Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves - 3

Naudoju db tabletes 3in1. programa irgi tokia uzstaciau, bet kokybe plovo\imo tikrai nukentejo schmoll.gif
nepatinka... o gal reiketu plaut su normalia, kad ir intensyv programa ir det 3in1 plius druska ir skystis. g.gif
bet cia matyt ne taupymas gaunas... unsure.gif
Atsakyti
Mamytės mielos, gal kuri naudojot ar tebenaudojat Zanussi indaplove mažą prieš keletą metų vyras padovanojo prijungė, bandžiau plauti tuos indus atrodė plauna,plauna ilgiausiai,maniau ai pati rankom greičiau išplaunu na ir atjungė....bet dabar kai matau ir skaitau ,kad tai dar vienas būdas laikui sutaupyti po kelių metų vyras man ja vėl prijungė! o aš instrukcijos neberandu blush2.gif vėl bandau plaut ,bet efekto nėr...naudoju Calgonito tabletes, skalavimo skysčio tai regis visai nėra kur ir pilt.. Jei kas mane paprotinsit busiu labai nuoširdžiai dėkinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agotaite @ 2009 04 18, 14:56)
Naudoju db tabletes 3in1. programa irgi tokia uzstaciau, bet kokybe plovo\imo tikrai nukentejo schmoll.gif
nepatinka... o gal reiketu plaut su normalia, kad ir intensyv programa ir det 3in1 plius druska ir skystis. g.gif

As naudoju tabletes 5in1 ir be skalavimo druskos. Gal kartais palieki maisto likuciu. Pvz. jei lieka kavos tirsciu tai visi indai bur jais apeje (cia jau is patirties). Saviskej indaplovei naudoju programas 60laipsniu ir 95laipsniu temperaturas. 60-lekstem, puodukams, stiklinem ir .t.t. O 95- kepimo skardai, puodams. O ir tablete dalinu per pus, nes su visa ar puse isplautu indu kokybe ta pati. Ai dar tiesa naudoju druska, nenoriu kad indaplove uzkalketu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyrrr @ 2009 04 18, 17:18)
Mamytės mielos, gal kuri naudojot ar tebenaudojat Zanussi indaplove mažą prieš keletą metų vyras padovanojo prijungė, bandžiau plauti tuos indus atrodė plauna,plauna ilgiausiai,maniau ai pati rankom greičiau išplaunu na ir atjungė....bet dabar kai matau ir skaitau ,kad tai dar vienas būdas laikui sutaupyti po kelių metų vyras man ja vėl prijungė! o aš instrukcijos neberandu blush2.gif vėl bandau plaut ,bet efekto nėr...naudoju Calgonito tabletes, skalavimo skysčio tai regis visai nėra kur ir pilt.. Jei kas mane paprotinsit busiu labai nuoširdžiai dėkinga wub.gif

Pas mus tokia buvo dabar mamai pajungem Skalavimo skystis pilasi kur salia tabletes yra toks ratukas su skaiciais.Tai ir pilk ant to ratuko kol nebesigers skystis.O kas del instrukcijos tai dabar maciau TOPO centre lygiai tokia pat yra tik Elektrolukso pavadinimu.Vietoj manau pasiskaitinet duotu.
Atsakyti
Sveiki, norejau paprasyti pasidalinti patirtimi tuos, kurie naudoja imontuojama AEG Favorit Control VI indaplove smile.gif
Problemos esme tokia: kai nustatau Intensive plovimo rezima, prietaisu skydelyje uzsidega Intensive mygtuko lepmute, rodoma apytiksle programos trukme minutemis, bet baigus plauti indus siuo rezimu skydelyje laikrodukas rodo 0 (t.y. baigtas plovimas), bet sviecia ne Intensive, o nuskalavimo mygtukas t.y. rodo, kad ka tik buvo baigta indu nuskalavimo-laukimo programa doh.gif. Siaip indai buna isplauti, isdziovinti.... Plovimo laiko neseku, nes dazniausiai ijungiu eidama miegot, kiek vandens sunaudoja irgi nepatikrinsu, tai ir nesuprantu, ar ji kazkaip persoka programas ir sugedo ar cia tip iprasta (galvoju, gal anksciau tieisog nepastebedavau).
Su kitom programom viskas ok, baigus plaut, skydelis rodo 0 ir sviecia tos programos, kuria ir nustaciau lempute (auto/eco/stiklo).

Atsakyti
QUOTE(agotaite @ 2009 04 18, 13:56)

aš tai nesvarbu, ar tabletes, ar miltelius dedu, vis tiek papildomai dedu ir druską, ir skalavimo skystį. Bandžiau ir tabletes 3 in 1, ir 5 in1, bet vis tiek reikalingas blizgiklis (skalavimo priemonė), kad gerai išplautų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitiene: 19 balandžio 2009 - 17:17
QUOTE(Jovitiene @ 2009 04 19, 18:17)
aš tai nesvarbu, ar tabletes, ar miltelius dedu, vis tiek papildomai dedu ir druską, ir skalavimo skystį. Bandžiau ir tabletes 3 in 1, ir 5 in1, bet vis tiek reikalingas blizgiklis (skalavimo priemonė), kad gerai išplautų

aciu 4u.gif o as maniau cia tik man taip gaunas. o labai malonu, kai indai TIKRAI svarus..
Atsakyti
O mes pries savaite nusipirkome stai tokia indaplove WHIRLPOOL ADP 688 WH thumbup.gif . 45 cm, nes stateme vietoj spinteles. Pas mus virtuve tik 5 kva.metrai, tad del sio gerio teko atsisakyti vienos spinteles. Tiek kad dar nepasijungem, laukiam kada meistras atsilaisvins.
Atsakyti
Sveikos,
tikiuos, cia pataikiau biggrin.gif
gal padesit issirinkt indaplove blush2.gif Nusiziurejau du modeliukus Miele G 1383 SCVi ir G 1275 SCVi
Gal kas turit ? atsiliepimai?

