Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos su kūdikiu

QUOTE(deimoka @ 2008 08 03, 14:37)
Na cia jus ir prisnekejot, jau dabar dar labiau abejosim ar verta vaziuot....aisku visko buna, bet is kitos puses jei taip galvotum apie viska, tai namie uzsidarius sedet reikia ir niekur noses nekist pirmus metus unsure.gif
bet musu didzioji dukryte taip laukia atostogu prie juros, kad net gaila vaikiuko verysad.gif

mano nuomone vaikas yra ne kliutis atostogoms, nors jis dar ir nedidelis, tereikia tevu noro, gero suplanavimo ir viskas. kai gime pirmasis tai nebuvo metu kai nevaziuodavom prie juros, nuo pat 2 menesiu, ir vaikas nesirgdavo, o dabar turim ir kita leliuka ir planuojam atostogauti vaziuoti su savo kemperiu i Italija, jam bus 5 menesiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2008 08 04, 10:53)
mano nuomone vaikas yra ne kliutis atostogoms, nors jis dar ir nedidelis, tereikia tevu noro, gero suplanavimo ir viskas. kai gime pirmasis tai nebuvo metu kai nevaziuodavom prie juros, nuo pat 2 menesiu, ir vaikas nesirgdavo, o dabar turim ir kita leliuka ir planuojam atostogauti vaziuoti su savo kemperiu i Italija, jam bus 5 menesiai  smile.gif

na kazin ar tik tevu noro reikia, juk nes kalbam apie kudikio poreikius. na jei jus i tokia ilga kelione ruosiates leistis, tai saunu. bet ar jusu maziukui patiks tokia kelione ant ratu? na mes ruosiames pavasari skristi i turkija vien del to, kad jau mazoji bus paaugusi. o kam dabar toki maza vaika tampytis? cia mano nuomone.
kaip kazkuri mama rase - turi susikrauti puse namu, tas ir yra sunkiausia. ir apsigyventi turi jau tokioje vietoje, kur suteikti visi patogumai. juk nepasisildysi vandens virdulyje, ir neisi vaiko prausti.
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 08 04, 13:47)
juk nepasisildysi vandens virdulyje, ir neisi vaiko prausti.

kodel ne? as sode su kudikiais gyvendavau, tai tik taip - issiverdi vandens ir prausi. thumbup.gif

ir veztis puses namu nereikia: taip tik is pradziu atrodo. baimes akys dideles blink.gif lotuliukas.gif paskui matai, kad be daugelio daiktu galima puikiausiai issiversti, daug ka galima daryti labai paprastai...

kai keliaudavau su vienu vaiku, jo daiktai uzimdavo visa 50 litru kuprine. kai keliaudavau su dviem - ta pati kuprine. su trim - vel ju visu daiktai i ta viena kuprine telpa lotuliukas.gif gyveni ir mokais thumbup.gif

Atsakyti
Tokio maziuko vaiko tikrai nesivezciau schmoll.gif karsta daug zmoniu ir vaikui tai ne i nauda ir tevams nekoks poilsis.Pirma karta prie ezoro nuvaziiavom kai maziui buvo 8.5men,tai doh.gif as tiek isvargau net list i vandeni nebenorejau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlute: 04 rugpjūčio 2008 - 13:17
QUOTE(ragnez @ 2008 08 04, 14:11)
kodel ne? as sode su kudikiais gyvendavau, tai tik taip - issiverdi vandens ir prausi.  thumbup.gif

ir veztis puses namu nereikia: taip tik is pradziu atrodo. baimes akys dideles  blink.gif  lotuliukas.gif paskui matai, kad be daugelio daiktu galima puikiausiai issiversti, daug ka galima daryti labai paprastai...

kai keliaudavau su vienu vaiku, jo daiktai uzimdavo visa 50 litru kuprine. kai keliaudavau su dviem - ta pati kuprine. su trim - vel ju visu daiktai i ta viena kuprine telpa  lotuliukas.gif gyveni ir mokais  thumbup.gif

