QUOTE(Maira @ 2008 12 05, 18:51)
Gal kas žinote, kodėl indaplovių tablečių negalima dėti tiesiai į indaplovę, o rekomenduojama dėti būtinai į stalčiuką? Nes mano indaplovė kvailioja ir iš stalčiuko gerai tabletės neišplauna, tai dedu tiesiai prie kokių šaukštų. O pasirodo, kad taip negalima, ale nežinau, kodėl negalima:(
O aš pastebėjau, kad mano indaplovėj po kiekvieno plovimo atidarytas stalčiukas, kur buvo tabletė. Šiandien "budėjau" prie jos ir girdžiu, kad kažkur po 15 min. bakšt, atidarau, o stalčiukas jau atsidaręs ir tabletė guli ant indaplovės dugno. Gal pakomentuotumėt
kokie čia x failai Įkišau vėl tabletę ir tas pats, iššovė, tada nebekišau atgal, uždariau stalčiuką ir plovimo pabaigoj jis buvo uždarytas
QUOTE(žemuogienė @ 2008 12 08, 23:41)
mes rinkomės tarp AEG 66010 ir Electrolux ESL 66010. pasirinkom Electrolux, ir nesigailim. džiovina puikiai, o stiklą plauna super
Pas mus irgi ESL 66010, bet indai būna aprasoję, kažkas negerai turbūt?
QUOTE(Kristuks @ 2008 12 09, 21:26)
Sveiki,
o indai iš indaplovės išimami iškart, pasibaigus plovimui... ar reikia kiek palaukti, kol nudžius??? kiek?..
Ir dar vienas klausimėlis - indikatorius rodė, kad baigėsi druska... nutaikiau momentą, prieš eilinį plovimą, atsukau druskos talpą, o ji pilna vandens - taip ir turi būti? ar čia kažkas ne taip?
Būsiu labai dėkinga už pasidalinimą patirtimi... ačiū
Parašykit man neišmanelei, kokie turi būti tie indai-visiškai sausi ar ne? Pasimečiau, gal mano indaplovė su broku, stalčiukas pats iššauna tabletę, indai aprasoję
gal kreiptis pagal garantinį.
Dar papildysiu
http://www.eurobuiti...?id=123&pid=690
Čia jie rašo, kad yra turbo džiovinimas, bet savo indaplovėj pasigedau jo, o kiek žinau aktyvus džiovinimas ir turbo, tai ne tas pats
skirtingi džiovinimo principai. Aktyvus, tai šildomas oras, o turbo-tas oras dar ir pučiamas. Ar teisingai supratau