Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

QUOTE(kriro @ 2008 04 29, 09:11)
nu klausykit ir grybukai ir voveraites ir riesutai - viskas puikiaia gaunasi, dariau pagal mamaos recepta, o vat su ta voveruska, gele ir lapu - pravalas. Man jie neiskrenta, pridega, nu atrodo ir normaliai graziai burbuliuoja, bet sudega toj formoj ir neiskrenta, gal aliejus blogas, patarkite prasau, nes taip ju norisi.
Beje, gal zinot kur raudonu valgomu dazu braskem nusipirkt imanoma Vilniuj???? arteja vestuves, tai norisi ir braskyciu pridaryti, kad stala puostu, recepta turiu, tik dazu truksta verysad.gif


Gal galėtumėt parašyt receptuką, kaip pasigaminti braškytes? bigsmile.gif Labai būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2008 04 18, 23:22)
o jie kepami formelei ar orkaitei?

sitie grybukai kepami spec grybuku formineje keptuveje ,bet galima ir rankom formuot ir kept orkaiteje
Atsakyti
niu norejau ir as savuosius ikelt bet neina.as darau viska tik rankomis ir grybams galvas klijuoju
Atsakyti
[attachmentid=141957]
[attachmentid=141958]

pavyko thumbup.gif
cia dar nebaigti.gamybos procese lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduke: 07 gegužės 2008 - 16:52
QUOTE(kriro @ 2008 04 29, 09:11)
Beje, gal zinot kur raudonu valgomu dazu braskem nusipirkt imanoma Vilniuj???? arteja vestuves, tai norisi ir braskyciu pridaryti, kad stala puostu, recepta turiu, tik dazu truksta verysad.gif


Galima panaudoti raudonų uogų sirupą arba burokėlių sultis. Taip pat konditerinių valgomųjų dažų rasi Hyper Rimi ( pakuotėjė yra 4 spalvų mažos tūtelės: geltona, raudona, mėlyna , žalia) kainuoja ~ 10lt
Jų labai nedaug reikia vos poros lašelių, kad nusidažytų masė ar glajus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 gegužės 2008 - 18:26
QUOTE(irmulia @ 2008 05 08, 20:25)
Galima panaudoti raudonų uogų sirupą arba burokėlių sultis. Taip pat konditerinių valgomųjų dažų rasi Hyper Rimi ( pakuotėjė yra 4 spalvų mažos tūtelės: geltona, raudona, mėlyna , žalia) kainuoja ~ 10lt
Jų labai nedaug reikia vos poros lašelių, kad nusidažytų masė ar glajus mirksiukas.gif

labai aciu irmulia, tik kurioj rymi ieskot, toj Žirmūnų g? o kur jie būna padėti prie kokių produktų? nes aš vieną kartą paklausiau, tai mane durna matyt palaikė... g.gif
Atsakyti
kriro Paskelbta 2008 04 29, 10:11
nu klausykit ir grybukai ir voveraites ir riesutai - viskas puikiaia gaunasi, dariau pagal mamaos recepta, o vat su ta voveruska, gele ir lapu - pravalas. Man jie neiskrenta, pridega, nu atrodo ir normaliai graziai burbuliuoja, bet sudega toj formoj ir neiskrenta, gal aliejus blogas, patarkite prasau, nes taip ju norisi.

Pabandyk pagal šį receptą. Aš nedrįstu, nes irgi pagal kitus receptus daug kartų nepavyko. Laukiu atsiliepimų su nekantrumu


QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 12 26, 22:21)
Užsukti čia paskatino Karusios irgi riebalų prisigėrę voveruškos  rolleyes.gif Tai va, mielosios, voveruškų receptas- vienintelis, nepakartojamas ir nepritraukiantis riebalų: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letunė: 18 gegužės 2008 - 21:30
[quote=Ciocia Polia,2007 12 26, 22:21]
Užsukti čia paskatino Karusios irgi riebalų prisigėrę voveruškos rolleyes.gif Tai va, mielosios, voveruškų receptas- vienintelis, nepakartojamas ir nepritraukiantis riebalų: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams.

