Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

QUOTE(rika3 @ 2008 12 08, 15:56)
sveikos mamytes,gal kuri bande kepti eziukus,cia radau recepta,bet nera parasyta miltu g.gif

wub.gif Parodik ir man ax.gif
Atsakyti
Na va, kepiau šiandien grybukus rolleyes.gif Mano baimės dėl pridegusio aliejaus nepasiteisino biggrin.gif
Kaip pirmam sykiui, manau pavyko visai neblogai, neskaitant to, kad pirmą partiją prideginau, o antrosios partijos visi grybukai sulūžo... Bet po to, kai keptuvė jau įkaito visiškai, visi grybukai gavosi tikrai manau neblogai bigsmile.gif
Grybukai tikrai labai skanūs nestuke.gif
Kepiau pagal šį receptą:
250g margarino
3 š. medaus
1/2 stiklinės cukraus
3 trynių
100g grietinės
1 a.š. sodos
1 a.š. malto cinamono
1 a.š. maltų gvazdikėlių
žiūpsnis maltų kvapniųjų pipirų
~20 š. miltų
Glajus šįkart pas mane šokoladas, koteliams baltas, galvutėms juodas, nes nebeturėjau cukraus pudros ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 08, 20:30)
Na va, kepiau šiandien grybukus  rolleyes.gif 

Kokie tikroviski wub.gif
Atsakyti
Na va, kepiau šiandien grybukus  rolleyes.gif 

kokie gražūs,tokie blizgantys thumbup.gif norėčiau paragaut essen.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 08, 21:30)
Na va, kepiau šiandien grybukus  rolleyes.gif  Mano baimės dėl pridegusio aliejaus nepasiteisino  biggrin.gif
Kaip pirmam sykiui, manau pavyko visai neblogai, neskaitant to, kad pirmą partiją prideginau, o antrosios partijos visi grybukai sulūžo... Bet po to, kai keptuvė jau įkaito visiškai, visi grybukai gavosi tikrai manau neblogai  bigsmile.gif
Grybukai tikrai labai skanūs  nestuke.gif
Kepiau pagal šį receptą:
250g margarino
3 š. medaus
1/2 stiklinės cukraus
3 trynių
100g grietinės
1 a.š. sodos
1 a.š. malto cinamono
1 a.š. maltų gvazdikėlių
~20 š. miltų
Glajus šįkart pas mane šokoladas, koteliams baltas, galvutėms juodas, nes nebeturėjau cukraus pudros  ax.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif essen.gif essen.gif essen.gif
parasyk,aip glaista derei blush2.gif
Atsakyti
Grybukai tikrai labai skanūs  nestuke.gif

Grybukai labai labai gražučiai wub.gif wub.gif wub.gif Na, o pirmai partijai kaip ir priklauso būt prisvilusiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš juokauju, žinoma biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Vaivaiva,2008 12 08, 11:30]
Na va, kepiau šiandien grybukus rolleyes.gif Mano baimės dėl pridegusio aliejaus nepasiteisino biggrin.gif
Kaip pirmam sykiui, manau pavyko visai neblogai, neskaitant to, kad pirmą partiją prideginau, o antrosios partijos visi grybukai sulūžo... Bet po to, kai keptuvė jau įkaito visiškai, visi grybukai gavosi tikrai manau neblogai bigsmile.gif
Grybukai tikrai labai skanūs nestuke.gif
Kepiau pagal šį receptą:
250g margarino
3 š. medaus
1/2 stiklinės cukraus
3 trynių
100g grietinės
1 a.š. sodos
1 a.š. malto cinamono
1 a.š. maltų gvazdikėlių
~20 š. miltų
Glajus šįkart pas mane šokoladas, koteliams baltas, galvutėms juodas, nes nebeturėjau cukraus pudros ax.gif
vaivaiva,labai graziai atrodo grybukai,buk gerute parasyk teslos darbo eiga,aciukas smile.gif
Atsakyti
Dar sykį dėkoju visiems 4u.gif
triuše, glaistas pas mane tik šokoladas. Koteliams išlydžiau baltąjį šokoladą su kokiu šaukštu pieno. Kai aptepiau kotelius, liko dar baltojo šokolado, tai į jį įdėjau kelias skilteles juodojo, išlydžiau ir gavosi juodas šokoladas galvutėms bigsmile.gif
gyteni, darbo eiga: mirksiukas.gif
Margariną, medų ir cukrų maišant kaitinti ant silpnos ugnies. Kaitinti, kol cukrus ištirps, neužvirti. Suplakti grietinę su soda ir įmaišyti į margarino masę. Suberti cinamoną, gvazdikėlius, pipirus. Taip pat įmaišyti trynius. Po kelis šaukštus imaišyti miltus. Tešla turi bųti tokia, kad būtų galima formuoti rutuliukus. Nepadaryti tešlos labai kietos. Kepti ant silpnos ugnies. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 09 gruodžio 2008 - 09:16
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
pirma kart gyvenime kepiau (aplamai niekad nieo nekepu)
ir gavosi,nesusvilo ir grazus ir skanus yu.gif yu.gif yu.gif yu.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2008 12 09, 15:49)
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
pirma kart gyvenime kepiau (aplamai niekad nieo nekepu)
ir gavosi,nesusvilo ir grazus ir skanus yu.gif  yu.gif  yu.gif  yu.gif

o kur foto? g.gif
Atsakyti