Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

QUOTE(everesta @ 2007 11 30, 10:55)
niu rodau kas gavosi man su grybais, kazka ne taip padariau, gal nutepti nemoku, bet skonis tai liuks ir glajus sustingo ir isdziuvo, prie pirstu nelipo, tik kiap graziai nutepti juo, ir aguonu padauginau

Kaip gražu. Turbūt labai skanu.
Ir aš noriu tokių keptuvių blush2.gif
Atsakyti
Merginos patarkit, prašau 4u.gif
O šitos grybukų ir pan. keptuvės - ar galima kepti ant keramikinės plytelės? Mačiau tų keptuvių pirkti ir pati labai norėčiau, bet jos visos yra labai sunkios ir kažkokios išgaubtos. Ar tinka su jomis ant keramikinių?
Atsakyti
eima, tikrai tinka, siandien kepiau smile.gif
Atsakyti
cia mano grybai, skanus labai(pagal kazkieno mociutes recepta kepiau, receptas berods 1psl), minksti, tik plia (nesikeikiant), tie glajai mane vakar galutinai nuo koju nuvare ir kantrybe isseko smile.gif kaip pasidaryt, greit ir patikimai stingstanti????? smile.gif
user posted image
Atsakyti
as anksciau rasiau,kad i baltymu glaju man patare ipilti dektines slakeli.bet istikruju labai sunku uzteplioti ant kotuku,bandziau teptuku nieko gero,geriau pamerkt i glaju ir pirstu aptept,seip tai greitai jie dziuna.sokoladini glaju tai tekdavo daznai mikrobanginiai pasildyt ,nes jis greitai stinksta arba reikia laikyti siltoj vandens voneliai.
Atsakyti
iskepti tai juoko darbas, bet kaip reikia nutepti graziai tais glajais tai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 12 08, 12:34)
iskepti tai juoko darbas, bet kaip reikia nutepti graziai tais glajais tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

VAu kokie groziai. Gal kas turite tu formu parduoti? rasykit i AZ
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 05 28, 21:54)
Gaudavosi tokios labai traškios. Gal kas žinote tikslesnį receptą???

QUOTE(kristukė @ 2006 05 05, 10:30)
prisigere riebalu ir gavosi snipstas.patarkit ka jus darot, kad neistiktu tokia nesekme.

QUOTE(Letunė @ 2007 03 07, 17:13)
bijau ,kad irgi neprisigertų riebalų. Gal kas gali ką patarti. Laukiu. Dėkui

Užsukti čia paskatino Karusios irgi riebalų prisigėrę voveruškos rolleyes.gif Tai va, mielosios, voveruškų receptas- vienintelis, nepakartojamas ir nepritraukiantis riebalų: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams.
bet kai reikia nutepti graziai tais glajais tai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Kokią dieną, kai turėsiu daugiau laiko, įmesiu ir mamos grybų receptą (šiemet Kalėdoms iškepta daugiau nei 3000vnt doh.gif ) ir parodysiu priborus, kurių pagalba pasilengvinsit dažymą. Kad pačios nebūtumėt kaip tie grybukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 12 26, 23:21)
Užsukti čia paskatino Karusios irgi riebalų prisigėrę voveruškos  rolleyes.gif Tai va, mielosios, voveruškų receptas- vienintelis, nepakartojamas ir nepritraukiantis riebalų: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams.

Kokią dieną, kai turėsiu daugiau laiko, įmesiu ir mamos grybų receptą (šiemet Kalėdoms iškepta daugiau nei 3000vnt  doh.gif ) ir parodysiu priborus, kurių pagalba pasilengvinsit dažymą. Kad pačios nebūtumėt kaip tie grybukai  mirksiukas.gif

niu tai laukiam laukiam tu plengvinimu, tikrai labai idomu ir naudinga
Atsakyti
labai laukiam jusu mamytes grybuku receptuko gal kaip nors laiko surasyte ax.gif
Atsakyti
merginos , kur galima butu isigyti specialia keptuve, jau net negrazu prasynet keptuves blush2.gif
Atsakyti
1. Elementarno, Vatson biggrin.gif Tarybinė aliumininė šakutė. Trys smaigai nulaužti, vienas paliktas. Ant to smaigo duriame grybą ir merkiame į glajų, ištraukiam, pakabiname ant indo krašto, kad nuvarvėtų. Patogu, nes- neišsikiaulinam, lieka reikiamas glajaus kiekis, grybas nudažomas tolygiai. Mano mama iškart dirba su 5- 8 šakutėm.

user posted image

2. Grybas nuo šakutės persmeigiamas (nedažytu galu) ant tokio "priboro"- storesnės fanieros lakšto, perkalto vinukais. Kai nudžiūva, vėl smeigiam ant šakutės ir dažom kitą galą mirksiukas.gif

user posted image

Receptą įmesiu gal ryt, dabar mūsų kepėjėlė jau miega smile.gif
Atsakyti