Ar šitas receptas tikrai yra išbandytas ir pasitvirtinęs? Turiu gėlytę ant kotelio, bet jau nebedrįstu naudoti, nes pagal įvairius receptus nesigavo visiškai arba labai riebalų prisigėrę. Gal dar čia trūksta degtinės šlakelio ar spirito?

Labai laukiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2005 05 29, 11:02)
150g miltų, 3-4 kiaušiniai, 2 stiklinės grietinės, 100g miltinio cukraus, truputis druskos.Kiaušinius išplakti, supilti grietinę, suberti druską ir miltus, labai gerai išplakti. Tešla turi būti tirštumo kaip lietiniams.Formelė įkaitinama riebaluose, kuriuose virsi, panardinama į tešlą ir skubiai leidžiama į  įkaitintus riebalus.Verdama, kol žagarėlis iškrenta.Ataušinus pabarstoma cukraus pudra.

[quote=Laisvė,2005 06 07, 11:12]
Nauja - tai pamiršta sena. Vat taip. Radau ir aš prie močiutės nebereikalingų (t.y. jau seniai nebenaudojamų) daiktų jolitkos aprašytąjį ilgą kotą, prie kurio prisisuka tokia metalinė gėlytė. Pasinaudojusi Amalijos receptuku, vakar šeimą pradžiuginau skaniais saldumynais. Ačiū, merginos.
Laisve, ar tavo gėlytės nebuvo permirkę riebalais, nes į jas
pilama grietinė?


[quote=Koxamte,2007 07 22, 17:06]
"Voveruskos"
1 stikline grietines,
2 kiausiniai,
2 saukstai miltinio cukraus,
400g riebalu,
4-5 saukstai miltu,
truputis druskos
I isplaktus kiausinius supilti grietinele, iberti druskos, miltus ir viska gerai ismaisyti. Tesla turi buti kaip lietainiams.
Taukus supilti i puoduka, uzvirinti imesti nuskustos bulves griezineli ir ikaitinti tam tikra voveruskoms kepti formele. Po to saukstu pilti i ja teslos, ileisti i taukus ir virti, kol voveruska pati is formeles issiners, isvirusias atausinti ir pabarstyti miltiniu cukrumi.
Siu voverusku nesu gaminus, tai nezinau ar skanios iseis,
Ar čia turi būti grietinė ar grietinėlė?

Gal kas bandėt šį receptą:

[quote=Ciocia Polia,2007 12 26, 22:21]
Užsukti čia paskatino Karusios irgi riebalų prisigėrę voveruškos rolleyes.gif Tai va, mielosios, voveruškų receptas- vienintelis, nepakartojamas ir nepritraukiantis riebalų: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams.

Labai laukiu atsakymų. Ačiū
Atsakyti
[quote=everesta,2007 11 29, 12:04]
mergaites, kur galima butu nusipirkti tas formeles apie kurias cia kalbejote, gelyciu , zuikiu ir t.t, tas kur ant koto . Bandziau visur pati ieskoti, taik kad iesko pati nezinau ko nes net nezinau kia jos atrodo, gal turit kuri foto, gal esu maciusi kur tik nezinau kaip atrodo tai przippsojau. blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Kai išmoksiu įkelti nuotrauką, galėsiu įdėti gėlytę

voveruškų formelės pardavimas
54 postas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letunė: 19 gegužės 2008 - 15:02
QUOTE(everesta @ 2007 12 08, 12:34)
iskepti tai juoko darbas, bet kaip reikia nutepti graziai tais glajais tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif


lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pirma pamirkome grybuko kuotelį į glajų - po to į aguonas ir smeigiame ant galvutės ant lentos - prikalinėtos plonyčių vynučių. Kai nudžiūva - mirkome galvutę ir smeigiame ant kuotelio - per aguonas nesimatys vynutės skylutės. 4u.gif
Atsakyti
gal kas gaminate pardavimui? labai reikia vestuvems
Atsakyti