Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 02, 23:10)
Gemini .....o ka tu ruosiesi pirkti ?? blink.gif orkaite ar svajoji gauti tokia grybuku keptuve ??? na jei jau kur gausi ja pirkti , buk gerute duok zinia 4u.gif

Keptuvę ax.gif O pirkti radau Šilainių turguj thumbup.gif Tiesa, man toks ne visai pigus pirkinys pasirodė, apie 60 Lt unsure.gif Tai todėl ir klausinėjau dėl keramikinės viryklės, kad nebūtų pinigai į balą. Aišku, anyta turi dujinę, bet negi pas ją važiuosiu kepti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 02 gruodžio 2008 - 23:51

Rimcikas ....as jau taves prasiau parodyti ta vynuoge , gal as tau patarciau kaip ja naudotis mirksiukas.gif
user posted image
[/quote]

Klausau Jusu tamstele pioneer.gif gryzusi namuciu is darbuku kaop tik jamsiu r nufotografuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 02, 21:22)
kaip ir zadejau imetu tau foto "to keisto irankio":
http://public.fotki....eruskoms-1.html
http://public.fotki....overuskoms.html

cia voverusku irankis, dar turiu vynuogiu, bet net pati nezinau kaip su juo elgtis... blush2.gif

Dekui labai! 4u.gif
Supratau, kad neperseniausiai panasu iranki - gelyte ismeciau doh.gif . Ten ne voveraitem, bet speju esme ta pati buvo..
Atsakyti
GEMINI ......kur tu pirkai bigsmile.gif !!!!!!!!!!!!!!!!....jezau varau ir as , gal dar tures 4u.gif
Atsakyti
user posted image.kadangi uzejo grybu manija,tai pasiterliojau ir as. 2 st miltu,3 kiausiniai-2 tryniai-1 su baltymu.1/2 cukraus, 1/2 grietines,saukstelis sodos,pieno.kiausinius isplakti su cukrumi,ir sudeti likusius produktus.viska gerai ismaisyti.as pyliau apie 100 gr pieno,kad tesla butu minkstesne.iskepe tikrai skanus,palta glaju prarugstinau,tai ir baiges visi mano puosimai biggrin.gif .
Atsakyti
niu tai paskokit dabar kas yra jusu grybuku glajui, nes ir man taip buvo, bet asmanau kad per mazai cukraus pudros ideta.
Atsakyti
pradzioj buvo mazai,tai ir matosi kad beveik viskas nubego, paskui dadejau dar,buvo gerai,ale vistiek buvo rugstu,ot pavariau rugsteles lotuliukas.gif . ai susveitem ir taip,nes tikrai skanu.
Atsakyti
sveikos,
matosi,kad i glajų per mažai cukraus pudros dedat- glajus turi gautis tirštas kaip grietinė- bent aš taip darau, ir niekad nenubėga
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 12 02, 14:24)
Gal galit pasakyt, ar tokia keptuvė grybukams tinkama stiklo keramikos viryklei? Vargais negalais radau tą keptuvę pirkt, bet nežinau, ar galėsiu pasinaudoti  g.gif

O kur radai?
Ogminoj kažkada žiūrėjau špižines keptuves, bet baisiai branges, tai sakė, kad tinka visom viryklėm. Sudaužyt viryklę kepant tai vargu ar įmanoma, svarbu, kad keptuvės dugnas būtų lygus, kad kaitlentė neperkaistų.
Atsakyti
Kaune , silainiu turguje , bet as tai neradau verysad.gif gal dar kada atves unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Na aš Šilainių turguj ką tik nusipirkau cool.gif Nesitikėjau, kol masčiau, galvojau jau cipciukas nunešė lotuliukas.gif Bet bent jau toj vietoj tikrai paskutinė buvo. Dugnas išgaubtas, na bet kitos rašė, kad naudojasi, manau jos visos plius minus standartinės. O gamina jas Baltarusijoj.
Dabar patarkit prašau, kaip ją paruošt kepimui g.gif 4u.gif Ir dar, pagal receptuką pirmam puslapy, kiek maždaug sodos dėti, vakar iš tokios tešlos vafliukus kepiau, tai visai nepakilo unsure.gif Ir tešlos pilti tiek, kad apatinė formelė pilna būtų? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 04 gruodžio 2008 - 14:52
QUOTE(Gemini @ 2008 12 04, 15:49)
Na aš Šilainių turguj ką tik nusipirkau  cool.gif Nesitikėjau, kol masčiau, galvojau jau cipciukas nunešė  lotuliukas.gif  Bet bent jau toj vietoj tikrai paskutinė buvo. Dugnas išgaubtas, na bet kitos rašė, kad naudojasi, manau jos visos plius minus standartinės. O gamina jas Baltarusijoj.
Dabar patarkit prašau, kaip ją paruošt kepimui  g.gif  4u.gif Ir dar, pagal receptuką pirmam puslapy, kiek maždaug sodos dėti, vakar iš tokios tešlos vafliukus kepiau, tai visai nepakilo  unsure.gif Ir tešlos pilti tiek, kad apatinė formelė pilna būtų?  blush2.gif

jei nauja keptuve, tai ja gerai iskaitint reikia, po to istept aliejumi su kokiu skudureliu( is vidaus zinoma) ir kept smile.gif
o del teslos- tai ta tesla tirsta gaunasi, as su saukstu kabinu ir su peiliu atpjaunu, ne visai pilna... jei pilna, tai per sonus lips..
nu nezinau ar supratot ax.gif
Atsakyti