QUOTE(triule @ 2008 11 30, 23:28)
kepiau pagal viena pirmuju receptu, grybukai gavosi, bet tokie minksti, man jie 'netikri', as kitokius vaikysteje valgiau paskambinau tokiai mociutei i kaima, ji man susake, bet viska is akies, nes turejo toki puodeli, tai pagal ji ir darydavo viska praverciau beveik visus psl, bet kaip ir neradau tokio recepto, turiu tik sudedamasias dalis: 1.cukru kaitint iki rudumo, deti medaus,sviesto-pakaitint ir i ta karsta mase det miltu, bet kad dar butu galima saukstu maisyt. 2. tryniai (kokie 6), cukrus,nugesinta soda ir det miltu. 1.+2.- ir isminkyti. idet cinamono, maltu gvazdiku. tesla turi gautis, kad butu galima suvoliot rankoj maza 'desryte' ir det ja i grybu kepimo forma.
tai ko norejau paklaust ogi gal kuri zino si recepta ir produktu proporcijas, jei ne- paciai teks is akies bandyt
tai ko norejau paklaust ogi gal kuri zino si recepta ir produktu proporcijas, jei ne- paciai teks is akies bandyt
Vartydama senus manos receptu uzrasus buvau raduti recepta su medum ir cinamonu, bet kadangi as nesu megeja cinamono, tai ji pro akis praleidau... grizusi namuciu paziuresiu ir parasysiu, gal cia apie toki tamstele kalbate