Aha, triuše, kur foto?? Pasirodyk
bus,einu dazyt,nespirmai laiko nebuvo
nu jau prisiskaiciau apie tuos grybukus ir voveraites,turiu keptuve,viskas gana cia varvint seiles ,eisiu bandyt kept
cia kol nedazyti
triušė
o pagal koki recepta kepei?
o pagal koki recepta kepei?
QUOTE(mama39 @ 2004 10 20, 14:43)
IR as turiu recepta kaip grybus ir voveraites issikepti.Gal kam ir patiks.
5 kiausiniai
1 pak. margarino (lygtai 200 gr)
1 stik. cukraus
1 indelis grietines (200 g)
1 nekaupinas saukstelis sodos
miltai (as dedu is akies)
viska sumaisyti,o miltu deti tiek,kad gautusi tesla,kuria galima formuoti rankomis. kai iskepa grybukai buna trapus.
recepta turiu jau labai seniai,tai nezinau ar viska gerai uzrasiau.gal ir pavyks kam nors iskepti.
5 kiausiniai
1 pak. margarino (lygtai 200 gr)
1 stik. cukraus
1 indelis grietines (200 g)
1 nekaupinas saukstelis sodos
miltai (as dedu is akies)
viska sumaisyti,o miltu deti tiek,kad gautusi tesla,kuria galima formuoti rankomis. kai iskepa grybukai buna trapus.
recepta turiu jau labai seniai,tai nezinau ar viska gerai uzrasiau.gal ir pavyks kam nors iskepti.
bet man gavosi,minksti ir saldus,tesla dariau,kaip riebios grietines
dejau saukst,nes lipo labai
bet su dazimu,tai nesigauna,nezinau kaip jiem vieta rast,padazau i ta krema ir kur det paqdedu ant lekstes ir viskas nubega(beveik viskas)
bet skanu
Šios temos vidury yra gera idėja kaip džiovint apteptus grybukus Aš irgi taip dariau: pasmeigi grybuka ant smeigtuko, skirto vėrinukams daryt ir tepi glajum, tada tą pagaliuką su grybuku į puodelį ar slonikėlį ir džiūsta
As tai dejau i saldainiu dezuciu dekliukus pirma kotus nudaziau, apverciau, o paskui galvas apdaziau.
dazytu grybuku foto nebus
skanus,bet dazima dar reik pasimokint ir rast dziovinimo budu
skanus,bet dazima dar reik pasimokint ir rast dziovinimo budu
merginos, na bet pasakykit man kaip taip lygiai parduotuveje nudazo, kazkada mano teta irgi taip lygiai dazydavo - na kiek esu bandziusi, niekada man taip tolygiai grybukai nenusidazo
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 09, 00:15)
Dar sykį dėkoju visiems
triuše, glaistas pas mane tik šokoladas. Koteliams išlydžiau baltąjį šokoladą su kokiu šaukštu pieno. Kai aptepiau kotelius, liko dar baltojo šokolado, tai į jį įdėjau kelias skilteles juodojo, išlydžiau ir gavosi juodas šokoladas galvutėms
gyteni, darbo eiga:
Margariną, medų ir cukrų maišant kaitinti ant silpnos ugnies. Kaitinti, kol cukrus ištirps, neužvirti. Suplakti grietinę su soda ir įmaišyti į margarino masę. Suberti cinamoną, gvazdikėlius, pipirus. Taip pat įmaišyti trynius. Po kelis šaukštus imaišyti miltus. Tešla turi bųti tokia, kad būtų galima formuoti rutuliukus. Nepadaryti tešlos labai kietos. Kepti ant silpnos ugnies.
triuše, glaistas pas mane tik šokoladas. Koteliams išlydžiau baltąjį šokoladą su kokiu šaukštu pieno. Kai aptepiau kotelius, liko dar baltojo šokolado, tai į jį įdėjau kelias skilteles juodojo, išlydžiau ir gavosi juodas šokoladas galvutėms
gyteni, darbo eiga:
Margariną, medų ir cukrų maišant kaitinti ant silpnos ugnies. Kaitinti, kol cukrus ištirps, neužvirti. Suplakti grietinę su soda ir įmaišyti į margarino masę. Suberti cinamoną, gvazdikėlius, pipirus. Taip pat įmaišyti trynius. Po kelis šaukštus imaišyti miltus. Tešla turi bųti tokia, kad būtų galima formuoti rutuliukus. Nepadaryti tešlos labai kietos. Kepti ant silpnos ugnies.
vaivaiva,dekui uz atsakyma ,bandysiu ir as issikepti pagal tavo recepta,nes esu kepus,kur su saukstuku reikia deti,tai labai riebus buvo.
QUOTE(gytenis @ 2008 12 10, 01:45)
vaivaiva,dekui uz atsakyma ,bandysiu ir as issikepti pagal tavo recepta,nes esu kepus,kur su saukstuku reikia deti,tai labai riebus buvo.
Na šiems grybukams aš tuos gumuliukus irgi su šaukštuku dėjau, bet nebuvo riebūs , nesijautė riebumų ir keptuvėj nepribėgo riebalų, kaip skaičiau kad būna Bandyk, tikrai skanūs
Aš dar sviesto dėjau 50g mažiau negu parašyta, nes nebeturėjau, bet puikiai gavosi