Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

QUOTE(Vaidullka @ 2009 03 12, 15:26)
Prisistatau su pirmu blynu, neprisvilusiu  biggrin.gif

Kokia sauni grybuku plontacija bigsmile.gif
Atsakyti
kokia armija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
niam essen.gif
Atsakyti
vaje vaje kiek daug bigsmile.gif , oi nebegaliu, sudžiūsiu belaukdama kada galėsiu suleisti dantis į kokį grybuką ar kankorėžį lotuliukas.gif
Atsakyti
pagaliau gausiu is vienos drauges pasiskolinti grybuku formele! yahoo.gif jau kaip kepsiu assa.gif hihihi.gif
Atsakyti
NA va mergaitės ir mano grybukai.
Čia natrieji, pirmi buvo gražesni, šie kepti vėlai, kantrybės dažant pritrūko miego norėjau, tai nuvarvėję gavosi.
PIrmus kepiau pagal pirmą receptą ir mano šeimai schmoll.gif schmoll.gif , buvo kietoki.
Šie kepti iš galvos,pagal Dianutės receptą maždaug:) dėjau 3 š medaus, 2 kiaušinius, cukraus iš akies, kepimo miltelių,150g sviesto, grietinės kokius 4šaukštus,vanilino, miltų. Tešla buvo pilama, tiršta.
Gavosi itin minkštučiai, skanučiai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 13 kovo 2009 - 13:01
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 13, 12:58)

Saunus grybukai. O lekste kokia bigsmile.gif
Atsakyti
ingriduska, puikūs grybai, tik įsimaišė matau dvi violetinės musmirės, tai atsargiai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 13, 13:58)

Puikūs baravykai
Noriu paklausti dėl lėkštės: kur tokią neįdubusią, stačiakampę gavai? Labai gerai būtų stačiakampiam tortui, niekur nemačiau be įdubimo.
Ačiū.
Atsakyti
vakar prisikepiau grybuku, siandien butu gerai juos "nutinkuot" smile.gif
sakykit, kaip protingiau ta padaryt. Pirma dazyt kepureles sokoladu, ar kotukus baltai? g.gif kazkaip nesumanau kaip cia juos dziovinti, kad neapsitepliotu...
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 03 14, 14:07)
vakar prisikepiau grybuku, siandien butu gerai juos "nutinkuot" smile.gif
sakykit, kaip protingiau ta padaryt. Pirma dazyt kepureles sokoladu, ar kotukus baltai?  g.gif  kazkaip nesumanau kaip cia juos dziovinti, kad neapsitepliotu...

Mano fotkėj labai gerai matos kaip aš juos džiovinau lotuliukas.gif
Pirmiausia aptepiau baltu glaistu, kišau kotą į aguonas ir smeigiau ant pagaliuko, leidau vallandėlę padžiūt. Tada su tuo pagaliuku į šokoladą galvą kišau, pasukiojau ir nenusimauzino kai kurie lotuliukas.gif Jau buvo atsibodę terliotis, tai nelabai gražiai gavos. O po to džiuvo ir kotas, ir galva, nereikėjo laukt kol vienas ar kitas pilnai nudžius.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 03 14, 19:34)
Mano fotkėj labai gerai matos kaip aš juos džiovinau  lotuliukas.gif
Pirmiausia aptepiau baltu glaistu, kišau kotą į aguonas ir smeigiau ant pagaliuko, leidau vallandėlę padžiūt. Tada su tuo pagaliuku į šokoladą galvą kišau, pasukiojau ir nenusimauzino kai kurie  lotuliukas.gif Jau buvo atsibodę terliotis, tai nelabai gražiai gavos. O po to džiuvo ir kotas, ir galva, nereikėjo laukt kol vienas ar kitas pilnai nudžius.

ir man buvo sis klausimas iskiles g.gif o vaidullka laaaabai gudraia pasielgei thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2009 03 13, 18:36)
Puikūs baravykai
Noriu paklausti dėl lėkštės: kur tokią neįdubusią, stačiakampę gavai? Labai gerai būtų stačiakampiam tortui, niekur nemačiau be įdubimo.
Ačiū.

JI yra truputį įdupusi, nėra visiškai plokščia, pirkta Maximoje smile.gif

VAidulkia tu geriau sumanei, nes aš tepiau galvas, ir guldžiau į dubenį su perlinem kruopom, kai apdžiųvo, atvirkščiai, dažiau kotus, guldžiau ant galvų, dar kiaušinių padėkliuke patogu džiovinti wink.gif
Atsakyti