Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

QUOTE(norkele @ 2009 02 05, 13:08)
jei tau nebutinai voverusku tai ju dar tokiu yra
user posted image (tik nezinau kur hihihi.gif
as tai prisirankiojau is savo tevu, is vyro babytes,
o sitas pati pana budama pirkau, tada ukiniu prekiu parduotuvej radau
user posted image
vat vienintelis minusas man ir situ ir grybuku, kad tikrai uztrunka visa pusdieni
Labai saunus grybukai, makalaika  thumbup.gif kad nors tris vnt atsiustum...  blush2.gif  ne man, vaikams smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif ....eina na , bigsmile.gif biski prietaisiukų , :oh
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2009 02 07, 00:41)
O kiek,ko dejai,kad gavos tokie grazus balti  kotukai... g.gif

sveikos,gaila neturiu foto pardyt,bet as dariau su baltymais ir cukraus pudra ir gavosi labai balti ir skanus koteliai,nei kieti nei katai proporciajos 1baltymui 1stikline cukraus pudros,jei maziau nubyres.kadangi mikseri sudeginau,tai maisiau mediniu saukstu ir gavosi thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turite grybuku forma parduoti.... blush2.gif labai prasau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 10, 21:20)
gal kas turite grybuku forma parduoti....  blush2.gif  labai prasau!  4u.gif

jeo gyveni Kaune,tikrai yra pirkti silainiu turguje ;)tik kainos nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2009 02 11, 14:51)
jeo gyveni Kaune,tikrai yra pirkti silainiu turguje ;)tik kainos nezinau  doh.gif

ir stoties turguj kelis kartus maciau pas bobutes buvo pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
gal reiks nuvaziuoti! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik sestadieniais man darbas g.gif bet LAAABAI ACIU uz info! wub.gif zinosiu, kur ieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 05, 14:58)
Labai dailūs 4u.gif O aš tai neturėjau keptuvės , tai liejau į ką pakliuvo- atskirai kotus ir atskirai galvas- minkomų nenorėjau, nes labai norėjau ultra-super-turbo minkštų biggrin.gif

Tai gavosi tokie, na, netobuli- bet kokie skanūs buvo thumbup.gif

user posted image

čia jau apmažintas jų skaičius lotuliukas.gif

LABAI GERAI ATRODO GRYBUKAI,PARASYK PAGAL KOKI RECEPTA KEPEI ARBA RECEPTA IKELK.
Atsakyti
Aš dariau pagal šį receptą, tik į tešlą dėjau mažiau miltų, kad ji būtų ne minkoma, o liejama, ir vietoj margarino naudojau sviestą:

5 kiausiniai
1 pak. margarino (lygtai 200 gr)
1 stik. cukraus
1 indelis grietines (200 g)
1 nekaupinas saukstelis sodos
miltai (as dedu is akies)
viska sumaisyti,o miltu deti tiek,kad gautusi tesla,kuria galima formuoti rankomis. kai iskepa grybukai buna trapus.

Kuo nuglaistyti kotukai- esu parašiusi aukščiau postuose.

kepurėlių glajui naudojau tirpintą šokoladą, truputį (pagal situaciją) sviesto, kad geriau lydytųsi masė, ir būtų skystesnė, lengviau padengti ja, jei reikia- truputėlis vandens, jei vis dar pertiršta.
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2009 02 05, 13:08)
jei tau nebutinai voverusku tai ju dar tokiu yra
user posted image (tik nezinau kur hihihi.gif
as tai prisirankiojau is savo tevu, is vyro babytes,
o sitas pati pana budama pirkau, tada ukiniu prekiu parduotuvej radau
user posted image
vat vienintelis minusas man ir situ ir grybuku, kad tikrai uztrunka visa pusdieni
Labai saunus grybukai, makalaika  thumbup.gif kad nors tris vnt atsiustum...  blush2.gif  ne man, vaikams smile.gif

As parsiveziau is anytos viena gelyte tokia. O kaip su jais kepti? Kokia tesla?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarovski.kaunas @ 2009 02 21, 11:46)

fool.gif
Atsakyti
rakarma stai receptas 4u.gif

QUOTE(norkele @ 2009 02 04, 09:11)
na stai pagaliau ir as nupuciau dulkes nuo formeliu...  ax.gif
user posted image

is mamytes paprastas receptas: 5 kiausiniai, 1 puodelis miltu, atskiesti neriebiu pienu arba vandeniu. Tik man pasirode tiek kiausiniu prabanga  blush2.gif as idejau 2 puodelius miltu ir skiedziau pienu mazdaug iki lietiniu konsistencijos

Papildyta:
dar vienas receptukas is sm paltybiu
150g miltų, 3-4 kiaušiniai, 2 stiklinės grietinės, 100g miltinio cukraus, truputis druskos.Kiaušinius išplakti, supilti grietinę, suberti druską ir miltus, labai gerai išplakti. Tešla turi būti tirštumo kaip lietiniams.

Formelė įkaitinama riebaluose, kuriuose virsi, panardinama į tešlą ir skubiai leidžiama į įkaitintus riebalus. Verdama, kol žagarėlis iškrenta. Ataušinus pabarstoma cukraus pudra
Atsakyti