čia tai jo,teisingai.kitaip sakant reikia tik pasitikėjimo,kad susitvarkysiu,viskas bus gerai.o dėl tų daiktų,tai tikrai pas mane panaši situacija.
Atsakyti
na man labai idomu pasidare del tu "nedaug" daiktu. mano mazajai beveik 7 men, tai as jau pradejau galvoti kaip viska i masina sutalpinti, nes minivena pardavem, ir dabar liko "paprata" masinyte. tai gi va: gale vaikiska kedute, todel vietos lieka tik mamai. priekyje laisva sedyne, bet jos negali apkrauti, nes vairuojantis turi matyti. bagazineje - vezimelis, maniezas (juk vaika kazkur reiks migdyti), o dar reikia sau rubus, vyrui ir vaikui sudeti, tai min 2 tases. dar vaikui reikia paimti sauskelniu maziausiai poka, buteliuku, svaraus vandens (juk nebegsi tik atvaziavus i parduotuve), siaip visokiu smulkmenu. tai kaip viska susitalpint?
juk i soda tai nuolat vaziuoji, tai ir ubu nereikia tiek pasiimti, gali kad ir issitepes pvaikscioti, o kazin kaip i tave sureguotu zmones prie juros? ir nereikia tikriausiai jau galvoti, kur vaika migdyti, o ir vezima galima tureti toki, kuri ten galima palikti.
tai tada laukiu komentaru, kaip issiversti be situ daiktu...............

o del sirsiu galiu stai ka pasakyti - taip, ju visur yra, bet mes nuejome su vaiku i jachtkluba (cia Kaune) pasivaikcioti, tai jos kaip nenormalios puola, man paciai i ranka ikando, nes jos nepastebejau. ir mazajai buvo ikande. jos prie vandens kazkokios arsios/.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mabi: 05 rugpjūčio 2008 - 09:33
QUOTE(mabi @ 2008 08 05, 10:30)
na man labai idomu pasidare del tu "nedaug" daiktu. mano mazajai beveik 7 men, tai as jau pradejau galvoti kaip viska i masina sutalpinti, nes minivena pardavem, ir dabar liko "paprata" masinyte. tai gi va: gale vaikiska kedute, todel vietos lieka tik mamai. priekyje laisva sedyne, bet jos negali apkrauti, nes vairuojantis turi matyti. bagazineje - vezimelis, maniezas (juk vaika kazkur reiks migdyti), o dar reikia sau rubus, vyrui ir vaikui sudeti, tai min 2 tases. dar vaikui reikia paimti sauskelniu maziausiai poka, buteliuku, svaraus vandens (juk nebegsi tik atvaziavus i parduotuve), siaip visokiu smulkmenu. tai kaip viska susitalpint?
juk i soda tai nuolat vaziuoji, tai ir ubu nereikia tiek pasiimti, gali kad ir issitepes pvaikscioti, o kazin kaip i tave sureguotu zmones prie juros? ir nereikia tikriausiai jau galvoti, kur vaika migdyti, o ir vezima galima tureti toki, kuri ten galima palikti.
tai tada laukiu komentaru, kaip issiversti be situ daiktu...............

o del sirsiu galiu stai ka pasakyti - taip, ju visur yra, bet mes nuejome su vaiku i jachtkluba (cia Kaune) pasivaikcioti, tai jos kaip nenormalios puola, man paciai i ranka ikando, nes jos nepastebejau. ir mazajai buvo ikande. jos prie vandens kazkokios arsios/.

su sita nuomone apie daiktus visiskai sutinku drinks_cheers.gif
mes turim minivena, vaziavom prie juros parai laiko ir tai vos pilna masina buvo doh.gif
ziuriu kai kurios mamytes ekstremales... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 08 05, 11:52)
su sita nuomone apie daiktus visiskai sutinku drinks_cheers.gif
mes turim minivena, vaziavom prie juros parai laiko ir tai vos pilna masina buvo doh.gif
ziuriu kai kurios mamytes ekstremales... ax.gif

