QUOTE(Darling_ @ 2010 06 02, 20:38)
Taip taip, tegu eina miegot kada nori, tegu eina į mokyklą, kada nori.. Ar čia jau jums nebe muštravimas? Man atrodo, jūs čia į vienus vartus varot. O man Bonifacija atrodo daug geriau realybėj susigaudanti nei kai kurios
ar nebus taip, kad priaiškinsit vaikams, kad nereikia disciplinos, nes galės dirbt kada nori, o gyvenimas taip pasisuks, kad negalės, juk tik nedidelis procentas žmonių taip dirba. Ir dažniausiai toks darbas, kurio valandos yra apibrėžtos, suteikia didesnį uždarbį
ne visada, bet ir ne taip retai, kad reikėtų guostis, jog vaikas užaugęs galės susirast darbą neribotu grafiku
Jau geriau tegu turi režimą vaikas, žino, kad yra valandos kada reikia ką nors atlikt, ir yra laikotarpis per kurį reikia ką nors atlikt.. tikrai nepakenks šiokia tokia disciplina gyvenime, nes po to jam gali būt sunku prisitaikyt prie griežtesnės darbotvarkės

Remiuosi savo asmenine patirtimi. Nemuštravau savo vaikų visiškai, mes gyvenam kaip geri draugai. Sūnūs dabar yra paaugliai ir jiems savaime suprantama, kad reikia eiti į mokyklą, mokytis...Dukra ką tik baigė darželį...Va jai leidau lankyti "laisvu grafiku", nes dirbu namie ir tas darželis ne man, o jai labiau buvo reikalingas, kad su bendraamžiais pažaistų...Su dukra kartą per savaitę trejus metus važinėjam į muzikos mokyklą. Nė karto neišgirdau žodžio "nenoriu"...
Apie ką jūs čia, mielosios mamos? Gal apie tai, kad, kai jūs grįžtat iš darbo piktos ir pavargę, vaikas privalo vykdyti visas jūsų komandas?