Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

kai suformuoji braskes, reikia pasidaryti skystus dazus uoga apvolioti juose ir poto i cukru, ir tegul dziuna lotuliukas.gif
Papildyta:
dazai yra skysti juos pasidarai, kai pagamintos uogos,i dazus ir poto i cukru,o poto tegul dziuna
Atsakyti
laukiam fotosesijos clap.gif clap.gif clap.gif dievinu žmones, kurie neslepia receptukų wub.gif gi taip seniai mes čia ieškom jų bigsmile.gif
Atsakyti
juk negaila,tegul tik smaguriauja seimyneles svaikais naminiais saldumynais ,o ne parduotuviniais biggrin.gif
Atsakyti
Nu aš kaip pikta dvasia pristosiu dabar, pasakyk prašau, kiek maždaug cukraus pudros sudedi g.gif nes aš dabar įpusėjau daryti, pritrūkau cukraus pudros, išvariau MB parnešt, bet dedasi tikrai nemažai ar ne? Gal baltymą mažo kiaušinio reikia dėt, na jau įdėjau kokį turėjau, dabar nebeišimsiu, bet jau ateičiai būtų gerai žinot ir išeina jų nemažai aš taip jau matau iš dubenio turinio, nors kiekis bulvės juokingas bigsmile.gif ir lapelių glaistą irgi įtariu iš cukraus pudros ir baltymo reikia daryti ar ne su rūgštele??????
Papildyta:
ir dar, įdomu kiek laiko negenda tos braškytės, kokiais dažais dažėt ir apskritai spirgėte spirgu padaryti hihihi.gif
Atsakyti
labutias.tik db perskaiciau klausima.cukraus pudros dejau apie litra, nes maliau cukru is 1.5kg isejo 2 ltr stiklainis.daziau su milteliniais dazais, bet geriau manau tiktu valgomi aliejiniai g.gif .o pasirodo dar pasake,kad jei dedi baltyma kiausinio tai didesne iseiga iseina.man gavosi 50 uogu. ir dar vistik nudazius reikia dziovint lekstelej ,kiausiniu indeliuose virsuneles vienodai nedziuna,na bet pirmas rimtas blynas visad nekokybiskas iseina, nors skonis tai geras, saldu lotuliukas.gif
Papildyta:
jo o lapelius butinai su rugstele juk saldu be galo, na o islaikyt gal kokias 2 sav galima juk praktiskai vienas cukrus, nors manau kad dar pries velykas teks raityt lotuliukas.gif
Atsakyti
Receptu cia radau daug thumbup.gif
Bet gal kas nors galetu siek tiek mane paprotinti ir paaiskinti kaip naudotis pacia keptuve grybukams kepti? Na ta prasme, suprantu, jog jie yra kepami ne orkaiteje. (ar ne?) Tikriausiai ant dujines, ar "plitkos". Bet ar reikia ta keptuve apversti? O kiek laiko mazdaug reikia kepti? O gal reikia laiks nuo laiko atidaryti ir paziureti, ar jau iskepe? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2009 03 29, 12:21)
Receptu cia radau daug  thumbup.gif
Bet  gal kas nors galetu siek tiek mane paprotinti ir paaiskinti kaip naudotis pacia keptuve grybukams kepti? Na ta prasme, suprantu, jog jie yra kepami ne orkaiteje. (ar ne?) Tikriausiai ant dujines, ar "plitkos". Bet ar reikia ta keptuve apversti? O kiek laiko mazdaug reikia kepti? O gal reikia laiks nuo laiko atidaryti ir paziureti, ar jau iskepe?  blush2.gif


kepti reikia ant dujines mirksiukas.gif ir vartyti kepant reikia,as tai atidarau ir pasiziuriu,kai buna parudave isimu
Atsakyti
ateinu su braškėm, a bent kažkas panašaus, ar čia aš prichimičijau hihihi.gif mastau.gif į atseit lapelius dėmesio labai nekreipiam , pirmam kartui bus gerai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Olesta, braskes fantastiskos!!! bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sakyk, o kaip ju skonis? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 03 29, 14:33)
Olesta, braskes fantastiskos!!!  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sakyk, o kaip ju skonis?  cool.gif

tik kartą vestuvėse yra tekę ragauti ir jei aš gerai pamenu, skonis lygiai toks pats thumbup.gif skanu thumbup.gif
Atsakyti
braškių vidus, minkštas, saldžiarūgštis:
user posted image
Atsakyti
super isejo braskes thumbup.gif ,maniskes tik sviesesnes, o sake jei nori pagaminti morkeles reikia tarkuot virta morka ir jos sultimis dazyt ir gerai turetu atrodyt biggrin.gif
Atsakyti