Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

as tai daug daugiau cukraus pudros i glaju dedu ,tada labai gerai stingsta,ir nekimba.Glaju tepu pirstuku blush2.gif ir pries pamerkdama koteli i aduonas is zalio grajaus samaneles uzdedu. O sustatau i koldunine- liuks-nei vartosi, nei viens su kitu lieciasi. parodyciau savuosius, tik kaip cia nuotrauka ikelt???
Atsakyti
Taigi, turiu formele voveruskos ant koto, uz kurio laikai ir kisi formele aplieta tesla i alieju. Taciau receptuko babaa.... Gal kas zinot kaip si tesla ruosiama, pasidalinkit ....
Atsakyti
Na ka siandien ir as uzsiemiau grybuku kepimu, nes buvo uzsilikusios senos grietines ir sviesto, sugaisau puse dienos bet rezultatas kaip visada geras smile.gif jau kokie 6 metai juos kepu, ir dar neikada neteko nusivilti, skanu ir greita, daznai issikepu vietoj sausainiu ir net ju nedazau. Na bet siandien nusprendziau dazyti tai taip ir uzgaisau doh.gif Ziuriu cia kai kurioms sunkai sekasi su ju dazymu tai siulau jums dazyti su teptuku, su sokoladu problemu nebuna, uztenka galvutes pamirkyti ir pertekliu nuvarvinti, bet su baltymais tai sunkiau(bent jau man) tai teptukas labai pagelbsti thumbup.gif O beje is likusiu nuolauzu grybuku padariau tingini, tai labai skanus gavos bigsmile.gif Pasildziau sviesto, grietines, cukraus ir kakavos misini viska sumaisiau su tom nuolauzom , tai vos istveriau kol stingo saldytuve tas kelias valandas biggrin.gif
Atsakyti
Tiek prisiskaičiau skanių receptų, kad ir aš užsinorėjau grybukų, net seilės tįsta. Tik galvoju, iš kur gauti grybukų keptuvę?.. g.gif
Atsakyti
Laba Merginos,

Norejau paprasyti Jusu pagalbos 4u.gif
labai noriu vestuvems SALDAUS KREPSELIO kaip budavo senais laikais su grybukais, voverytem, braskytem ir t.t. wub.gif

Gal zinote kas juos vis dar daro? 4u.gif Musu vestuves Kaune ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 05 liepos 2007 - 10:49
QUOTE(Hun @ 2007 07 05, 10:48)
Laba Merginos,

labai noriu vestuvems SALDAUS KREPSELIO kaip budavo senais laikais su grybukais, voverytem, braskytem ir t.t. wub.gif

Gal zinote kas juos vis dar daro? 4u.gif  Musu vestuves Kaune ax.gif

mane irgi domina toks dalykas
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 07 05, 11:48)
Laba Merginos,

Gal zinote kas juos vis dar daro? 4u.gif  Musu vestuves Kaune ax.gif

susiraskit forumiete niku Kate Mice, ji gamina 4u.gif
Atsakyti
Merginos,

Labai noreciau tos Voverusku/ Gelyciu formos ant koto... Gal kas gali parduot? Arba zinot, kas nenaudoja ir galetu parduoti?

(i AZ prasau rasyt).

Is anksto dekoju!
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 07 05, 12:32)
susiraskit forumiete niku Kate Mice, ji gamina  4u.gif

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 07 05, 13:32)
susiraskit forumiete niku Kate Mice, ji gamina  4u.gif

labai dėkoju
Papildyta:
QUOTE(Askulia @ 2007 07 05, 14:36)
Merginos,

Labai noreciau tos Voverusku/ Gelyciu formos ant koto... Gal kas gali parduot? Arba zinot, kas nenaudoja ir galetu parduoti?

(i AZ prasau rasyt).

Is anksto dekoju!

Aha - aš irgi tokią formelę pirkčiau - jei kas nori atsikratyti ar žino žuvingas vietas - irgi laukiu pranešimo į až - Askule - jei bus tik viena - iškart pasižadu tau ją užleisti - pirma paprašei, bet, jei gautum daugiau pasiūlymu - nukreipk prašau pas mane ` 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editam @ 2007 07 05, 17:27)
labai dėkoju
Papildyta:
Aha - aš irgi tokią formelę pirkčiau - jei kas nori atsikratyti ar žino žuvingas vietas - irgi laukiu pranešimo į až - Askule - jei bus tik viena - iškart pasižadu tau ją užleisti - pirma paprašei, bet, jei gautum daugiau pasiūlymu - nukreipk prašau pas mane ` 4u.gif

OK 4u.gif
Zadu eit po turgu sendaikciu vietas "pabrausyti" - jeigu rasiu, tai prigriebsiu kelias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Askulia @ 2007 07 05, 20:46)
OK  4u.gif
Zadu eit po turgu sendaikciu vietas "pabrausyti" - jeigu rasiu, tai prigriebsiu kelias smile.gif

būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti