Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

Na ką, grybukų mylėtojos, Šilainių turguj mačiau pirkti grybukų keptuvę mirksiukas.gif Ten pat, kur pati pirkau, reiškia, vis papildo asortimentą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 12 10, 17:30)
Na ką, grybukų mylėtojos, Šilainių turguj mačiau pirkti grybukų keptuvę  mirksiukas.gif Ten pat, kur pati pirkau, reiškia, vis papildo asortimentą  4u.gif

o gal kas mate voveriuku ir cirviniu blynu keptuves blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2008 12 10, 19:03)
o gal kas mate voveriuku ir cirviniu blynu keptuves blush2.gif  g.gif

Čirvinių blynų tai kokia? blush2.gif Kažkokia buvo alia vaflinės, tokia pat kaip grybukų pagal veikimo principą, su širdelėm unsure.gif Vat tokiems buvo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 10 gruodžio 2008 - 20:23
QUOTE(Gemini @ 2008 12 10, 21:21)

biggrin.gif taip,tokia,tik ne elektrine blush2.gif ,o spizine,tokio pat tipo kaip grybuku ax.gif
Atsakyti
kazkaip perzvelgiau receptus cia ir arba neradau arba nera recepto voveruskoms kepti(ne voveraitems ,o voveruskoms).gal kuri galetumet parasyti,bandyciau ju issikept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2008 12 12, 11:45)
biggrin.gif taip,tokia,tik ne elektrine blush2.gif ,o spizine,tokio pat tipo kaip grybuku ax.gif

Yra tokia, bent jau buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 12 10, 21:21)
Čirvinių blynų tai kokia?  blush2.gif Kažkokia buvo alia vaflinės, tokia pat kaip grybukų pagal veikimo principą, su širdelėm  unsure.gif Vat tokiems buvo:
user posted image

Wow mano blynukai rolleyes.gif O keptuvei tai apie 40 meteliu jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 12 gruodžio 2008 - 23:38
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 11 06, 22:41)
KEPTUVES JAU PARDUOTOS .o dabar zadetas receptas RESUTELIU.

3 v.saukstai majonezo geriau (maggi)
6 st. miltu
2 bonkutes kondensoto pieno su cukr.
1,5 stik.cukraus
400 gr.margarino
0,5 arb.s sodos,acto 1 arb.s
0,5 arb.s druskos

2.trynius suplakti su cukrumi,o baltimus su druska
3.margarina sumaisyti su miltais ir majonezu
4.ideti i tesla trynius,o paskui atsargiai baltymus
5.uzgesinti soda su actu ir imaisyti itesla
6.padaryti rutuliukus visnios didumo,ir kepti apie 3-5 minutes
1.kondensota piena virti apie 2,5 val ant mazos ugnes,ir duoti atvesti tam vandieni
JIOKIU BUDU NE ATIDARYNET BONKUTES KOL NE ATVES,nes gali sprokti,ir kai virsit ,ziurekit kad ne issipustu bonkutes!!!!!!!!
7.uzpildyti puseles kond.virtu pienu ir sujunkti.
darbas uztruks apie 2 valandas,piena isvirkit pirmiausia ,tegul atvesineja
  SKANAUS thumbup.gif

ACIU Tucka uz info aciuks.gif


Gal kas bandete kepti pagal sita recepta riesuteliu? Jie gaunasi kieti ar minsti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_jaz @ 2008 12 12, 13:24)
kazkaip perzvelgiau receptus cia ir arba neradau arba nera recepto voveruskoms kepti(ne voveraitems ,o voveruskoms).gal kuri galetumet parasyti,bandyciau ju issikept smile.gif



ir man gerai butu turet blush2.gif labai seniai kepiau (tiksliau-viriau); tesla butu kazkas panasaus i vanduo-pienas, miltai, ciut druskos, cukraus; tik va, kiausiniu ir sviesto ar reik -neprisimenu. Tesla kuo skystesne- tuo trapesni ir plonesni
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2008 12 21, 23:21)
ir man gerai butu turet blush2.gif  labai seniai kepiau (tiksliau-viriau); tesla butu kazkas panasaus i vanduo-pienas, miltai, ciut druskos, cukraus; tik va, kiausiniu ir sviesto ar reik -neprisimenu. Tesla kuo skystesne- tuo trapesni ir plonesni

Jeigu Jus kalbate apie va sitas voveruskas:
http://public.fotki....veruskos-2.html
tai ju receptukas:

Voveruškos

150g miltų, 3-4 kiaušiniai, 2 stiklinės grietinės, 100g miltinio cukraus, truputis druskos.Kiaušinius išplakti, supilti grietinę, suberti druską ir miltus, labai gerai išplakti. Tešla turi būti tirštumo kaip lietiniams.

Formelė įkaitinama riebaluose, kuriuose virsi, panardinama į tešlą ir skubiai leidžiama į įkaitintus riebalus. Verdama, kol žagarėlis iškrenta. Ataušinus pabarstoma cukraus pudra.

Beje man atrodo as ji issisaugojau pas save būtent is sitos temos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 22, 14:33)
Jeigu Jus kalbate apie va sitas voveruskas:
http://public.fotki....veruskos-2.html
tai ju receptukas:

Voveruškos

150g miltų, 3-4 kiaušiniai, 2 stiklinės grietinės, 100g miltinio cukraus, truputis druskos.Kiaušinius išplakti, supilti grietinę, suberti druską ir miltus, labai gerai išplakti. Tešla turi būti tirštumo kaip lietiniams.

Formelė įkaitinama riebaluose, kuriuose virsi, panardinama į tešlą ir skubiai leidžiama į įkaitintus riebalus. Verdama, kol žagarėlis iškrenta. Ataušinus pabarstoma cukraus pudra.

Beje man atrodo as ji issisaugojau pas save būtent is sitos temos  g.gif

Visiskai nesigavo, bet damaisius miltu ir varskes buvo saunus blynai tongue.gif . Ikaitinus formele riebaluose prie jos tesla nebelimpa (bent taip buvo pas mane) ir siaip nesigavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 22, 15:33)
Jeigu Jus kalbate apie va sitas voveruskas:
http://public.fotki....veruskos-2.html
tai ju receptukas:

Voveruškos

150g miltų, 3-4 kiaušiniai, 2 stiklinės grietinės, 100g miltinio cukraus, truputis druskos.Kiaušinius išplakti, supilti grietinę, suberti druską ir miltus, labai gerai išplakti. Tešla turi būti tirštumo kaip lietiniams.

Formelė įkaitinama riebaluose, kuriuose virsi, panardinama į tešlą ir skubiai leidžiama į įkaitintus riebalus. Verdama, kol žagarėlis iškrenta. Ataušinus pabarstoma cukraus pudra.

Beje man atrodo as ji issisaugojau pas save būtent is sitos temos  g.gif




apie tokias, bet tikrai ne is tokios teslos kepdavau; is tokios teslos voveruskos turetu gautis "mesines" kaip as vadinu (kaip ir sakociai- vieni tirpsta burnoj, kaipo krakmoliniai, o kiti, kaip senais gerais laikai- jie man skanesni)

bet vis tiek, aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti