Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

pats paprasciausias ir geriausias voverusku receptelis thumbup.gif
1 kiausinis
1 stikline pieno
miltu

viska gerai isplakti, o miltu deti tiek kad tesla butu tokio skystumo kaip lietiniams.
garantuojju kad neprisigeria riebalu biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės mirksiukas.gif
Ateinu klausti patarimo blush2.gif : penktadienį susimaišiau tešlą pagal Cipciuką, ir bandžiau kepti gėlytes, voveruškas, bet niekas nesigavo g.gif ... Niekaip nesupratau kaip reikia jas kišti į puodą su aliejum: apversti, ar įkišus pilti ant kraštų ar dar kažkaip???? Čia kažkuri minėjot, kad reikia panardinti į tešlą ir greitai į puodą: tai tada jis visas pasidengia tešla tas įrankis, ar tik jo viršus? O per tą skylutę turi išbėgti tešla, nes man jinai užsikiša doh.gif ... Ir labai jau prisigėrė riebalų verysad.gif
Patarkit kaip daryt 4u.gif
Atsakyti
NE Tregle , riebalai turi virti , o tešla labai greitai pili tik į voveruškų vidu su šaukšteliu , o gėlytę panardini į tešlą tik iki kraštelio , kad tešla nepapultu ant viršaus , nes nenukris pati , o taip tai jie patys iškrenta iš formelių bevirdami , tau lieka tik išimti iš riebalų su šakyte , SĖKMĖS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 26, 11:04)
NE Tregle , riebalai turi virti , o tešla labai greitai pili tik į voveruškų vidu su šaukšteliu , o gėlytę panardini į tešlą tik iki kraštelio , kad tešla nepapultu ant viršaus , nes nenukris pati , o taip tai jie patys iškrenta iš formelių bevirdami , tau lieka tik išimti iš riebalų su šakyte , SĖKMĖS  mirksiukas.gif

user posted image
Pasiskolinau Jūsų nuotrauką iš kažkurios temos, tai paaiškinkit tada dar kartą: tešlą reikia pilti ant dantytos vietos ar iš kitos pusės per tą siaurą skylutę??? Kuris galas kišasi į riebalus: tas su skylutę, ar tas kur dantytas???? Nes pati visokius variantus išbandžiau ir niekaip doh.gif
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Taip , pirma gerai ikaitini riebaluose , o paskui arbatiniu šaukšteliu pili ant tos dantytos vietos , stenkis neapipilti krašto , tada jis pats riebaluose iššoks , na gal tik patį galiuką reikes našalinti , ( tas kur pro apatinę skyliukę išlys , jis neduos iškristi voveraitei ) . smile.gif

Į riebalus kišasi visa formelė .( panardinama )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 26 vasario 2009 - 11:52
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 26, 11:51)
Taip , pirma gerai ikaitini riebaluose , o paskui arbatiniu šaukšteliu pili ant tos dantytos vietos , stenkis neapipilti krašto , tada jis pats riebaluose iššoks , na gal tik patį galiuką reikes našalinti , ( tas kur pro apatinę skyliukę išlys , jis neduos iškristi voveraitei ) . smile.gif
Į riebalus kišasi visa formelė .( panardinama )

Viską supratau thumbup.gif. Ačiū Jums už greitą atsakymą 4u.gif , parašysiu ar pavyko mirksiukas.gif

Ir dar vienas klausimas: 1 kiaušinis, 1 stiklinė pieno - kiek dėti miltų: 1-2 šaukštus????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treglė: 26 vasario 2009 - 12:03
noriu ir išsikepti grybukų, iš mamos jau parsitempiau formeles, bet pas mane jos tokios, kad dedasi ant viryklės tai iškilo klausimas kiek juos kepti, kad iškeptų g.gif ar išvis gal į orkaitę dėti?
Atsakyti
o kiap tarodo jusu tos formeles g.gif . ne keptuve, o formeles, kaip idomu.
Atsakyti
Sveikutes,gal kas zino recepteli kaip pasigaminti SALDU KREPSELI,i kuri buna sudeti visi grybukai ,riesutukai ,braskes, ir t.t,kiek kur ieskojau niekur neradau schmoll.gif ,apart Kates Mices gardumynai,kuriuos ji pati parduoda...
butu labai smagu ji pasigamint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 26, 16:27)
o kiap tarodo jusu tos formeles  g.gif . ne keptuve, o formeles, kaip idomu.

nu tiksliau ten daug formų vienoje keptuvėje (konkorežiai,voverės, grybukai) , o keptuvės principas kaip čirvinių blynų keptuvės, vėliau nuotraukytę galėsiu įkelt
Atsakyti
turiu kalusimėlį kaip kepti tuos grybukus kad neprisviltų neikiek?Kiek kepu tai man vis terlionė gaunasi doh.gif nors išekpa
Atsakyti
Kepu ir as grybukus ir voveruskas ir dar riesutukus kur i vidu virtas kondensuotas pienas dedasi. Del grybuko recepto, tai mums labai skanus tie pagal pirma recepta sioj temoj kepti, tokie minkstuciai gaunasi.
Butu labai idomu pamatyti ta keptuve kur konkoreziai kepa, niekad nemacius labai idomu butu:) o gal kuri matet pirkt kur nors? grybuku keptuve tai is mociutes parsiveziau, labai noreciau ir konkoreziu issikept ax.gif
Stai paskuti karta koki krepseli prisikepiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maikutee: 02 kovo 2009 - 20:58