Ekstremalėm tokių nepavadinčiau.. Gal labiau savanaudiškos asmenybės, paminančios vaiko poreikius ir saugumą dėl savų ambicijų doh.gif Ir dar didžiuojasi, neva vaikus čigonus augina, kurie ir be rūbų ir be vandens ir be komforto kaip kokie maži tarzaniukai išgyvena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 08 05, 11:08)
Ekstremalėm tokių nepavadinčiau.. Gal labiau savanaudiškos asmenybės, paminančios vaiko poreikius ir saugumą dėl savų ambicijų doh.gif  Ir dar didžiuojasi, neva vaikus čigonus augina, kurie ir be rūbų ir be vandens ir be komforto kaip kokie maži tarzaniukai išgyvena  doh.gif

na aciu dievui, kad yra ir tokiu mamu, kurioms rupi vaiko poreikiai. juk mazas nepasakys kas jam patinka ar ko jam reikia.
Atsakyti
na prie ko cia tas ekstremalumas,kad sugebi atsirinkti būtiniausius daiktus ir nesiveži visų namų?pvz,kai pasiskaitinėju,tai daugumos mamyčių vaikai tokio amžiaus miega tėvų lovoje.o kai jau prie jūros važiuot,tai maniežų prireikia,juk ne metam gyvent žada važiuot,o keliom dienom.čia mano tokia nuomonė.kas liečia drabužėlius,tai tada sau mažiau apdarų pasiimi,kad vaikam reikalingus sudėtum ir viskas sutilptų.jei krūtimi tokį mažių 1-2 mėn.maitini tai iš vis rūpesčių nekyla,susirasi tikrai nuošalesnę vietelę ir pamaitinsi.
Atsakyti
nu tiesiog negalejau neparasyti i kai kuriuos komentarus biggrin.gif
mes i palanga vaziavom kai manajai buvo 1.5 menesiuko, ir nereikia cia problemu ieskoti ten kur ju nera, nes as bent jau ju neturejau smile.gif
kadangi mano vezimas bebe comfort tai dukryte jame ir gulejo papludyme nei sukaito nei susalo thumbup.gif yra toks daiktas kaip tinklelis nuo vabzdziu thumbup.gif ir nei sirses nei dar kas nors nepuola, nors tiesa pasakius as jo net nebuvau uzdejus biggrin.gif deginausi atsistojus prie vezimo ir pabuvom vos keleta valandikiu, o jei tos mamos kurios neturi galimybiu uzdeti tokiu daiktu ant vezimo tai tegul ir nevaziuoja ir nekelia cia problemu doh.gif
be to daiktu nereikia prisikraut menesiui, buteliukas vandens tuo labiau nedaug vietos uzima biggrin.gif sauskelniu pasiimti keleta o jei prireiks nusipirksit smile.gif ne i kaima vaziuojat smile.gif
Papildyta:
beje keliavo dukryte lopsy, ir visalaika pramiegojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(--zuika-- @ 2008 08 07, 15:54)
nu tiesiog negalejau neparasyti i kai kuriuos komentarus biggrin.gif
mes i palanga vaziavom kai manajai buvo 1.5 menesiuko, ir nereikia cia problemu ieskoti ten kur ju nera, nes as bent jau ju neturejau smile.gif
kadangi mano vezimas bebe comfort tai dukryte jame ir gulejo papludyme nei sukaito nei susalo thumbup.gif  yra toks daiktas kaip tinklelis nuo vabzdziu thumbup.gif  ir nei sirses nei dar kas nors nepuola, nors tiesa pasakius as jo net nebuvau uzdejus biggrin.gif  deginausi atsistojus prie vezimo ir pabuvom vos keleta valandikiu, o jei tos mamos kurios neturi galimybiu uzdeti tokiu daiktu ant vezimo tai tegul ir nevaziuoja ir nekelia cia problemu doh.gif
be to daiktu nereikia prisikraut menesiui, buteliukas vandens tuo labiau nedaug vietos uzima biggrin.gif  sauskelniu pasiimti keleta o jei prireiks nusipirksit smile.gif  ne i kaima vaziuojat smile.gif
Papildyta:
beje keliavo dukryte lopsy, ir visalaika pramiegojo thumbup.gif

Tai labai fainiai kad pas tave vaikas toks kuris gali vezimelyje po kelias valandas isguleti. Manasis kai issimiega vezime tai max dar koki pusvalandi gali pagulet/pasedet ir viskas, jam reikia lipti lauk ir but ant ranku, nes kitaip pastoviai zyzia. doh.gif Ir atrodo nepratinome to, bet jis tikriausiai jau toks yra. O ant ranku isikėlęs tinkleliu nuo vabzdziu nebeuzdengsi. unsure.gif
Atsakyti