na stai pagaliau ir as nupuciau dulkes nuo formeliu...
is mamytes paprastas receptas: 5 kiausiniai, 1 puodelis miltu, atskiesti neriebiu pienu arba vandeniu. Tik man pasirode tiek kiausiniu prabanga as idejau 2 puodelius miltu ir skiedziau pienu mazdaug iki lietiniu konsistencijos
QUOTE(norkele @ 2009 02 04, 11:11)
na stai pagaliau ir as nupuciau dulkes nuo formeliu...
is mamytes paprastas receptas: 5 kiausiniai, 1 puodelis miltu, atskiesti neriebiu pienu arba vandeniu. Tik man pasirode tiek kiausiniu prabanga as idejau 2 puodelius miltu ir skiedziau pienu mazdaug iki lietiniu konsistencijos
is mamytes paprastas receptas: 5 kiausiniai, 1 puodelis miltu, atskiesti neriebiu pienu arba vandeniu. Tik man pasirode tiek kiausiniu prabanga as idejau 2 puodelius miltu ir skiedziau pienu mazdaug iki lietiniu konsistencijos
oho nu ir grazus ir skanus neabejoju
QUOTE(julijajus @ 2009 02 04, 10:18)
oho nu ir grazus ir skanus neabejoju
aciu na tie skanumynai jau ne tokie kaip vaikystej... pas mama, bet maziukas tik ir suko ratus apie inda, kiti dar nespejo
Sveiki, atleiskit jei kur raset , bet paklausiu, gal kas gali parodyti kaip atrodo ta keptuve ar formeles , kuriomis tos voveraites kepamos, Ir isvis ar imanoma dar ta aparata (ar formeles ) siais laikais kur isigyti? Bet kaip atrodo, tai labai prasau pasirodykit.
QUOTE(everesta @ 2007 11 30, 10:55)
niu rodau kas gavosi man su grybais, kazka ne taip padariau, gal nutepti nemoku, bet skonis tai liuks ir glajus sustingo ir isdziuvo, prie pirstu nelipo, tik kiap graziai nutepti juo, ir aguonu padauginau
o man skanu ir netepti
Nu vat, išsikepiau ir aš grybukų, neturėdama keptuvės, ir nenorėdama daryti iš minkomos tešlos. Labai norėjau, kad būtų pasakiškai minkšti Tai dariau iš liejamos tešlos. Kadangi neturiu grybukų keptuvės- tai naudojau viską, kas po ranka papuolė- o kotus liejau į kiaušinių lukštus, kurie praardyti taip, kaip želiniams margučiams kepurėles liejau - kai kurias lukštų puselėse, o kai kurias padažų indeliuose mažuose
Tai netvarkingi gavosi tokie tie grybukai- šiaip būtų gerai gavęsi, bet kepant man išsipūtė ir įtrūko tos kepurėlės, išsirietė visaip- kaip keksų viršus kad įtrūksta ir toks kalnelis iškyla, tai reikėjo nupjaustyti, ir pjaustant aptrupėjo, arba kepant per indelių viršų buvo išvarvėję, ir kraštai gavosi apibrizgę kepurėlių.
Liukro kotams taip pat norėjau beprotiškai trapaus ir minkšto Todėl bijojau baltymus tik išsukti su cukrumi, kad vėliau nesukaulėtų į akmenį, tai vis tik išplakiau su mikseriu taip gana normaliai, standžiai, ir aišku teko aptepinėti peiliu, tai irgi nelygiai gavosi. O ir šokoladą perskystą pasidariau, tai netvarkingai, nelygiai nusidažė, apvarvėjo kotai juo
Žodžiu pirmas blynas, bet manau bus skanu, nes vieną kartą bandžiau, tai teko išmest, nes baisus sodos skonis buvo, subliuško, susmego kažkaip, sausa buvo, suiro ir dar velnias žino kas ten man darėsi,, kadv tada neskaniai buvo gavęsi, visai nepanašiai į tikrus tuos grybukus. O šįkart iškart matėsi, kad tešla geriau atrodo, dar žalia buvo skani ir be jokių sodos atskonių- tai manau, kad bus niam niam, nors ir nedailiai suformuota
Įdėčiau foto, bet baisiai tingiu fotkint ir kilnot nuotraukas man lengviau pagaminti nei nufotkinti ar paruošti fotografavimui, ir sukelti nuotaukas internetą
Tai netvarkingi gavosi tokie tie grybukai- šiaip būtų gerai gavęsi, bet kepant man išsipūtė ir įtrūko tos kepurėlės, išsirietė visaip- kaip keksų viršus kad įtrūksta ir toks kalnelis iškyla, tai reikėjo nupjaustyti, ir pjaustant aptrupėjo, arba kepant per indelių viršų buvo išvarvėję, ir kraštai gavosi apibrizgę kepurėlių.
Liukro kotams taip pat norėjau beprotiškai trapaus ir minkšto Todėl bijojau baltymus tik išsukti su cukrumi, kad vėliau nesukaulėtų į akmenį, tai vis tik išplakiau su mikseriu taip gana normaliai, standžiai, ir aišku teko aptepinėti peiliu, tai irgi nelygiai gavosi. O ir šokoladą perskystą pasidariau, tai netvarkingai, nelygiai nusidažė, apvarvėjo kotai juo
Žodžiu pirmas blynas, bet manau bus skanu, nes vieną kartą bandžiau, tai teko išmest, nes baisus sodos skonis buvo, subliuško, susmego kažkaip, sausa buvo, suiro ir dar velnias žino kas ten man darėsi,, kadv tada neskaniai buvo gavęsi, visai nepanašiai į tikrus tuos grybukus. O šįkart iškart matėsi, kad tešla geriau atrodo, dar žalia buvo skani ir be jokių sodos atskonių- tai manau, kad bus niam niam, nors ir nedailiai suformuota
Įdėčiau foto, bet baisiai tingiu fotkint ir kilnot nuotraukas man lengviau pagaminti nei nufotkinti ar paruošti fotografavimui, ir sukelti nuotaukas internetą
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 04, 15:50)
Sveiki, atleiskit jei kur raset , bet paklausiu, gal kas gali parodyti kaip atrodo ta keptuve ar formeles , kuriomis tos voveraites kepamos, Ir isvis ar imanoma dar ta aparata (ar formeles ) siais laikais kur isigyti? Bet kaip atrodo, tai labai prasau pasirodykit.
turguj pilna yra
QUOTE(ingauk @ 2009 02 04, 17:51)
turguj pilna yra
Tai pilna gal ir yra, ale as net neisivaizduoju koki daikta pirkti ir kaip jis atrodo, nes kame kepamos saldzio voveruskos as taip ir nesupratau.
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 04, 17:24)
Tai pilna gal ir yra, ale as net neisivaizduoju koki daikta pirkti ir kaip jis atrodo, nes kame kepamos saldzio voveruskos as taip ir nesupratau.
Va taip atrodo
Vajeee koks daiktas , niu reiks pas babutes ieskoti Gal sakau ir pavyks rasti. Gal parekomenduosit kokiam turguj tokios babutes su sovietiniais rokandais randamos, gal kokiam Kalvariju ? As Vilniete. A da kur