Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

QUOTE(RiMami @ 2008 12 25, 19:49)
]

Niu jau kaip gražiai tie grybukai ir ežiukai atrodo,.....šaunuolė tu smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif

QUOTE(rimcikas @ 2008 12 29, 14:55)
ir dar turiu klausimuka: o tu spygliukus darei su kokiu glaistu? ar tiktu toks kaip grubuku kotukams? ax.gif

Taip su tuo pačiu glaistu tik truputėlį tirštesniu, kad spygliukai laikytų formą biggrin.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 29, 15:21)
Nu noriu paklausti man atrodo kvailo klausimo  doh.gif ar grybuku glajui reikia baltymus su mikseriu isplakt, ar pakanka issukt saukstu? Na kaip pvz.meduoliam puosti, tai tik issukt uztenka  blush2.gif

Aš tik išsukau su šaukštu vis įberdama cukraus pudros iki reikiamo tirštumo, t. p. įbėriau citrinos rūgštelės. Va čia dar buvau rašius apie grybukų kotukų glazūravimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o cia mano vakaryksciai grybukai:

http://public.fotki....u/grybukai.html
http://public.fotki....grybukai-1.html

siandien jau padziauta tiek pat.... einu gerti alaus alc.gif

RIMAmi aciu uz isaiskinima, reiks kada plagijuoti tavo eziukus ax.gif tikiuosi nesupyksite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 29, 22:09)

O jau gražūs kokie, vienodi, dailučiai wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 29, 22:09)
RIMAmi aciu uz isaiskinima, reiks kada plagijuoti tavo eziukus  ax.gif  tikiuosi nesupyksite  smile.gif

Laaaaaaabai labai gražučiai grybukai thumbup.gif Tai dabar pasakok ant ko jie pas tave taip gudriai sustatyti, kad ant dantų krapštuko pamauti tai matau, bet į ką tas krapštukas įstatytas, kad laikosi g.gif
Ir dar pasakyk, kaip ir kuo galvutes taip gražiai nuglazūravai bigsmile.gif bigsmile.gif Man su galvų glazūra nenusisekė ax.gif , tai ir klausiu g.gif

Ežiukus plagijuok į sveikatą irnesakyk.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal tu dar gražiau ką sugalvosi. Bet, žinai, man geriau 100 grybukų padaryt, negu keletą ežiukų, nu jau tokia terlionė su jais eina peklon, nežinau ar dar kada terliosiuos su jais, nebent daryt juos didesnius mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 30 gruodžio 2008 - 14:14
[quote=RiMami,2008 12 30, 15:12]
Laaaaaaabai labai gražučiai grybukai thumbup.gif Tai dabar pasakok ant ko jie pas tave taip gudriai sustatyti, kad ant dantų krapštuko pamauti tai matau, bet į ką tas krapštukas įstatytas, kad laikosi g.gif
Ir dar pasakyk, kaip ir kuo galvutes taip gražiai nuglazūravai bigsmile.gif bigsmile.gif Man su galvų glazūra nenusisekė ax.gif , tai ir klausiu g.gif

Grybukai sustatyti ne ant dantu krapstuku schmoll.gif MB padare specialias lentas(pazadu nufotografuoti, bnet jau tik kitais metais smile.gif ) i lenta kas 7 cm sugreztos mazytes skylutes ir sukalti cinkuoti plonyciai vinukai. o kaip as juos kiekviena su spiritu valiau... karsta.gif

O su grazura.... blush2.gif tai as kaip tingine tai nusiperku parduotuveje grazuros ir tamsios ir sviesios, pasildau mikrobangej ir viskas ciki gaunasi. zinau tingine, bet... skanu, paprasta, visada sustengsta ir labai greitai po pusvalanduko as jau drasiai galiu juos delioti i krepselius... blush2.gif blush2.gif blush2.gif pabandykite...
Atsakyti
kaip atrodo tas pirktines gazuros pokelis, gal turite foto? kur buna sudata, nes niekad akis neuzkliuvo, ir kiek kianuoja? kokiam grybuku kiekiui uztenka pokelio? nu ir apipyliau klausimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 12 31, 08:58)
kaip atrodo tas pirktines gazuros pokelis, gal turite foto? kur buna sudata, nes niekad akis neuzkliuvo, ir kiek kianuoja? kokiam grybuku kiekiui uztenka pokelio? nu ir apipyliau klausimais  doh.gif

Pazadu pazadu pazadu kartu su lenta nufotografuoti ir tuos glazuros pokelius, kaina kazkur 3,5 lt nepamenu tiksliai. na kazkur iki 4 lt, o uztenka kazkur aie 50 grybuku galvuciu. aisku, priklauso nuo to, iki kokio skystumo susildysi. kuo skystesne, tuo mazesnis sluoksnis ir tuo daugiau galvuciu, bet kaip pas mus yra smaliziu, tai uzsakymas buna - daug sokolado... rolleyes.gif
Atsakyti
laba,

užsukau pasiguosti. Bandžiau ir aš grybus kepti. Gavosi VISIŠKAS pravalas paskrudusiais šonais ir neiškepusia tešla vidury verysad.gif Bandžiau įvairaus kaitrumo ugnele.... verysad.gif Net puošti nebuvo ko. Daugiau nekepsiu schmoll.gif
Atsakyti
Niekada nenuliaisk ranku !!!!!!......bandyk kita receptuka , tik nedaryk is dideles normos , daryk is puses ar dar maziau , jei pavyks , dasimaisysi teslos ......paziurek , kaip kitom iseina , o tu ka kitokia ? BANDYK !!!!
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 04, 13:54)
Niekada nenuliaisk ranku !!!!!!......bandyk kita receptuka , tik nedaryk is dideles normos , daryk is puses ar dar maziau , jei pavyks , dasimaisysi teslos ......paziurek , kaip kitom iseina , o tu ka kitokia ? BANDYK !!!!

mirksiukas.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 31, 09:47)
Pazadu pazadu pazadu kartu su lenta nufotografuoti ir tuos glazuros pokelius, kaina kazkur 3,5 lt nepamenu tiksliai. na kazkur iki 4 lt, o uztenka kazkur aie 50 grybuku galvuciu. aisku, priklauso nuo to, iki kokio skystumo susildysi. kuo skystesne, tuo mazesnis sluoksnis ir tuo daugiau galvuciu, bet kaip pas mus yra smaliziu, tai uzsakymas buna - daug sokolado... rolleyes.gif

kuku kur zadetos foto, ieskojau maximoj ir neradau tos glazuros, nes net zinau kur buna sudeta, o ir kaip atrodo pokelis nezinau, kai zonosiu kaip atrodo tai gal ir rasiu ax.gif
Atsakyti