As ryt, jei nepersigalvosiu, bandysiu terliotis su grybukais tik vepla as, buciau i abi keptuves puses pripylus teslos anyta paaiskino kaip kept, tik recepto savo nerado
Radau recepteli 3 puslapiuke kaip voveruskas kepti su keistokoku irankiu.... emiau ir isbandziau siandien iverinkite prasau:
http://public.fotki....voveruskos.html
http://public.fotki....veruskos-2.html
tik as mazumele patobulinau receptuka :ipyliau slakeli romo ir iberiau maza ziupsneli vanilinio cukraus ir miltu daugiau nedu priklauso kokia 50 gramuku.... man skanu....vyriui kaip visada smaliziui - tik paduok.
http://public.fotki....voveruskos.html
http://public.fotki....veruskos-2.html
tik as mazumele patobulinau receptuka :ipyliau slakeli romo ir iberiau maza ziupsneli vanilinio cukraus ir miltu daugiau nedu priklauso kokia 50 gramuku.... man skanu....vyriui kaip visada smaliziui - tik paduok.
kad rieboki tai jau jooooo.... nei romas nepadeda...idomu jeigu maisius pusiau su riebalais... gal ne taip riebu butu
galiu biski ne i tema... : turiu as palikima is mociutes, 1955 metu valgiu gaminimo knyga ir cia rasoma, kad kepant zagarelius (na cia kazkas panasaus) i nukeltus nuo ugnies taukus ipilamas saukstas degtines arba imetama pora riekeliu zalios bulves(taukai pradeda smarkiai virti), kad zagareliai nesudegtu ir neprisigertu tauku. kaip nurimsta, vel statomi ant ugnies ir verdama ir t.t.t.t...
idomu, cia tiesa kazkaip neisdrysau pabandyti
ir dar apie visokias keistokokas formas, mamos sendaikciuose, kartu su voveruska radau ir vynuoge, bet niekaip nesugalvojau kaip cia ja reiketu i ta tesla merkti: ar iki kotuko, ar tik ciut ciut....
galiu biski ne i tema... : turiu as palikima is mociutes, 1955 metu valgiu gaminimo knyga ir cia rasoma, kad kepant zagarelius (na cia kazkas panasaus) i nukeltus nuo ugnies taukus ipilamas saukstas degtines arba imetama pora riekeliu zalios bulves(taukai pradeda smarkiai virti), kad zagareliai nesudegtu ir neprisigertu tauku. kaip nurimsta, vel statomi ant ugnies ir verdama ir t.t.t.t...
idomu, cia tiesa kazkaip neisdrysau pabandyti
ir dar apie visokias keistokokas formas, mamos sendaikciuose, kartu su voveruska radau ir vynuoge, bet niekaip nesugalvojau kaip cia ja reiketu i ta tesla merkti: ar iki kotuko, ar tik ciut ciut....
parodyti ka....? kaip knyga atrodo?
na virseli tai as jau per naujo nunesiau,kad man perristu, rytoj galesiu nufotkinti
bet siaip tai labai smagu ir naudinga paskaitineti ypac kaip skaita apie tuos pacius zagarelius, cituoju: ".... issimami ant sietelio, kad nubegtu riebalai, paskui apdulkinama miltiniu cukrumi su vanile."
na virseli tai as jau per naujo nunesiau,kad man perristu, rytoj galesiu nufotkinti
bet siaip tai labai smagu ir naudinga paskaitineti ypac kaip skaita apie tuos pacius zagarelius, cituoju: ".... issimami ant sietelio, kad nubegtu riebalai, paskui apdulkinama miltiniu cukrumi su vanile."
labai idomi tema toms kurios neturite formu yra kitas budas mano mociute kepdavo grubukus ir pardavinedavo niekada nenaudojo jokiu formu zmones sakydavo kad patys skaniausi grubukai tik didele beda kad nepaemiau ir neuzsirasiau recepto visa procesa atsimenu ir atsimenu produktus tik nezinau santykio kiek visko reikia procesas ilgas bet jeigu kam idomu pabandysiu parasyti pati dariau gaunasi labai skanus bet netoki kaip mociutes gal visa paslaptis kad seniau juos kepdavo peciui
QUOTE(Arrivederici @ 2008 11 19, 20:38)
TIKRAI TAIP VOVIERYTEM TESLA TOKIA PATI KAIP IR GRYBU
NAGI NAGI KUR TIE JSUSU GRUBUKAI KAIP SMALSU
QUOTE(rimcikas @ 2008 11 19, 23:06)
kad rieboki tai jau jooooo.... nei romas nepadeda...idomu jeigu maisius pusiau su riebalais... gal ne taip riebu butu
galiu biski ne i tema... : turiu as palikima is mociutes, 1955 metu valgiu gaminimo knyga ir cia rasoma, kad kepant zagarelius (na cia kazkas panasaus) i nukeltus nuo ugnies taukus ipilamas saukstas degtines arba imetama pora riekeliu zalios bulves(taukai pradeda smarkiai virti), kad zagareliai nesudegtu ir neprisigertu tauku. kaip nurimsta, vel statomi ant ugnies ir verdama ir t.t.t.t...
idomu, cia tiesa kazkaip neisdrysau pabandyti
ir dar apie visokias keistokokas formas, mamos sendaikciuose, kartu su voveruska radau ir vynuoge, bet niekaip nesugalvojau kaip cia ja reiketu i ta tesla merkti: ar iki kotuko, ar tik ciut ciut....
galiu biski ne i tema... : turiu as palikima is mociutes, 1955 metu valgiu gaminimo knyga ir cia rasoma, kad kepant zagarelius (na cia kazkas panasaus) i nukeltus nuo ugnies taukus ipilamas saukstas degtines arba imetama pora riekeliu zalios bulves(taukai pradeda smarkiai virti), kad zagareliai nesudegtu ir neprisigertu tauku. kaip nurimsta, vel statomi ant ugnies ir verdama ir t.t.t.t...
idomu, cia tiesa kazkaip neisdrysau pabandyti
ir dar apie visokias keistokokas formas, mamos sendaikciuose, kartu su voveruska radau ir vynuoge, bet niekaip nesugalvojau kaip cia ja reiketu i ta tesla merkti: ar iki kotuko, ar tik ciut ciut....
As visada degtines ir i teska koki sauksta ipilu, ir i riebalus paskui.
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 24, 13:20)
Aš labai dažnai matau tas keptuves Kalvarijų turgaus teritorijoje esančiose ūkinių prekių parduotuvėse
va va, mačiau ir aš vakar. Kaina 75Lt. Galėtų būti aišku ir pigiau. Paklausiau mamos, kur ji savo padėjo, o pasirodo išmetė pries 7etą metų