Manau pries kaitinant reikia aliejum istept, ir tada gerai iskaitint.
Nu va, prikepiau Skanūūūūs (bent kol šilti). Tik viena keptuvės pusė dar truputį traukia, neįkaitinau pačioj pradžioj normaliai Ir dar pasakykit man durnai, ar reikia ta keptuvę vartyt ir kiek maždaug laiko kepa, nes aš pravėrus keptuvę pažiūrėdavau, ar jau formą įgavo, apversdavau dar ir kelias minutes pakepdavau
Tapyba nebeužsiimsiu bent šį kartą Ir šiaip nu nežinau, baisu man ta žalią baltymą valgyt
Tapyba nebeužsiimsiu bent šį kartą Ir šiaip nu nežinau, baisu man ta žalią baltymą valgyt
QUOTE(Gemini @ 2008 12 04, 18:44)
ar reikia ta keptuvę vartyt ir kiek maždaug laiko kepa, nes aš pravėrus keptuvę pažiūrėdavau, ar jau formą įgavo, apversdavau dar ir kelias minutes pakepdavau
As vartau ir po kelis kartus. Gaunasi iki 7 minuciu viso.
Pagaliau, pagaliau ir aš nusipirkau grybuku keptuve!
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 05, 19:29)
Pagaliau, pagaliau ir aš nusipirkau grybuku keptuve!
Ir kur radai pirkt? ir uz kiek? Lauksim grybuku foto
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 05, 20:06)
Ir kur radai pirkt? ir uz kiek? Lauksim grybuku foto
Vaivaiva KUR ?????????????????
Pirkau Vilniuje prie Kalvarijų turgaus esančioje ūkinių prekių parduotuvėje
Mokėjau 75 lt Daug, bet taip jos norėjau, kad nebesvarbu buvo
Vaivaiva o su ta keptuve galima ant elektrines virykles kepti? nes ***** mama man nupirko margablyniu, kitaip vadinama cirviniu, blynu keptuve kurios rankeneles su tokiais iskilimais ir ant elektrines ji kreivokai guli tikras vargas taip kepti... puse beveik sudeges, puse zalia blyno gaunasi...
QUOTE(ziwiliute @ 2008 12 05, 22:19)
Vaivaiva o su ta keptuve galima ant elektrines virykles kepti? nes ***** mama man nupirko margablyniu, kitaip vadinama cirviniu, blynu keptuve kurios rankeneles su tokiais iskilimais ir ant elektrines ji kreivokai guli tikras vargas taip kepti... puse beveik sudeges, puse zalia blyno gaunasi...
Zinok tikrai nežinau pas mane virykle dujine.. bet ir ant jos dar neišmėginau, tikiuosi viskas gerai bus......
Gėlytės keptos ant kotelio
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 05, 21:18)
Pirkau Vilniuje prie Kalvarijų turgaus esančioje ūkinių prekių parduotuvėje
Ah.....tolokai
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2008 12 06, 15:28)
Gėlytės keptos ant kotelio
O ..... KETURLAPES ....AS MACIUSI ( ir turejusi ) SESELAPIAS
Ziurekit, merginos, perskaiciau cia kazkur, kad keptuve grybuku pries naudojant reikia gerai iskaitinti su aliejum. Istepiau, iskaitinau, bet labai jau pridegė jis, parudavo visa keptuve Isploviau, bet jau tas pridegimas nenusiplove. Ar taip turejo buti? Ar nieko tokio, nesijaus iskeptuse grybukuose sudegusio aliejaus skonio? Baisu, kad nebuciau sugadinus tos keptuves dar nepradejus kept