Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

QUOTE(mamkaa @ 2009 01 04, 20:55)
kuku kur zadetos foto, ieskojau maximoj ir neradau tos glazuros, nes net zinau kur buna sudeta, o ir kaip atrodo pokelis nezinau, kai zonosiu kaip atrodo tai gal ir rasiu  ax.gif

O tu ne MAXIMOSE ieškok , o IKI , ten visada yra , lentynoje , kur rudasis cukrus , pudra , gabalinis cukrus , staciakampiai pokiukai , ružavos ir šokolada spalvos .
Atsakyti
Merginos, DEMESIO! Cituoju vienos nares zinute, nes ji dar sunkiai cia gaudosi, tai as jai padedu blush2.gif

"Sveiki, maciau jusu grybuku keptuve,ji man labai patiko ir as noreciau tokia isigyti(butent tokia),as nesenei pirkau panasia,bet tie grybukai truputi kitokie,ir ju formoje tik 6vnt.(ji Baltarusiska).Gal Jus galetumete pasiulyti kur isigyti(butent tokia),nes Klaipedoje niekur nera .Gal zinote kas parduoda,as savo atiduociau ir dar sumokeciau 150 lt.Labai prasau,-padekite man"

Cia ji rase apie mano keptuve smile.gif

Bet man atrodo, kad turguose kur pardavineja, tai ten irgi rusiskos ar baltarusiskos. Sios nares nikas Eskimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 05 sausio 2009 - 21:24
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 04, 22:26)
O tu ne MAXIMOSE ieškok , o IKI , ten visada yra , lentynoje , kur rudasis cukrus , pudra , gabalinis cukrus , staciakampiai pokiukai , ružavos ir šokolada spalvos .

user posted image
Atsakyti
Oi Mamkaa .....koks grazus aciu wub.gif .......kaip taip padarai ???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 01 04, 21:55)
kuku kur zadetos foto, ieskojau maximoj ir neradau tos glazuros, nes net zinau kur buna sudeta, o ir kaip atrodo pokelis nezinau, kai zonosiu kaip atrodo tai gal ir rasiu  ax.gif

Soriukas kepejeles... pagaliau zadeto glaisto foto ax.gif :

http://public.fotki....sgrybukams.html

Deja, namuose turejau tik sviesaus, bet toks pats pokelis ir tamsaus glaisto, tik ant keksiuko tamsus glaistas uzlietas ir nufotkintas.
Jo buna ir maximose ir rimi ir iki. o ieskoti reikia prie tortu papuosimu (visokiausiu spalvotu drozliu ir t.t.) bent pas mumi mieste ten sudeliota smile.gif
Atsakyti
Sveikos,siandien pamaciau jusu receptukus kaip kept grybukus ir is kart puoliau kept, super gavos thumbup.gif kepiau pirma karta
dekuj kad dalinates, saunuoles jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2009 01 06, 19:54)
Soriukas kepejeles... pagaliau zadeto glaisto foto ax.gif :

http://public.fotki....sgrybukams.html

Deja, namuose turejau tik sviesaus, bet toks pats pokelis ir tamsaus glaisto, tik ant keksiuko tamsus glaistas uzlietas ir nufotkintas.
Jo buna ir maximose ir rimi ir iki. o ieskoti reikia prie tortu papuosimu (visokiausiu spalvotu drozliu ir t.t.) bent pas mumi mieste ten sudeliota smile.gif

Oi .....aš ne ta turėjau galvoj doh.gif ......labai persiprašau , kad suklaidinau ax.gif ......bet ir šitu tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaičiau temą ir kaip užsimaniau voveruškų blush2.gif bet kiek pamenu iš vaikystės, joms reik atskiros keptuvės, kažin ar šiandien jų yra kur pirkti g.gif
Atsakyti
Tos voveruškos ne keptuvėje kepasi , o tokia forma ant koto .....urmo bazeje sengdaičiuose mačiau , bet nepirkau doh.gif......kaži ar dar bebus .... unsure.gif .....8 litus prašė .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 23:20)
Tos voveruškos ne keptuvėje kepasi , o tokia forma ant koto .....urmo bazeje sengdaičiuose mačiau , bet nepirkau doh.gif......kaži ar dar bebus .... unsure.gif .....8 litus prašė .

taip taip, nežinojau kaip išsireikšti blush2.gif
na pas mus Klaipėdoj urmo bazės nėra, tai jaučiu niekur nerasčiau g.gif
Atsakyti
Jieškok kur bobulytės sengdaičius parduoda ( prie pardžių, turguose ) .
Atsakyti
Kepejeles, turiu maza pastebejima... unsure.gif kazkada anksciau pasisakinejau, kad ta senovine grybuku keptuve (kazkur ankstesniuose puslapiuose foto yra..) nebraizo keramikinio pavirsiau. klydau verysad.gif po kaledinio grybuko maratono pasibaisejau kaip susiraize mano virykle verysad.gif verysad.gif ir butent ta vieta, kur nykstuko kepures burbuliukas issigaubes... ech... skanu tie grybukai, bet ir virykles gaila... galva neneša ka daryti g.gif
Atsakyti