Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 07, 18:30)
Ziurekit, merginos, perskaiciau cia kazkur, kad keptuve grybuku pries naudojant reikia gerai iskaitinti su aliejum. Istepiau, iskaitinau, bet labai jau pridegė jis, parudavo visa keptuve unsure.gif  Isploviau, bet jau tas pridegimas nenusiplove. Ar taip turejo buti? Ar nieko tokio, nesijaus iskeptuse grybukuose sudegusio aliejaus skonio? Baisu, kad nebuciau sugadinus tos keptuves dar nepradejus kept  verysad.gif

Is vidaus parudavo? Ar isore? Mano tai jau sena buvo, tai is isores ir taip juoda buvo biggrin.gif Bet siaip is vidaus tai nieks nepridege g.gif
Atsakyti
Vidus rudas. Aliejumi juk vidų istepti reikejo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 07, 18:44)
Vidus rudas. Aliejumi juk vidų istepti reikejo? unsure.gif

Aha, vidu istept. Na tu bandyk kept, gal pirma partija neiseis, bet toliau manau viskas turi gerai eitis. Nepabandzius nesuzinosi. Lauksim rezultatu smile.gif
Atsakyti
Baisu kad kepant nepradėtų vėl degti tas aliejus verysad.gif
Tiesa, nepabandžius nesužinosiu, taigi bandysiu betkokiu atveju. Ne siandien, gal rytoj....
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2004 10 24, 16:14)
Šokoladą mes kažkada darydavom taip:
1 šaukstas sviesto
1 šaukstas pieno
1 šaukstas cukraus
1 šaukstas normalios kakavos (ne Nesquick, o tos netirpios)

ant batono tepti budavo labai skanu, bet nežinau, ar jis glajui tinka...  sad.gif

reiks pabandyt biggrin.gif
QUOTE(Atize @ 2005 12 21, 11:12)
Sveikos mamytės  4u.gif

taigi yra tu grybuku keptuviu ir riesuteliu keptuviu pirkti gariunuose pas bobulencijas pilna ir kaina 35 LT uz keptuve  biggrin.gif  as jau nusipirkau tik reikia prisiruost issikept  bigsmile.gif

idomu ar dar buna gartiunuose,po tiek metu g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2008 12 07, 19:24)
reiks pabandyt biggrin.gif

idomu ar dar buna gartiunuose,po tiek metu g.gif  blush2.gif

Turbut buna, bet turbut daug brangesnes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 07, 21:52)
Turbut buna, bet turbut daug brangesnes  lotuliukas.gif

yra yra. pries geras 2-3 savaites pati pirkau mokejau 45 litus. ale dar vis neprisiruosiu pakepti. doh.gif
Atsakyti
psio varysiu is Kauno del keptuves lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau senai svaigstu dėl tos grybukų keptuvės. Jau buvau pasiruošus važiuot į gariūnus jos, kaip paaiškėjo kad tą keptuvę turi anyta smile.gif Ir ne tik grybukus bet ir voveraites bigsmile.gif

Dbartosk klausimas, ar kaip nors puošiamos voveraitės, ar jos tiesiog iškepamos ir viskas. Ar yra kažkoks voveraičių puošimo būdas. Apie grybukų puošimą prisiskaičiau daug, o kaip dėl voveraičių? g.gif
Atsakyti
gal galit pasufleruoti blush2.gif oks pulapis blush2.gif kieto glajaus receptuko grybukam
Atsakyti
sveikos mamytes,gal kuri bande kepti eziukus,cia radau recepta,bet nera parasyta miltu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2008 12 05, 23:19)
Vaivaiva o su ta keptuve galima ant elektrines virykles kepti? nes ***** mama man nupirko margablyniu, kitaip vadinama cirviniu, blynu keptuve  kurios rankeneles  su tokiais iskilimais ir ant elektrines ji kreivokai guli verysad.gif tikras vargas taip kepti... puse  beveik sudeges, puse zalia blyno gaunasi...

Aš kepu ant elektrinės viryklės ir viskas gerai iš pradžių irgi galvojau, kaip ten kas bus, bet viskas gerai gaunasi, tik dar kažkaip su baime vartau, nes keptuvė sunkoka, tai man vis atrodo, kad sudaužysiu stiklinį viryklės paviršių, bet gi nemėtau todėl viskas gerai.
Atsakyti