Dekui Cipciukas uz paaiskinima Tuoj bandau
Cia nudazyti kotukai, susmaigsciau ant ilgu pagaliuku, ir sumerkiau i slovikus Nudziuvo per kokias 4 val. tada taip pat daziau grybu "kepures". Beje kotukus aptepus glajumi mirkiau i tokius spalvotus zirniukus (buna pirkti tortu papuosimui skirti), dar kitus mirkiau i zalias kokoso drozles, graziai abieji gavosi
Nu va o cia rezultatas galutinis Tokius grybukus dukra pardavinejo Kaziuko mugeje mokykloj Per 10 min. ispirko visus
Cia nudazyti kotukai, susmaigsciau ant ilgu pagaliuku, ir sumerkiau i slovikus Nudziuvo per kokias 4 val. tada taip pat daziau grybu "kepures". Beje kotukus aptepus glajumi mirkiau i tokius spalvotus zirniukus (buna pirkti tortu papuosimui skirti), dar kitus mirkiau i zalias kokoso drozles, graziai abieji gavosi
Nu va o cia rezultatas galutinis Tokius grybukus dukra pardavinejo Kaziuko mugeje mokykloj Per 10 min. ispirko visus
QUOTE(labutis @ 2008 10 10, 17:04)
Nu va o cia rezultatas galutinis Tokius grybukus dukra pardavinejo Kaziuko mugeje mokykloj Per 10 min. ispirko visus
Oho kaip gražiai atrodo
Aš užvakar kepiau grybukus, bet nepuošiau jų. O kokio jie dydžio? Aš turiu keptuvę kur telpa 8 grybukai, bet jie tokie labai nedideli
As tai tiek nevargstu, bet grybai vistiek grazus iseina. Nudazau ir i kiausiniu deklus sudedu
QUOTE(plateau @ 2008 10 10, 18:44)
As tai tiek nevargstu, bet grybai vistiek grazus iseina. Nudazau ir i kiausiniu deklus sudedu
Bandziau ir as i kiausniu dekla deti, bet krypsta tie grybukai, sunku taip tiksliai istatyti, prisilecia sonai, prikimba prie to deklo o taip man buvo lengviausia ir greiciausia
Labuti, wow, kiek daug grybukų , kokie faini . Aš irgi esu darius kartą grybukus, bet nusivyliau savo receptu, sakiau gyvenime daugiau nedarysiu - gan kietoki gavosi . O kaip taviškiai ar nekieti (turiu omeny patį grybuko vidų). O tai tu formoj kepei? Gal receptuku pasidalintum Gal kada dar sudurniuočiau pasidaryt, nes kai juos pamatau silpna daros, kaip norisi, o darbo prie jų tai daug
Aš kai kotelius nuglazūravau tai juos džiovinau, pastačius grybukus ant galvučių didelėje lėkštėje, į kurią pripyliau cukraus - puikiai stovėjo, o galvas kai aptepiau tai sudėjau į kiaušinių dėkus. Įdėsiu keletą proceso fotkių, gal kam pravers idėjos (na, neužmėtykit akmenimis, jei ką - čia mano pirmieji grybukai, beje vienintelį kartą ir dariau):
Aš kai kotelius nuglazūravau tai juos džiovinau, pastačius grybukus ant galvučių didelėje lėkštėje, į kurią pripyliau cukraus - puikiai stovėjo, o galvas kai aptepiau tai sudėjau į kiaušinių dėkus. Įdėsiu keletą proceso fotkių, gal kam pravers idėjos (na, neužmėtykit akmenimis, jei ką - čia mano pirmieji grybukai, beje vienintelį kartą ir dariau):
QUOTE(RiMami @ 2008 10 10, 21:51)
jei ką - čia mano pirmieji grybukai, beje vienintelį kartą ir dariau):
ner ka cia kritikuoti , tik noretusi visus
Kepiau pagal recepta is pirmo puslapio
5 kiausianiai
200g sviesto ar margarino
200g grietines
2 stikl. cukraus
rugsteles
sodos
druskos
miltu
RiMami, tikrai kieti nesigavo, labai geras receptas, tik pagal ji visada ir kepu. Grybukus kepiau formoje Tu ziuriu kepi atskirai kotukus ir kepureles, tau reik kietesnes teslos kad suminkyti, ane? Gal todel kietesni ir iseina, nu bet skaniai atrodo nemanau kad paliko nesuvalgyti
QUOTE(labutis @ 2008 10 11, 09:12)
Kepiau pagal recepta is pirmo puslapio
RiMami, tikrai kieti nesigavo, labai geras receptas, tik pagal ji visada ir kepu. Grybukus kepiau formoje Tu ziuriu kepi atskirai kotukus ir kepureles, tau reik kietesnes teslos kad suminkyti, ane? Gal todel kietesni ir iseina, nu bet skaniai atrodo nemanau kad paliko nesuvalgyti
RiMami, tikrai kieti nesigavo, labai geras receptas, tik pagal ji visada ir kepu. Grybukus kepiau formoje Tu ziuriu kepi atskirai kotukus ir kepureles, tau reik kietesnes teslos kad suminkyti, ane? Gal todel kietesni ir iseina, nu bet skaniai atrodo nemanau kad paliko nesuvalgyti
Aha, suvalgyti tai greit buvo Mano valgytojų kompanijai tik padavai tokius dalykėlius ir po daug Na, aš norėjau didesnių grybukų, tai todėl ir pasirinkau užminkomą tešlą, vat galvoju, jei tuo pačiu metodu daryti - tai gal kitą kartą imčiau tešlą iš "Riestainiai su cinamonu" - jie man be galo patiko ir mąstau, kad gal ir grybukams tiktų (trapiai minkšti gaunasi).
Labuti, o kokia tešlos konsistensija turi būti pagal tavo receptą? Tokia gal kaip pyraginė-tirštoka?