pats paprasciausias ir geriausias voverusku receptelis
1 kiausinis
1 stikline pieno
miltu
viska gerai isplakti, o miltu deti tiek kad tesla butu tokio skystumo kaip lietiniams.
garantuojju kad neprisigeria riebalu
Laba diena mergaitės
Ateinu klausti patarimo : penktadienį susimaišiau tešlą pagal Cipciuką, ir bandžiau kepti gėlytes, voveruškas, bet niekas nesigavo ... Niekaip nesupratau kaip reikia jas kišti į puodą su aliejum: apversti, ar įkišus pilti ant kraštų ar dar kažkaip???? Čia kažkuri minėjot, kad reikia panardinti į tešlą ir greitai į puodą: tai tada jis visas pasidengia tešla tas įrankis, ar tik jo viršus? O per tą skylutę turi išbėgti tešla, nes man jinai užsikiša ... Ir labai jau prisigėrė riebalų
Patarkit kaip daryt
Ateinu klausti patarimo : penktadienį susimaišiau tešlą pagal Cipciuką, ir bandžiau kepti gėlytes, voveruškas, bet niekas nesigavo ... Niekaip nesupratau kaip reikia jas kišti į puodą su aliejum: apversti, ar įkišus pilti ant kraštų ar dar kažkaip???? Čia kažkuri minėjot, kad reikia panardinti į tešlą ir greitai į puodą: tai tada jis visas pasidengia tešla tas įrankis, ar tik jo viršus? O per tą skylutę turi išbėgti tešla, nes man jinai užsikiša ... Ir labai jau prisigėrė riebalų
Patarkit kaip daryt
NE Tregle , riebalai turi virti , o tešla labai greitai pili tik į voveruškų vidu su šaukšteliu , o gėlytę panardini į tešlą tik iki kraštelio , kad tešla nepapultu ant viršaus , nes nenukris pati , o taip tai jie patys iškrenta iš formelių bevirdami , tau lieka tik išimti iš riebalų su šakyte , SĖKMĖS
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 26, 11:04)
NE Tregle , riebalai turi virti , o tešla labai greitai pili tik į voveruškų vidu su šaukšteliu , o gėlytę panardini į tešlą tik iki kraštelio , kad tešla nepapultu ant viršaus , nes nenukris pati , o taip tai jie patys iškrenta iš formelių bevirdami , tau lieka tik išimti iš riebalų su šakyte , SĖKMĖS
Pasiskolinau Jūsų nuotrauką iš kažkurios temos, tai paaiškinkit tada dar kartą: tešlą reikia pilti ant dantytos vietos ar iš kitos pusės per tą siaurą skylutę??? Kuris galas kišasi į riebalus: tas su skylutę, ar tas kur dantytas???? Nes pati visokius variantus išbandžiau ir niekaip
Ačiū už atsakymą
Taip , pirma gerai ikaitini riebaluose , o paskui arbatiniu šaukšteliu pili ant tos dantytos vietos , stenkis neapipilti krašto , tada jis pats riebaluose iššoks , na gal tik patį galiuką reikes našalinti , ( tas kur pro apatinę skyliukę išlys , jis neduos iškristi voveraitei ) .
Į riebalus kišasi visa formelė .( panardinama )
Į riebalus kišasi visa formelė .( panardinama )
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 26, 11:51)
Taip , pirma gerai ikaitini riebaluose , o paskui arbatiniu šaukšteliu pili ant tos dantytos vietos , stenkis neapipilti krašto , tada jis pats riebaluose iššoks , na gal tik patį galiuką reikes našalinti , ( tas kur pro apatinę skyliukę išlys , jis neduos iškristi voveraitei ) .
Į riebalus kišasi visa formelė .( panardinama )
Į riebalus kišasi visa formelė .( panardinama )
Viską supratau . Ačiū Jums už greitą atsakymą , parašysiu ar pavyko
Ir dar vienas klausimas: 1 kiaušinis, 1 stiklinė pieno - kiek dėti miltų: 1-2 šaukštus????
noriu ir išsikepti grybukų, iš mamos jau parsitempiau formeles, bet pas mane jos tokios, kad dedasi ant viryklės tai iškilo klausimas kiek juos kepti, kad iškeptų ar išvis gal į orkaitę dėti?
o kiap tarodo jusu tos formeles . ne keptuve, o formeles, kaip idomu.
Sveikutes,gal kas zino recepteli kaip pasigaminti SALDU KREPSELI,i kuri buna sudeti visi grybukai ,riesutukai ,braskes, ir t.t,kiek kur ieskojau niekur neradau ,apart Kates Mices gardumynai,kuriuos ji pati parduoda...
butu labai smagu ji pasigamint
butu labai smagu ji pasigamint
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 26, 16:27)
o kiap tarodo jusu tos formeles . ne keptuve, o formeles, kaip idomu.
nu tiksliau ten daug formų vienoje keptuvėje (konkorežiai,voverės, grybukai) , o keptuvės principas kaip čirvinių blynų keptuvės, vėliau nuotraukytę galėsiu įkelt
turiu kalusimėlį kaip kepti tuos grybukus kad neprisviltų neikiek?Kiek kepu tai man vis terlionė gaunasi nors išekpa
Kepu ir as grybukus ir voveruskas ir dar riesutukus kur i vidu virtas kondensuotas pienas dedasi. Del grybuko recepto, tai mums labai skanus tie pagal pirma recepta sioj temoj kepti, tokie minkstuciai gaunasi.
Butu labai idomu pamatyti ta keptuve kur konkoreziai kepa, niekad nemacius labai idomu butu:) o gal kuri matet pirkt kur nors? grybuku keptuve tai is mociutes parsiveziau, labai noreciau ir konkoreziu issikept
Stai paskuti karta koki krepseli prisikepiau
Butu labai idomu pamatyti ta keptuve kur konkoreziai kepa, niekad nemacius labai idomu butu:) o gal kuri matet pirkt kur nors? grybuku keptuve tai is mociutes parsiveziau, labai noreciau ir konkoreziu issikept
Stai paskuti karta koki krepseli prisikepiau