Na ką, grybukų mylėtojos, Šilainių turguj mačiau pirkti grybukų keptuvę Ten pat, kur pati pirkau, reiškia, vis papildo asortimentą
QUOTE(Gemini @ 2008 12 10, 17:30)
Na ką, grybukų mylėtojos, Šilainių turguj mačiau pirkti grybukų keptuvę Ten pat, kur pati pirkau, reiškia, vis papildo asortimentą
o gal kas mate voveriuku ir cirviniu blynu keptuves
QUOTE(triušė @ 2008 12 10, 19:03)
o gal kas mate voveriuku ir cirviniu blynu keptuves
Čirvinių blynų tai kokia? Kažkokia buvo alia vaflinės, tokia pat kaip grybukų pagal veikimo principą, su širdelėm Vat tokiems buvo:
QUOTE(Gemini @ 2008 12 10, 21:21)
taip,tokia,tik ne elektrine ,o spizine,tokio pat tipo kaip grybuku
kazkaip perzvelgiau receptus cia ir arba neradau arba nera recepto voveruskoms kepti(ne voveraitems ,o voveruskoms).gal kuri galetumet parasyti,bandyciau ju issikept
QUOTE(triušė @ 2008 12 12, 11:45)
taip,tokia,tik ne elektrine ,o spizine,tokio pat tipo kaip grybuku
Yra tokia, bent jau buvo
QUOTE(Gemini @ 2008 12 10, 21:21)
Čirvinių blynų tai kokia? Kažkokia buvo alia vaflinės, tokia pat kaip grybukų pagal veikimo principą, su širdelėm Vat tokiems buvo:
Wow mano blynukai O keptuvei tai apie 40 meteliu jau
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 11 06, 22:41)
KEPTUVES JAU PARDUOTOS .o dabar zadetas receptas RESUTELIU.
3 v.saukstai majonezo geriau (maggi)
6 st. miltu
2 bonkutes kondensoto pieno su cukr.
1,5 stik.cukraus
400 gr.margarino
0,5 arb.s sodos,acto 1 arb.s
0,5 arb.s druskos
2.trynius suplakti su cukrumi,o baltimus su druska
3.margarina sumaisyti su miltais ir majonezu
4.ideti i tesla trynius,o paskui atsargiai baltymus
5.uzgesinti soda su actu ir imaisyti itesla
6.padaryti rutuliukus visnios didumo,ir kepti apie 3-5 minutes
1.kondensota piena virti apie 2,5 val ant mazos ugnes,ir duoti atvesti tam vandieni
JIOKIU BUDU NE ATIDARYNET BONKUTES KOL NE ATVES,nes gali sprokti,ir kai virsit ,ziurekit kad ne issipustu bonkutes!!!!!!!!
7.uzpildyti puseles kond.virtu pienu ir sujunkti.
darbas uztruks apie 2 valandas,piena isvirkit pirmiausia ,tegul atvesineja
SKANAUS
ACIU Tucka uz info
3 v.saukstai majonezo geriau (maggi)
6 st. miltu
2 bonkutes kondensoto pieno su cukr.
1,5 stik.cukraus
400 gr.margarino
0,5 arb.s sodos,acto 1 arb.s
0,5 arb.s druskos
2.trynius suplakti su cukrumi,o baltimus su druska
3.margarina sumaisyti su miltais ir majonezu
4.ideti i tesla trynius,o paskui atsargiai baltymus
5.uzgesinti soda su actu ir imaisyti itesla
6.padaryti rutuliukus visnios didumo,ir kepti apie 3-5 minutes
1.kondensota piena virti apie 2,5 val ant mazos ugnes,ir duoti atvesti tam vandieni
JIOKIU BUDU NE ATIDARYNET BONKUTES KOL NE ATVES,nes gali sprokti,ir kai virsit ,ziurekit kad ne issipustu bonkutes!!!!!!!!
7.uzpildyti puseles kond.virtu pienu ir sujunkti.
darbas uztruks apie 2 valandas,piena isvirkit pirmiausia ,tegul atvesineja
SKANAUS
ACIU Tucka uz info
Gal kas bandete kepti pagal sita recepta riesuteliu? Jie gaunasi kieti ar minsti?
QUOTE(erika_jaz @ 2008 12 12, 13:24)
kazkaip perzvelgiau receptus cia ir arba neradau arba nera recepto voveruskoms kepti(ne voveraitems ,o voveruskoms).gal kuri galetumet parasyti,bandyciau ju issikept
ir man gerai butu turet labai seniai kepiau (tiksliau-viriau); tesla butu kazkas panasaus i vanduo-pienas, miltai, ciut druskos, cukraus; tik va, kiausiniu ir sviesto ar reik -neprisimenu. Tesla kuo skystesne- tuo trapesni ir plonesni
QUOTE(1000inis @ 2008 12 21, 23:21)
ir man gerai butu turet labai seniai kepiau (tiksliau-viriau); tesla butu kazkas panasaus i vanduo-pienas, miltai, ciut druskos, cukraus; tik va, kiausiniu ir sviesto ar reik -neprisimenu. Tesla kuo skystesne- tuo trapesni ir plonesni
Jeigu Jus kalbate apie va sitas voveruskas:
http://public.fotki....veruskos-2.html
tai ju receptukas:
Voveruškos
150g miltų, 3-4 kiaušiniai, 2 stiklinės grietinės, 100g miltinio cukraus, truputis druskos.Kiaušinius išplakti, supilti grietinę, suberti druską ir miltus, labai gerai išplakti. Tešla turi būti tirštumo kaip lietiniams.
Formelė įkaitinama riebaluose, kuriuose virsi, panardinama į tešlą ir skubiai leidžiama į įkaitintus riebalus. Verdama, kol žagarėlis iškrenta. Ataušinus pabarstoma cukraus pudra.
Beje man atrodo as ji issisaugojau pas save būtent is sitos temos
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 22, 14:33)
tai ju receptukas:
Voveruškos
150g miltų, 3-4 kiaušiniai, 2 stiklinės grietinės, 100g miltinio cukraus, truputis druskos.Kiaušinius išplakti, supilti grietinę, suberti druską ir miltus, labai gerai išplakti. Tešla turi būti tirštumo kaip lietiniams.
Formelė įkaitinama riebaluose, kuriuose virsi, panardinama į tešlą ir skubiai leidžiama į įkaitintus riebalus. Verdama, kol žagarėlis iškrenta. Ataušinus pabarstoma cukraus pudra.
tai ju receptukas:
Voveruškos
Visiskai nesigavo, bet damaisius miltu ir varskes buvo saunus blynai . Ikaitinus formele riebaluose prie jos tesla nebelimpa (bent taip buvo pas mane) ir siaip nesigavo
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 22, 15:33)
tai ju receptukas:
Voveruškos
tai ju receptukas:
Voveruškos
apie tokias, bet tikrai ne is tokios teslos kepdavau; is tokios teslos voveruskos turetu gautis "mesines" kaip as vadinu (kaip ir sakociai- vieni tirpsta burnoj, kaipo krakmoliniai, o kiti, kaip senais gerais laikai- jie man skanesni)
bet vis tiek, aciu uz recepta