Dariau eziukus pagal kazkieno cia mineta recepta. Gavosi . Aciu uz receptuka
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 12 23, 13:36)
Dariau eziukus pagal kazkieno cia mineta recepta. Gavosi . Aciu uz receptuka
o gal galima nuotraukyte, kaip tie eziukai gavosi?
Merginos padėėėėėkit Kepiau grybukus pagal seną močiutės receptą ir glajų koteliams dariau kaip ten parašyta: ėmiau 3 šaukštus su kaupu cukros pudros vienam baltymui, dėjau truputį rūgščios druskos ir plakiau. Nežinau ar per mažai cukraus, ar per mažai ar per daug plakiau, bet esmė ta, kad nudažius kotelius, jie neišdžiūvo, o limpa Kažin ką padariau ne taip? Ir ar galima kaip nors ištaisyti situaciją?
Dabar pasiskaičiau, kad plakti reikėjo mediniu šaukštu, o aš plakiau mikseriu, gal dėl to Bet ką daryti, kaip viską ištaisyti? Gal pabandyti nugramdyti ir iš naujo bandyti dažyti? o per kiek laiko išdžiūsta? nežinau kaip čia suspėt
Dabar pasiskaičiau, kad plakti reikėjo mediniu šaukštu, o aš plakiau mikseriu, gal dėl to Bet ką daryti, kaip viską ištaisyti? Gal pabandyti nugramdyti ir iš naujo bandyti dažyti? o per kiek laiko išdžiūsta? nežinau kaip čia suspėt
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 23, 14:45)
Jau eziukai iskeliavo, nenufotkinti. Bet dar pasilikau naujiesiems, pusfabrikaciu . Tai kai padarysiu spygliukus, pasistengsiu nufotkint
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 23, 14:45)
Na, kol tusiukas8, padarys naują partiją ežiukų. Įkelsiu savo nuotraukas į šią temelę, nes jie tupi "Kalėdiniuose kepiniuose-3" čia, o priklausytų kaip ir šioje temoje būt.
Kepiau pagal Cipciuko "Guminių meduolių" receptą. Tešla fantastiška - labai tinkanti ir grybukams ir ežiukams Grybukai viduje gaunasi minkšti, tikrai nekieti Ežiukus iš vis pirmą kartą dariau va čia buvau rašius savo komentarą kaip formavau, o čia kaip spygliukus dariau.
Va mano "žvėrynėlis"
RiMami ot kad taip po ta pintine pagrybauti labai jau skaniai atrodo... grybukai ir eziukai tokie grazus pavyzdiniai
QUOTE(veziukasR @ 2008 12 24, 09:17)
Merginos padėėėėėkit Kepiau grybukus pagal seną močiutės receptą ir glajų koteliams dariau kaip ten parašyta: ėmiau 3 šaukštus su kaupu cukros pudros vienam baltymui, dėjau truputį rūgščios druskos ir plakiau. Nežinau ar per mažai cukraus, ar per mažai ar per daug plakiau, bet esmė ta, kad nudažius kotelius, jie neišdžiūvo, o limpa Kažin ką padariau ne taip? Ir ar galima kaip nors ištaisyti situaciją?
Na as tai glaistui dviem baltymams sukraunu 500 g cukraus pudros ir iberiu is akies citrinos rugsties. baltymus su rugstele truputuka (iki minutes) su mikseriu paplaku ir paskui cukraus purda su saukstu issuku.
Kaip isbandinejau pirmuosius potepius ant grybuku kotuku (na kaip buvau dar visai zalia ju daryme), tai mikseriu baltymus labai jau kruopsciai isplakiau, galvojau, gerai gausis, tai ka jus manote , nudziuti glaistas tai nudziuvo, o kaip paimi i rankas, viskas sekmingai nutrupa.... kiek tada pykcio buvo
Nu noriu paklausti man atrodo kvailo klausimo ar grybuku glajui reikia baltymus su mikseriu isplakt, ar pakanka issukt saukstu? Na kaip pvz.meduoliam puosti, tai tik issukt uztenka
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 29, 16:21)
Nu noriu paklausti man atrodo kvailo klausimo ar grybuku glajui reikia baltymus su mikseriu isplakt, ar pakanka issukt saukstu? Na kaip pvz.meduoliam puosti, tai tik issukt uztenka
as tai is savo trumpos patirties (kaledoms tik 300 štukyčių padariau), tai baltymus su mikseriu paplaku iki 1 minutes laiko (jie vos vos pradeda is permatomų darytis balti burbuliukai)
O kaip dariau su normaliu baltymų išplakimu, man nieko nesigavo... viskas paskui nubyrėjo, gaila foto neturiu savo nevykėlių
nors gal kas nors daro tik issukant baltymus, as nea. nes iš vaikystės prisimenu,kad kaip mamytė tik išsukdavo su cukraus purda, tai tas glajus po keliu dienų net neįkandamas budavo... vaikystės trauma
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 29, 15:21)
kiek teko su mama kept grybukus, tai visada baltymus issukam su mediniu saukstu. Suk kaip meduoliams