Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

QUOTE(triule @ 2008 11 30, 23:28)
kepiau pagal viena pirmuju receptu, grybukai gavosi, bet tokie minksti, man jie 'netikri', as kitokius vaikysteje valgiau  ax.gif paskambinau tokiai mociutei i kaima, ji man susake, bet viska is akies, nes turejo toki puodeli, tai pagal ji ir darydavo viska lotuliukas.gif praverciau beveik visus psl, bet kaip ir neradau tokio recepto, turiu tik sudedamasias dalis: 1.cukru kaitint iki rudumo, deti medaus,sviesto-pakaitint ir i ta karsta mase det miltu, bet kad dar butu galima saukstu maisyt. 2. tryniai (kokie 6), cukrus,nugesinta soda ir det miltu. 1.+2.- ir isminkyti. idet cinamono, maltu gvazdiku. tesla turi gautis, kad butu galima suvoliot rankoj maza 'desryte' ir det ja i grybu kepimo forma.
tai ko norejau paklaust g.gif ogi gal kuri zino si recepta ir produktu proporcijas, jei ne- paciai teks is akies bandyt blink.gif

Vartydama senus manos receptu uzrasus buvau raduti recepta su medum ir cinamonu, bet kadangi as nesu megeja cinamono, tai ji pro akis praleidau... smile.gif grizusi namuciu paziuresiu ir parasysiu, gal cia apie toki tamstele kalbate ax.gif
Atsakyti
Suieskojau receptuka:
GRUBUKAI(su medum)

3-4 saukstai grietines;
1 stikline cukraus;
1 nubrauktas saukstelis sodos (uzgesinti grietineje);
1 stikline dirbtinio medaus;
3 kiausai(2 tryniai ir 1 pilnas);
1 pokelis margarino (esu pakankamai jauna, kad neatsiminciau kiek tarybiniais laikais buvo pokelis margarino gramu, gal 200);
miltu tiek, kad tesla butu kietoka;
cinamono ir gvazdikeliu.

Eigos nezinau, mamos uzrasuose nera... blush2.gif pati kepti nebandziau, nes nemegstu nei medaus nei cinamono, bet, gal pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 01, 18:29)
Suieskojau receptuka:
GRUBUKAI(su medum)

aciu smile.gif gal pamenat, jie kietesni, trapoki budavo, ar minksti? ax.gif
Atsakyti
jeigu saziningai... tai neatsimenu. as pirmenybe teikiu minkstuciams ir kepu pagal cia duota receptuka plius savi patobulinimai mirksiukas.gif galvoju, kad kuo tesla kietesne - tuo ir grubukai iskepti kietesni bus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2008 11 19, 23:20)
Radau recepteli 3 puslapiuke kaip voveruskas kepti su keistokoku irankiu....  smile.gif  emiau ir isbandziau siandien  biggrin.gif  iverinkite prasau:

O gal gali imesti nuotraukele to keisto irankio?
Aciu! 4u.gif

Beje, o cia mano grybuku receptukas mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tiute*: 01 gruodžio 2008 - 21:53
vakare grizusi namuciu is darbuko nufotografuosiu smile.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt, ar tokia keptuvė grybukams tinkama stiklo keramikos viryklei? Vargais negalais radau tą keptuvę pirkt, bet nežinau, ar galėsiu pasinaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 12 02, 13:24)
Gal galit pasakyt, ar tokia keptuvė grybukams tinkama stiklo keramikos viryklei? Vargais negalais radau tą keptuvę pirkt, bet nežinau, ar galėsiu pasinaudoti  g.gif

Pas mane keramikiniu pavirsium virykle, puikiai iskepe ir viryklei nieko nenutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 12 02, 14:24)
Gal galit pasakyt, ar tokia keptuvė grybukams tinkama stiklo keramikos viryklei? Vargais negalais radau tą keptuvę pirkt, bet nežinau, ar galėsiu pasinaudoti  g.gif

Pas mane taip pat virykle keraminiu pavirsiumi ir nieko baisaus... na as tik mazumele leciau ja dedu prie pavirsiaus (vis tas atsargumas.... blush2.gif )
siuo metu kaip tik esu uzsikabliavusi su grybuku kepimu (tiesiojg noriu tobulai ismokti juos dailinti. ax.gif )
Atsakyti
thumbup.gif Ačiū, tada varau pirkt. Na viryklės nebijojau sudaužyt, bijojau, kad grybai neiškeps biggrin.gif
Atsakyti
[quote=*tiute*,2008 12 01, 22:51]
O gal gali imesti nuotraukele to keisto irankio?
Aciu! 4u.gif

kaip ir zadejau imetu tau foto "to keisto irankio":
http://public.fotki....eruskoms-1.html
http://public.fotki....overuskoms.html

cia voverusku irankis, dar turiu vynuogiu, bet net pati nezinau kaip su juo elgtis... blush2.gif
Atsakyti
Gemini .....o ka tu ruosiesi pirkti ?? blink.gif orkaite ar svajoji gauti tokia grybuku keptuve ??? na jei jau kur gausi ja pirkti , buk gerute duok zinia 4u.gif

Rimcikas ....as jau taves prasiau parodyti ta vynuoge , gal as tau patarciau kaip ja naudotis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti