jaučiaus šiek tiek nusivylus, nes normaliai nei pasidegint, nei pasimaudyt negalėjau, o antrą dieną tai galim sakyt visai jūros nemačiau.

mes pirma karta kai buvom menesiuko nuvaziave tai tik trumpam nuejom su jura pasisveikinti, jau apie pasideginima nei negalvojau, negerai vezime labai karsta ant saules, kaip pirtis gaunasi smile.gif bet as iskart vaziavau taip nusiteikusi kad "gyvensim" parke ir labai patenkinta buvau, man Palangos parkas tai fantastinis ax.gif
Atsakyti
Mes buvom isvaziane kai maziui buvo 3 savaites ir antra karta - kai trys menesiai. Manau, vaikui tai buvo neikainojama vertybe - toks ramus namuose niekad nebvo. Grynas joduotas oras, pusu kvapas ir juros osimas daro savo. manau, verta perlipti per savo baimes. O juk nei ant vejo, nei ant saules, nei pas sirses vaiko niekas nevaro - su protu viska darai ir visiems ciki - ir teveliai paatostogauja, ir vaikas nuo miesto asfalto pailsi.
Atsakyti
super pasakyta ''vaikas nuo miesto asfalto pailsi''. bigsmile.gif
mes su dukryte prie juros vaziavom dar balandzio men, kai musu lelei buvo menuo. labai sauniai pasivaiksciojom, prisikvepavom jodo. o kita karta vaziavom vasara kai lelei buvo 5 men. bet tada nepasiseke su oru, buvo salta, lijo. nusiminem, kad neteko pasideginti, bet lankem muziejus.buvo smagu. hihihi.gif assa.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 08 01, 16:29)
siaip vaikas iki 3men neturi imunines sistemos, todel ir patartina su jais atsargiau visur vazineti. o ir kelione buna gan ilga, kazin ar vaikiukui patiks. tarkim jis keduteje gali labai perkaisti, o po to menkas vejalis, ir jau persales. aisku cia kiekvienos mamos reikalas. mano kai gime sausi, tai neti iki menesio nesilankiau su vaiku jokioje parduotuveje, vien del imunines sistemos, o kai dabar pasiziuriu kokius maziukus ten atsiveza, tai man baisu pasidaro. nors cia ne i tema blush2.gif

jo jo as irgi pritariu,reik maziuti pasaugot iki 3menesiu labaiu,atidet savo uzgaidas i sali,juk vaikas nebus amzinai mazas,as irgi savo dukrytes nesivezdavau i jokias susiburimo vietas,ejom tik i laukuti ir namo,mano dukryte irgi gime sausi ir jai dabar 9menesiai,o lapkriti pakviesti esam i vestuves ir tai nezinau ka daryt... unsure.gif
Atsakyti
Mes visada mėgdavom pakeliauti ir gimus vaikučiui kelionių neatsisakėme. Keliavome nuo pat gimimo beveik kiekvieną savaitgalį. Į kaimą, prie jūros, po miškus ir kt, lankėme muziejus ir galerijas. Buvome kalnuose. Visada labai džiaugiuosi kai vaikutis miega kur gamtoje, toli nuo miesto. Su miegojimu svetimoje vietoje niekada nebuvo problemų. Miegame kartu. Mažylę gerai veikė kalnų oras. Dieną išsimiegojus 2 km aukštyje būdavo geros nuotaikos, judri, vakare užmigdavo ramiai be triukšmo.
Manau, kad vaikučiai domisi nauja aplinka ne mažiau nei patys tėveliai. Tad jei tėveliai nemato problemos dėl nakvojimo svetimoj vietoj, vaikeliui tuo labiau tokia problema neiškils. Juk jam svarbiausia būti kartu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi nuo mazu dienu keliaujam. Is pradziu miegodavom vezimelyje, po to isigijom sulankstoma lovyte-manieza (super daiktas), tai dabar visur vaziuojam su savo lova, galim bet kur vaziuot ir jokiu problemu su miegu
Atsakyti
na mes tai nedaug kur buvom, pora kart sodyboj pas draugus. Bet su miegojimu jokiu problemu nera, nes kartu miegam. Sventem ir naujuosius kartu sodyboj, triuksmas buvo nemazas, gi ir muzika ir snekos, bet mazyle buvo nuvargus nuo ispudziu tai miegojo ir nieko negirdejo thumbup.gif As uz tai kad vaikai kuo dazniau su tevais keliautu ir pramogautu biggrin.gif
Atsakyti
mes planuojam pas senelius vaziuoti,bet biski nerimas man,kaip dukryte ten miegos-svetimoj vietoj nera miegojus,isskyrus pas mama viena nakti,bet ta buta ji jau pazista,daznai buname.kai vaziuosim kur nors,planuoju imti manieza-neguldysiu kartu i lova su savim,girdejau mazieji labai greit pripranta ir paskui nebenori miegoti vieni... schmoll.gif
Atsakyti
Ka tik grizome is Gran Kanarijos,buvom su musu 10 men .kleckuciu.Viskas sekesi puikiai,ir valge ir miegojo gerai.Be reikalo niekur netampau vaiko,nes vis tik manau,kad vaikams reikia normalaus ritmo ir savo lovos ax.gif
Atsakyti