kai suformuoji braskes, reikia pasidaryti skystus dazus uoga apvolioti juose ir poto i cukru, ir tegul dziuna
Papildyta:
dazai yra skysti juos pasidarai, kai pagamintos uogos,i dazus ir poto i cukru,o poto tegul dziuna
laukiam fotosesijos dievinu žmones, kurie neslepia receptukų gi taip seniai mes čia ieškom jų
Nu aš kaip pikta dvasia pristosiu dabar, pasakyk prašau, kiek maždaug cukraus pudros sudedi nes aš dabar įpusėjau daryti, pritrūkau cukraus pudros, išvariau MB parnešt, bet dedasi tikrai nemažai ar ne? Gal baltymą mažo kiaušinio reikia dėt, na jau įdėjau kokį turėjau, dabar nebeišimsiu, bet jau ateičiai būtų gerai žinot ir išeina jų nemažai aš taip jau matau iš dubenio turinio, nors kiekis bulvės juokingas ir lapelių glaistą irgi įtariu iš cukraus pudros ir baltymo reikia daryti ar ne su rūgštele??????
Papildyta:
ir dar, įdomu kiek laiko negenda tos braškytės, kokiais dažais dažėt ir apskritai spirgėte spirgu padaryti
Papildyta:
ir dar, įdomu kiek laiko negenda tos braškytės, kokiais dažais dažėt ir apskritai spirgėte spirgu padaryti
labutias.tik db perskaiciau klausima.cukraus pudros dejau apie litra, nes maliau cukru is 1.5kg isejo 2 ltr stiklainis.daziau su milteliniais dazais, bet geriau manau tiktu valgomi aliejiniai .o pasirodo dar pasake,kad jei dedi baltyma kiausinio tai didesne iseiga iseina.man gavosi 50 uogu. ir dar vistik nudazius reikia dziovint lekstelej ,kiausiniu indeliuose virsuneles vienodai nedziuna,na bet pirmas rimtas blynas visad nekokybiskas iseina, nors skonis tai geras, saldu
Papildyta:
jo o lapelius butinai su rugstele juk saldu be galo, na o islaikyt gal kokias 2 sav galima juk praktiskai vienas cukrus, nors manau kad dar pries velykas teks raityt
Papildyta:
jo o lapelius butinai su rugstele juk saldu be galo, na o islaikyt gal kokias 2 sav galima juk praktiskai vienas cukrus, nors manau kad dar pries velykas teks raityt
Receptu cia radau daug
Bet gal kas nors galetu siek tiek mane paprotinti ir paaiskinti kaip naudotis pacia keptuve grybukams kepti? Na ta prasme, suprantu, jog jie yra kepami ne orkaiteje. (ar ne?) Tikriausiai ant dujines, ar "plitkos". Bet ar reikia ta keptuve apversti? O kiek laiko mazdaug reikia kepti? O gal reikia laiks nuo laiko atidaryti ir paziureti, ar jau iskepe?
Bet gal kas nors galetu siek tiek mane paprotinti ir paaiskinti kaip naudotis pacia keptuve grybukams kepti? Na ta prasme, suprantu, jog jie yra kepami ne orkaiteje. (ar ne?) Tikriausiai ant dujines, ar "plitkos". Bet ar reikia ta keptuve apversti? O kiek laiko mazdaug reikia kepti? O gal reikia laiks nuo laiko atidaryti ir paziureti, ar jau iskepe?
QUOTE(Ingadi @ 2009 03 29, 12:21)
Receptu cia radau daug
Bet gal kas nors galetu siek tiek mane paprotinti ir paaiskinti kaip naudotis pacia keptuve grybukams kepti? Na ta prasme, suprantu, jog jie yra kepami ne orkaiteje. (ar ne?) Tikriausiai ant dujines, ar "plitkos". Bet ar reikia ta keptuve apversti? O kiek laiko mazdaug reikia kepti? O gal reikia laiks nuo laiko atidaryti ir paziureti, ar jau iskepe?
Bet gal kas nors galetu siek tiek mane paprotinti ir paaiskinti kaip naudotis pacia keptuve grybukams kepti? Na ta prasme, suprantu, jog jie yra kepami ne orkaiteje. (ar ne?) Tikriausiai ant dujines, ar "plitkos". Bet ar reikia ta keptuve apversti? O kiek laiko mazdaug reikia kepti? O gal reikia laiks nuo laiko atidaryti ir paziureti, ar jau iskepe?
kepti reikia ant dujines ir vartyti kepant reikia,as tai atidarau ir pasiziuriu,kai buna parudave isimu
Olesta, braskes fantastiskos!!!
Sakyk, o kaip ju skonis?
Sakyk, o kaip ju skonis?
QUOTE(Fregata @ 2009 03 29, 14:33)
tik kartą vestuvėse yra tekę ragauti ir jei aš gerai pamenu, skonis lygiai toks pats skanu