Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

QUOTE(Letunė @ 2008 05 18, 22:29)
kriro Paskelbta 2008 04 29, 10:11
  nu klausykit ir grybukai ir voveraites ir riesutai - viskas puikiaia gaunasi, dariau pagal mamaos recepta, o vat su ta voveruska, gele ir lapu - pravalas. Man jie neiskrenta, pridega, nu atrodo ir normaliai graziai burbuliuoja, bet sudega toj formoj ir neiskrenta, gal aliejus blogas, patarkite prasau, nes taip ju norisi.

Pabandyk pagal šį receptą. Aš nedrįstu, nes irgi pagal kitus receptus daug kartų nepavyko. Laukiu atsiliepimų su nekantrumu

gal cia problema, kad pritraukia tesla prie metalo g.gif reikia labai gerai atkaitinti iranki (kaip keptuve gelezine), kad neliptu ir gerai atsoktu.................jei gerai supratau beda

Atsakyti
namie radau tokie keptuve, kur grybukai ir konkoreziai, bet esme ta, kad normaliose keptuves abi keptuves puses su idubom, o pas mane viena su idubom puse, kita - iskili, tai kaip suprantu cia tiem grubukam su idaru, gal kas zino recepta, oi kaip pamenu kaip skanu budavo verysad.gif na tai iprastai keptuvei tai zinau recepta is cia - bet jie ne tokie, nes ten kur su idaru budavo, tokie i sausainius panasesni, o pagal situos recpetus, man tai i bandutes (ar keksiukus) panasesni. g.gif
Atsakyti
ojej kaip tokios keptuvės norėčiau thumbup.gif
receptų dėja nežinau
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2008 06 25, 20:32)
receptų dėja nežinau

Vilniuje Kalvarijų turgaus buitinių prekių parduotuvėje prieš metus pirkau tokią

receptas kažkur buvo - paieškosiu gal vakare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 25 birželio 2008 - 19:58
QUOTE(editamm @ 2008 06 25, 20:57)
Vilniuje Kalvarijų turgaus buitinių prekių parduotuvėje prieš metus pirkau tokią

receptas kažkur buvo - paieškosiu gal vakare

paieškok...taip noriu...bet būtent tų su įdaru, visų klausinėju, nieks nepamena
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2008 06 25, 20:32)
receptų dėja nežinau

Siandien maciau tu keptuviu sociai gariunuose, kur buitiniu prekiu didziulis pavilionas mirksiukas.gif Kainos nuo 40 lt. smile.gif Yra ir grybukai ir kankoreziai ir cirviniu blynu thumbup.gif
Atsakyti
Ar tik prie keptuvės su bendra naudojimo informacija nera recepto? Turėjau senai pirkta tai buvo pridėti (rusiški) O tiems su įdaru galima "Rududu" naudot tongue.gif
Atsakyti
o kur Kaune galima isigyti ta keptuve? 4u.gif
Atsakyti
ar kas kepet su ta keptuve ant elektrines/keramikines plyteles? Kazkaip pati nesiryztu, o kai perverciau apgraibom pasisakymus- atsakymo sau neuzmaciau
Atsakyti
QUOTE(kosha @ 2008 07 07, 19:19)
Ar tik prie keptuvės su bendra naudojimo informacija nera recepto? Turėjau senai pirkta tai buvo pridėti (rusiški) O tiems su įdaru galima "Rududu" naudot tongue.gif

o tu nebeturi recepto. nes pas mane tai tikrai popieriuko to neber. manau tiktu tas receptas is instrukcijos, bent jau pabandyt butu galima
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2008 07 08, 14:12)
ar kas kepet su ta keptuve ant elektrines/keramikines plyteles? Kazkaip pati nesiryztu, o kai perverciau apgraibom pasisakymus- atsakymo sau  neuzmaciau

taip kepu ir viskas thumbup.gif , geriau negu ant dujines virykles, nes neapdega keptuve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2008 06 06, 13:39)
gal cia problema, kad pritraukia tesla prie metalo g.gif  reikia labai gerai atkaitinti iranki (kaip keptuve gelezine), kad neliptu ir gerai atsoktu.................jei gerai supratau beda

na taip, bet.. tai kaip jį kaitint? įkišt į tuos riebalus ir laikyt, ar kaip? ir kiek laiko, kada pvz žinot, kad jau pakankamai gerai įkaito?
Atsakyti