Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

Aha, triuše, kur foto?? Pasirodyk bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
bus,einu dazyt,nespirmai laiko nebuvo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu jau prisiskaiciau apie tuos grybukus ir voveraites,turiu keptuve,viskas gana cia varvint seiles ,eisiu bandyt kept biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
cia kol nedazyti ax.gif
Atsakyti
triušė
o pagal koki recepta kepei?
Atsakyti
QUOTE(mama39 @ 2004 10 20, 14:43)
IR as turiu recepta  kaip grybus ir voveraites issikepti.Gal kam ir patiks.
5 kiausiniai
1 pak. margarino (lygtai 200 gr)
1 stik. cukraus
1 indelis grietines (200 g)
1 nekaupinas saukstelis sodos
miltai (as dedu is akies)
viska sumaisyti,o miltu deti tiek,kad gautusi tesla,kuria galima formuoti rankomis. kai iskepa grybukai buna trapus.

recepta turiu jau labai seniai,tai nezinau ar viska gerai uzrasiau.gal ir pavyks kam nors iskepti.

mirksiukas.gif bet man gavosi,minksti ir saldus,tesla dariau,kaip riebios grietines
dejau saukst,nes lipo labai biggrin.gif

bet su dazimu,tai blush2.gif nesigauna,nezinau kaip jiem vieta rast,padazau i ta krema ir kur det g.gif blush2.gif paqdedu ant lekstes ir viskas nubega(beveik viskas) verysad.gif
bet skanu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triušė: 09 gruodžio 2008 - 20:53
Šios temos vidury yra gera idėja kaip džiovint apteptus grybukus mirksiukas.gif Aš irgi taip dariau: pasmeigi grybuka ant smeigtuko, skirto vėrinukams daryt ir tepi glajum, tada tą pagaliuką su grybuku į puodelį ar slonikėlį ir džiūsta biggrin.gif
Atsakyti
As tai dejau i saldainiu dezuciu dekliukus biggrin.gif pirma kotus nudaziau, apverciau, o paskui galvas apdaziau.
Atsakyti
dazytu grybuku foto nebus blush2.gif
biggrin.gif skanus,bet dazima dar reik pasimokint ir rast dziovinimo budu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, na bet pasakykit man kaip taip lygiai parduotuveje nudazo, kazkada mano teta irgi taip lygiai dazydavo - na kiek esu bandziusi, niekada man taip tolygiai grybukai nenusidazo
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 09, 00:15)
Dar sykį dėkoju visiems 4u.gif
triuše, glaistas pas mane tik šokoladas. Koteliams išlydžiau baltąjį šokoladą su kokiu šaukštu pieno. Kai aptepiau kotelius, liko dar baltojo šokolado, tai į jį įdėjau kelias skilteles juodojo, išlydžiau ir gavosi juodas šokoladas galvutėms bigsmile.gif
gyteni, darbo eiga: mirksiukas.gif
Margariną, medų ir cukrų maišant kaitinti ant silpnos ugnies. Kaitinti, kol cukrus ištirps, neužvirti. Suplakti grietinę su soda ir įmaišyti į margarino masę. Suberti cinamoną, gvazdikėlius, pipirus. Taip pat įmaišyti trynius. Po kelis šaukštus imaišyti miltus. Tešla turi bųti tokia, kad būtų galima formuoti rutuliukus. Nepadaryti tešlos labai kietos. Kepti ant silpnos ugnies.  smile.gif

vaivaiva,dekui uz atsakyma 4u.gif ,bandysiu ir as issikepti pagal tavo recepta,nes esu kepus,kur su saukstuku reikia deti,tai labai riebus buvo.
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2008 12 10, 01:45)
vaivaiva,dekui uz atsakyma 4u.gif ,bandysiu ir as issikepti pagal tavo recepta,nes esu kepus,kur su saukstuku reikia deti,tai labai riebus buvo.

Na šiems grybukams aš tuos gumuliukus irgi su šaukštuku dėjau, bet nebuvo riebūs schmoll.gif , nesijautė riebumų ir keptuvėj nepribėgo riebalų, kaip skaičiau kad būna mirksiukas.gif Bandyk, tikrai skanūs 4u.gif
Aš dar sviesto dėjau 50g mažiau negu parašyta, nes nebeturėjau, bet puikiai gavosi ax.gif
Atsakyti