Įkraunama...
Įkraunama...

Saldžios voveruškos, grybukai

jei gerai atsimenu, tai esi is karmelavos, tad jei jau yra toks noras grybuku issikepti tai keptuve galiu paskolinti, pas mane ir grybukai ir voveraites ir menuliukia vienoje keptuveje.
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 09 18, 14:59)
jei gerai atsimenu, tai esi is karmelavos, tad jei jau yra toks noras grybuku issikepti tai keptuve galiu paskolinti, pas mane ir grybukai ir voveraites  ir menuliukia vienoje keptuveje.

dekui wink.gif
kai reikes,tarsimes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 09 18, 14:59)
jei gerai atsimenu, tai esi is karmelavos, tad jei jau yra toks noras grybuku issikepti tai keptuve galiu paskolinti, pas mane ir grybukai ir voveraites  ir menuliukia vienoje keptuveje.

o kur tokią kepimo formą gavai pirkti wub.gif ir aš norėčiau thumbup.gif
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2006 11 06, 22:41]
KEPTUVES JAU PARDUOTOS .o dabar zadetas receptas RESUTELIU.

3 v.saukstai majonezo geriau (maggi)
6 st. miltu
2 bonkutes kondensoto pieno su cukr.
1,5 stik.cukraus
400 gr.margarino
0,5 arb.s sodos,acto 1 arb.s
0,5 arb.s druskos

2.trynius suplakti su cukrumi,o baltimus su druska
3.margarina sumaisyti su miltais ir majonezu
4.ideti i tesla trynius,o paskui atsargiai baltymus
5.uzgesinti soda su actu ir imaisyti itesla
6.padaryti rutuliukus visnios didumo,ir kepti apie 3-5 minutes
1.kondensota piena virti apie 2,5 val ant mazos ugnes,ir duoti atvesti tam vandieni
JIOKIU BUDU NE ATIDARYNET BONKUTES KOL NE ATVES,nes gali sprokti,ir kai virsit ,ziurekit kad ne issipustu bonkutes!!!!!!!!
7.uzpildyti puseles kond.virtu pienu ir sujunkti.
darbas uztruks apie 2 valandas,piena isvirkit pirmiausia ,tegul atvesineja
SKANAUS thumbup.gif

Ačių už puikų receptėlį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Turguje nusipirkau keptuvę ir
šiandienpat iškepiau riešutukus, bet paėmiau pusę normos, tai tiek gavosi bigsmile.gif

Dabar kepsiu ir kepsiu vaikų šventėms 4u.gif Reiks pabandyti dar ežiukus ir kaštonus iškepti smile.gif
Atsakyti
Daugelis turi problemų dėl gaslajaus, tačiau aš su juo nesuku galvos. Bent aš, tai imu juodąjį ir baltąjį šokoladą, juos išlydaus ir merkiu į vieną- kepurėlę, į kitą- kotelį ir viskas puikiai išeina:) Ir dar turiu pasiūlymą: jei norit paįvairinti receptukus, tai pabandykit į tešlą įpilti šlakelį romo esencijos ar maltų riešutų.
Atsakyti
Aš tai turiu klausimą dėl receptų, kur tešla turi būti ne minkoma, o grietinės konsistencijos. Ar šita tešla taip pat gali būti pilama į tą sovietinę grybukų keptuvę - na, kur reikia vartyti iš abiejų pusių? Dariau grybukus pagal savo vaikystės meduolinės tešlos receptą, tai man gavosi tokie kietoki, o norėtųsi minkštučių blush2.gif
Atsakyti
hi.gif
Atsakyti
Situ keptuviu ivairiu rusiu yra Kalvariju turguje, buitiniu prekiu parduotuveje rolleyes.gif As pati pries metus ten uzejau, ziuriu-prekiauja thumbup.gif Tiesa, ne visada buna, reikia klausti, nes priklauso nuo uzvezimo, kaip pataikai rolleyes.gif
Kaip cia dabar paaiskinus, kurioj vietoj ta parduotuve, nes ju yra kelios, bet tik vienoj prekiauja. g.gif
Reikia ieit per tuos vartus, kur vyksta prekyba baldais (ne is Kalvariju gatves puses!), salia desinej pusej yra devetu baldu parduotuve. Einant toliau tiesiai is desines puses bus zuvies parduotuve (ne Okeanas schmoll.gif ). Einam toliau tiesiai, is desines ir bus ta ukiniu prekiu parduotuve, jos tokios mazytes dvi parduotuvytes salia viena kitos. Toj, kur daug virtuviniu irankiu, senoviniu (na ne antikvariniu lotuliukas.gif , bet lyg is tarybiniu laiku ) rakandu, ir bus keptuviu grubukams, voveraitems, riesuteliams, cirviniams blynams ir kt. Jei nesimatys, reikia klausti, nes ten tiek visko mazoj erdvej isdeliota, o jei dar eini su nekantraujanciu vyru ir vaikais... blink.gif lotuliukas.gif
As pati isigijau ten savo keptuves, tik neturejau zmonisko recepto. Dekui uz cia pateiktus receptukus, dabar butinai kepsiu.
Ir reiks papildyti savo keptuviu kolekcija, ne visas turiu blush2.gif lotuliukas.gif Kai neturejau recepto, tai vyras tik pykdavo, kad vieta jos uzima, vistiek nieko nekepu, sako ir taip dvi turi, kam tau daugiau blush2.gif lotuliukas.gif Na, bet as cia nukrypau nuo temos blush2.gif lotuliukas.gif
Norisi ir riesuteliu, ir voveraiciu ir kt., labai jau skanus prisiminimai is vaikystes mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar kepiau grybuku. Pasirodo, mano formoje yra dvieju rusiu grybukai-mazi ir dideli biggrin.gif Na gavosi tiesiog nuostabus biggrin.gif , tik padengti glajumi tai nespejau schmoll.gif ax.gif Pirmiausia visi seimos nariai kesinosi i tesla, o po to buvo pareiksta, jog jokiu glaju jiems nereikia, skanu ir taip, ir nereikia cia issigalvoti nesamoniu ax.gif Dar lauk kol glaju padarysiu, po to lauk, kol isdzius... verysad.gif Su glajum butu buve dar skaniau... blush2.gif ax.gif
Dekui visom uz receptus biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, kur galima butu nusipirkti tas formeles apie kurias cia kalbejote, gelyciu voverusku, zuikiu ir t.t, tas kur ant koto. Bandziau visur pati ieskoti, taik kad iesko pati nezinau ko nes net nezinau kia jos atrodo, gal turit kuri foto, gal esu maciusi kur tik nezinau kaip atrodo tai przippsojau. blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(diora @ 2007 09 19, 12:06)
o kur tokią kepimo formą gavai pirkti  wub.gif  ir aš norėčiau  thumbup.gif

mano keptuve sena, spizine, pas mociute radau tai ir privatizavau
Atsakyti
prsiskaiciau cia visko ir tai taip grybu uzsimanaiu, as juos kepu biskvitiniu ir niekada netepdavau glajum, bet siandien pabandziau, bet jau dabar, nors dar iki galo nisdziuvo, matau kad ne kas gausis, nes kazkaip jis man nubega. niu kai viska pabaigsiu parasysiu ir parodysiu.
Atsakyti
niu rodau kas gavosi man su grybais, kazka ne taip padariau, gal nutepti nemoku, bet skonis tai liuks ir glajus sustingo ir isdziuvo, prie pirstu nelipo, tik kiap graziai nutepti juo, ir aguonu padauginau
user posted image
o cia voveraites
user posted image
user posted image
ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti