Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves - 3

Tai Sonnet dabar net RIMI prekiauja. Klar ir Almawin galima internetu užsisakyt (aš taip užsisakinėju skalbimo priemones iš ekoeko.lt) iš visai nemažai saitų. Daugumoj jų yra kažkokia suma, už kurią perkant pristato nemokamai, man tas žiauriai patogu, nes su vaiku nenoriu važinėt.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 02 05, 17:09)
Pas mane 60 cm. Jokiu budu nepirkite 45 cm, neverta, jokio puodo neisplausite. Pinigu ismetimas bus. Zmogui, kuris isrado- sukure skalbykle ir indaplove reikia Nobelio premija duoti  lotuliukas.gif

Hmm.. turim 45cm ir mums pakanka telpa dizdiausi puodaiir keptuves, as tikrai nepirkciau didesnes, nes reiktu 2-ju dienu laukt kol prikrautumeme pilna.
Papildyta:
QUOTE(Junda @ 2009 02 06, 21:12)
Tai Sonnet dabar net RIMI prekiauja. Klar ir Almawin galima internetu užsisakyt (aš taip užsisakinėju skalbimo priemones iš ekoeko.lt) iš visai nemažai saitų. Daugumoj jų yra kažkokia suma, už kurią perkant pristato nemokamai, man tas žiauriai patogu, nes su vaiku nenoriu važinėt.

O kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 07, 00:28)
O kokios kainos?

Pažiūrėkite čia: http://www.ekoeko.lt...950446.32249315
Atsakyti
visai neblogas tas ekoeko puslapis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 10 31, 13:56)
tai naujausias Siemens modelis, tikrai vertas dėmesio:
SN 66T050
Vandens sąnaudos tik 10 litrų, triukšmo lygis: 42dB
Galimas plovimas tik viršutiniam krepšyje visomis programomis... žodžiu šiuo metu tai tikras stebuklas smile.gif

Hmz, o mums keliose vietose sakė, kad modelis jau senas ir jo nebeveža į Lietuvą. Buvau ir aš užsidegus jį pirkt, ale praėjo noras. Viena pažįstama turi, tai keikiasi, sakė pirko kaip gerą daiktą, o turi visišką š. Prastai viską plauna, blogai džiovina. Ir dar nepigus. Pati moteris prekiauja buit. technika ir taip išsidūrė smile.gif Ir kad 10 litrų naudoja tai anoks čia džiaugsmas, ekonomija čia į naudą neišeina, kuo mažiau vandens išnaudoja, tuo prasčiau plauna dažniausiai.
Atsakyti
QUOTE(giedregie @ 2009 02 05, 15:56)
jos skiriasi tik indu talpa smile.gif
mes gyvenam tryse: as, vyras ir 2,5 sunus, tai mum kaip tik yra didzioji indaplove (60cm). as per diena ja pilnai prikraunu ir nakti skalbiu, savaitgaliais (ir ne tik) buna, kad dar koks puodas ar keptuve nebetelpa  mirksiukas.gif tai plaunu rankom  verysad.gif cia didziausia beda  ax.gif  ax.gif

as patarciau pirkti tik 60cm indaplove, nes ten gali sudet viska - nuo leksciu iki keptuviu, bleku ir pan smile.gif pas mano mama yra 45cm, tai ji ten deda tik lekstes, puodukus ir irankius, nes jokie bliudai ir puodai netelpa smile.gif

Pas mus taip pat 60 cm ir gyvename 3, tai kiekviena diena pilnut pilnutele, puodai ir keptuves labai daug vietos uzima doh.gif
Indaplove turime tik apie menesi, bet iki sios dienos negaliu atsidziaugti situ daiktu lotuliukas.gif Tikriausiai vienas is reikalingiausiu ir butiniausiu daiktu pirktu per visa mano gyvenima(nekenciu plaut indu rankomis) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 02 10, 23:51)
Pas mus taip pat 60 cm ir gyvename  3, tai kiekviena diena pilnut pilnutele, puodai ir keptuves labai daug vietos uzima  doh.gif
Indaplove turime tik apie menesi, bet iki sios dienos negaliu atsidziaugti situ daiktu  lotuliukas.gif  Tikriausiai vienas is reikalingiausiu ir butiniausiu daiktu pirktu per visa mano gyvenima(nekenciu plaut indu rankomis)  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Man irgi indaplovė vienas iš būtiniausių daiktų thumbup.gif
Atsakyti
Oj be jokios abejonės thumbup.gif
po baliuko ar šiaip po didelių pietų gaminimo tiesiog nuostabu - pavalgai, sukiši viską mašinytėn ir eini ant sopkytės kojyčių ilsint wub.gif

QUOTE(Asese @ 2009 02 11, 10:40)
drinks_cheers.gif  Man irgi indaplovė vienas iš būtiniausių daiktų  thumbup.gif

Atsakyti
Sveikutes gal kas turit SIEMENS SF64T354 indaplove,pas mus jinai visiskai nedziovina indu ir prastai plauna,nuvezem y garantiny tai tipo viskas gerai pagal kaskokias ten ju instrukcijas ,bet pats meistras sako kad jam taipat nepatinka,tai neaisku ka toliauu daryti.
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2009 02 12, 13:29)
Sveikutes gal kas turit SIEMENS SF64T354 indaplove,pas mus jinai visiskai nedziovina indu ir prastai plauna,nuvezem y garantiny tai tipo viskas gerai pagal kaskokias ten ju instrukcijas ,bet pats meistras sako kad jam taipat nepatinka,tai neaisku ka toliauu daryti.

Būtų įdomu sulaukti kitų Siemens indaplovių naudotojų atsiliepimų. Nes kol kas visos nuomonės, kurias teko girdėt apie jų veikimą, neigiamos... Nesinori tikėti, kad Siemens visai š ėmė gaminti, o buvau pasirinkus būten jų indaplovę pirkt, gerai, kad atkalbėjo.
Atsakyti
Na iš tikrųjų kai mes saviškę rinkomės, mums reikėjo mažytės, nes didesnė netilpo - tai buvo tik tuo metu Siemens ir Gorenje. Tai ir mus nuo Siemens atkalbėjo dar salone .. unsure.gif

QUOTE(Junda @ 2009 02 12, 15:54)
Būtų įdomu sulaukti kitų Siemens indaplovių naudotojų atsiliepimų. Nes kol kas visos nuomonės, kurias teko girdėt apie jų veikimą, neigiamos... Nesinori tikėti, kad Siemens visai š ėmė gaminti, o buvau pasirinkus būten jų indaplovę pirkt, gerai, kad atkalbėjo.

Atsakyti
sveiki,

prieš porą savaičių ir mes įsigijome šį stebuklą, tai norėčiau pasidalinti atsiliepimais. Turime AEG F 65411 VI. Šiaip gana maža, bet didesbė į kišeninę virtuvę niekaip netilpo.
Durelės išties nesilaiko, kol nėra apdirbtos medžio plokšte. O dėl džiovinimo galiu pasakyti, kad susidaro kondensatas ir indus iš mašinos ištraukiu drėgnus arba aplašėjusius. Kadangi neturiu su kuo palyginti, tai gal taip ir turi būti g.gif

kiek ji trūkumų beturėtų, tai pats nuostabiausias išradimas thumbup.gif negaliu atsidžiaugti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 14 vasario 2009 - 09:34