ps: reiktu pridurti, kad modelius nusiziurejau is uzsieninio internetinio puslapio - google i lietuviskus puslapius nuorodos neduoda g.gif atleiskit uz neismanyma, bet gal Lt rinkai tokio modelio negamina ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tryliktoji: 02 gegužės 2009 - 22:14
QUOTE(p.egle @ 2009 04 19, 11:52)
Sveiki, norejau paprasyti pasidalinti patirtimi tuos, kurie naudoja imontuojama AEG Favorit Control VI indaplove smile.gif
Problemos esme tokia:  kai nustatau Intensive plovimo rezima, prietaisu skydelyje uzsidega Intensive mygtuko lepmute, rodoma apytiksle programos trukme minutemis, bet baigus plauti indus siuo rezimu skydelyje laikrodukas rodo 0 (t.y. baigtas plovimas), bet sviecia ne Intensive, o nuskalavimo mygtukas t.y. rodo, kad ka tik buvo baigta indu nuskalavimo-laukimo programa doh.gif. Siaip indai buna isplauti, isdziovinti.... Plovimo laiko neseku, nes dazniausiai ijungiu eidama miegot, kiek vandens sunaudoja irgi nepatikrinsu, tai ir nesuprantu, ar ji kazkaip persoka programas ir sugedo ar cia tip iprasta (galvoju, gal anksciau tieisog nepastebedavau).
Su kitom programom viskas ok, baigus plaut, skydelis rodo 0 ir sviecia tos programos, kuria ir nustaciau lempute (auto/eco/stiklo).

Laba, as naudojuosi tokia pacia skalbimo masina.Na, atvirai pasakius, nelabai atkreipiu demesi, kokia lempute dega, kai baigia skalbti, nes indaplove iskraustyti darbadieniais vaiku darbas ax.gif , o svaitgaliais kraustau dar apsnudus blush2.gif . Jei indai gerai isplauti ir sausi, manau viska o.k., gali buti tik indaplove baigus darba permeta kazkokia programele ir uzdega ne ta lempute, o jei indai slapi - baigus darba dar ijungia nuskalavimo programa. doh.gif Cia jau blogiau.

Paziuresiu ir parasysiu, kap pas mane reikalai su indaploves mygtukais, jei dar reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SPYGLIUKAS** @ 2009 05 03, 13:57)
Laba, as naudojuosi tokia pacia skalbimo masina.Na, atvirai pasakius, nelabai atkreipiu demesi, kokia lempute dega, kai baigia skalbti, nes indaplove iskraustyti darbadieniais vaiku darbas  ax.gif  , o svaitgaliais kraustau dar apsnudus blush2.gif . Jei indai gerai isplauti ir sausi, manau viska o.k., gali buti tik indaplove baigus darba permeta kazkokia programele ir uzdega ne ta lempute, o jei indai slapi - baigus darba dar ijungia nuskalavimo programa. doh.gif  Cia jau blogiau.

Paziuresiu ir parasysiu, kap pas mane reikalai su indaploves mygtukais, jei dar reikia biggrin.gif

Aciu smile.gif As pries pora dienu isaikinau savo indaploves kvailiojimo priezasti, tik dar nebuvau spejus jos pasklebti ir reabilituoti AEG produkcijos, kritusios mano akyse smile.gif Ijungiau Intensive rezima diena, kai buvau namie, ir kas 15 min tikrinau, ka ji ten daro ir kada persimes programa, ir va ka issiaikinau: indaplove imontuota i baldus ir jos virsuj yra tokia metaline juosta, t.y. tarp pacios indaploves ir stalvirsio vidines dalies eina tokia metaline konstrukcija, prisukta 4 medvarsciais (2 per viduri ir po 1 is sonu). Siaip jos visai nesimato ir niekad iki tol jos nebuvau pastebejus. Kai lieka Intensive rezimo 12 min, kaip tik kai vyksta dziovinimas/dezinfekavimas 70 laipsniu temperaturoj, ta metaline juosta nuo karscio ilinksta truputi ir liecia prietaisu skydeli, nes kaip tik toj vietoj medvarscio nera, ir nuspaudzia "nuplovimo/laukimo" mygtuka, programa persijungia... Ir voila: dar po 14 min turiu svarius slapius indus. Per nakti jie turbut nuvarvedavo, nes galvodavau, kad isdziovinti. As jauciaus kaip Serlokas Holmsas arba Ensteinas, ka tik susukes Eureka smile.gif Vyras pasiunte pora negeru minciu baldziu, montavusiu baldus ir indaplove, pusen, issitrauke plaktuka, pora mazu vineliu ir viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar savarankiškai galima pritvirtinti baldinę plokštę ant įmontuojamos indaplovės?
Gal prie indaplovės komplekte būna ir tvirtinimui reikalingos dalys (ar ko ten reikia..)? unsure.gif
Atsakyti