QUOTE(amliv99 @ 2008 10 06, 19:14)
Sveikos,
Reikia Jusu pagalbos, mat renkuosi indaplove, o techikoje esu visai zalia
. Zinau tik tiek, kad reikia imontuojamos ir renkuosi is AEG Elextrolux firmos
. Gal galetumete trumpai parasyti i ka butinisia atkreipti demesi, bei kas geriau kai yra atviras valdymo skydelis ar pasleptas? Tikiu, kad visi sie klausimai jau gal ir buvo aptarti senesnese temose, bet nelabai turiu laiko skaitineti, tad iskarto labai atsiprasau, kad klausimai kartojasi ir isanksto aciu uz atsakymus
Atviras skydelis ar pasleptas -rinkis, kaip tau graziau.Mano masina su pasleptu-yra sviesos spindulys nukreiptas i grindis(ant grindu raudonas taskas), kai jis uzgesta, plovimas baigtas, arba galima isijungt garso signala, kuris pranes, kada baigtas plovimas.Man patogu, kad yra atideto laiko programos, galima plaut nakti, kai elektra pigesne.Kai kuriose masinose yra viduje sviesa, ko gero neblogas dalykelis...Del programu, tai as dazniausia naudoju tik viena-automatine,nors programu mano masinoje nemazai.
Papildyta:
QUOTE(braškė-braškė @ 2008 10 22, 16:34)
va va, man sitas klausimas rupi - ar galima kudikio buteliukus ir soskytes indaplovej plaut? ar jus plaunat? ar nieko, kad ten tas blizgiklis buteliukus praskalaus?
Kudikiu indeliu ir buteliuku nepatarciau plaut indaploveje, manau, kad ant indu lieka chemijos daleliu, kam alergizuot vaikiuka