Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

Nėra už ką wub.gif bet kai lipdysite ežiukus darykite kuo mažesnius nes jau kai aš padariau doh.gif blink.gif lotuliukas.gif gavosi toooooooooooookie ežiai blush2.gif atrodo padariau mažus,o kai kepė tešla iškilo ir gavosi tokie mutantai.
Atsakyti
UPSS MERGINOS doh.gif KITAME PUSLAPYJE JAU YRA PANAŠI TEMA"VOVERUŠKOS IR GRYBUKAI"PASKAITINĖKIT TEN.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 04 02, 14:59)
Nėra už ką wub.gif bet kai lipdysite ežiukus darykite kuo mažesnius nes jau kai aš padariau doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif gavosi toooooooooooookie ežiai blush2.gif atrodo padariau mažus,o kai kepė tešla iškilo ir gavosi tokie mutantai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Reikės turėt galvoje, nors kaip sako, gero daikto turi būti daug. biggrin.gif

Dėl temos tai aš irgi pastebėjau kad vystosi panašia linkme, gal būtų neblogai kad moderatoriai sujungtų? g.gif
Atsakyti
kepiau grybukus pagal cia rasta receptuka.labai skanus thumbup.gif tik gal kuri tepliojot kotukus ir galvutes,tai prasysiu patarimo
help.gif help.gif help.gif
kotukams 1 kiaushinio baltyma,citrinos sulciu ir 3 shaukshtus cukraus pudros ishplakiau,gerai gavosi,bet niekaip iki galo nesustengo ant kotuku.palietus pirshtu prilipdavo ir kai daziau shokoladu galvas,tai kotai nusimozojo...
va kaip negraziai gavosi doh.gif
user posted image

P.S. grybukus dariau po 10 metu pertraukos,tai labai nesijuokit is ju ishvaizdos.bet bent jau labai labai skanus gavosi.iki velyku shitie tikrai nesulauks,noriu dar ishsikepti,nes greitai kepasi,tik kad ilgai mozojasi ir nesigauna numozoti gerai doh.gif
Atsakyti
g.gif jei skystas glajus reikia daugiau deti cukraus pudros, ir dar.... kad graziai kotukai pasidengtu, galima pirmiausia istepus kota istatyti kepuryte zemyn i koki dekliuka, as statau i nuo kiausiniu popierine dezute, kai isdzius gerai kotas, istepk kepuryte sokoladiniu glajumi ir statyk jau kotuku zemyn mirksiukas.gif lbeje pabandykit ne tik rudas kepurytes daryti, labai graziai atrodo ivairiaspalves, ir dazu jokiu sintetiniu nereikia, ilasinkit burokeliu sulciu bus, raudonvirsiai ar musmeres jei taskiukiu dar baltu uzdesit, galima ilasint morku sulciu bus kitos spalvos kepuryte rolleyes.gif labai graziai atrodo ivarus grybukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IEVA2007 @ 2007 04 04, 12:06)
g.gif  jei skystas glajus reikia daugiau deti cukraus pudros,

Kaip Ieva ir sako, daugiau cukraus pudros. Mano receptas tai nuo tarybinių laikų, tai nežinia kokio dydžio čia tie kiaušiniai buvo turėti galvoj, be to gali ir taip būti kad receptas praktikoj tai irgi buvo pakoreguotas dedant daugiau cukraus, o į sąsiuvinį visos pamiršom pasižymėti. g.gif Konsistencija to glajaus pamenu būdavo na kaip labai tiršto kondensuoto pieno, jį tik tept galėdavai, praktiškai jis beveik neturėtų nubėgti pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 04 balandžio 2007 - 14:39
hm...pas mane jis tirshtas buvo,bet nusustingo net sekancia diena tie kotai,lipo doh.gif
na bandysiu dar daugiau ideti,jei nesigaus,tada visa gryba i shokolada ikishiu,bus visas rudas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 04 balandžio 2007 - 14:34
QUOTE(Olaiva @ 2007 04 04, 14:32)
hm...pas mane jis tirshtas buvo,bet nusustingo net sekancia diena tie kotai,lipo doh.gif
na bandysiu dar daugiau ideti,jei nesigaus,tada  visa gryba i shokolada ikishiu,bus visas rudas smile.gif

Kitą dieną tikrai neturėtų lipti. g.gif jau po kokių gerų 4 valandų turėtų nudžiūvęs būti.
Jei kartais daugiau cukraus nepadėtų (manau, 90% garantija kad padės), būdavo seniau gatavo glajaus maximoj pirkti prie visokių ten želė, galima ir tą ko gero pabandyti. Aš pirkdavau seniau ant kekso užpilt, tai lygtais irgi stengdavo gerai.
Atsakyti
g.gif kaip tai tirstasbuvo, bet nesustingo unsure.gif , ir dar ar citrinos sultis isspaudus dejai ar citrinos rugsties granules ? gal ten kokio vandenuko pateko? siaip as visada darau ir visada pasiseka, as kazkur apie 200g cukraus pudros dedu, ir beje jei nori greiciau, galima ideti i orkaite trumpam ir apdziovinti. As kai skubu visada padziovinu taip..... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,seip tai kiek zinau tai reikia citrinos rugsties granulem gal todel ir nestengo kotukai,as tai dariau su granulem ir sustengo, tik nepasakysiu ko ir kiek dejau viska dedu isakies,bet cukraus pudros tai reikia nemazai kotukams ir kaip ir sake viena mamyte kad geriause i kiausiniu dekliukus isdziovinti ir po to apvertus nuliukruoti galvytes ir isdziovinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smail: 04 balandžio 2007 - 16:07
tai turbut beda buvo ta,kad as citrinos sulciu truputi ispaudziau,o ne citrinos rugshteles granulem dejau ax.gif
orkaitej zinokit dziovinau,nieko nepaderejo.kaip kokia lipni juosta tie kotukai biggrin.gif
reiks bandyt tada det citrinos r.granuliu ir cukraus pudros daugiau.na bandysiu
aciu uz patarimus visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejos, sian pas anyta radau riesutu puseliu, tokios metalines formeles. Gal galit nusviest ka su jomis galima padaryt?
Atsakyti