QUOTE(*juodaplauke* @ 2008 09 14, 08:38)
Na istikruju ir as buvau labai uzsivedusi del indaploves, bet kuo toliau tuo labiau manau , kad jai pirktume, tai naudoti per balius.Nes istikruju man nelabai patinka(kip ir anksciau minejot) tas intu nuplovinas pries idedant.Nu tai jai jau nu plauplauni ,ta likuti maistu ar ko, tai tada ir reikia dabaigti rankom plauti viska.O kasdien , kazkaip nelabai tikisi kad keliu asmenu seimoje reiktu ja naudotis.Nu nzn nzn .O laukti kol ten susikaups visa indaplove- per ta laika gali ir indu pritrukti
Na o ja noreciau pirkti del baliu - 100% pirkciau.Nes pacios zinot, koks linksmumelis po to buna
O is giminaiciu esu girdejusi , kad jie irgi ten per kazkiet tu dienu sukaupia ja- po to tik ijungia.O tas dienas "kol prisikaupia indu" jie laiko indaploveje.Sako nepakartojamas dalykas.Kai ji atsirado - tai jau praejo noras aplamai rankom ka plauti
Na o ja noreciau pirkti del baliu - 100% pirkciau.Nes pacios zinot, koks linksmumelis po to buna
O is giminaiciu esu girdejusi , kad jie irgi ten per kazkiet tu dienu sukaupia ja- po to tik ijungia.O tas dienas "kol prisikaupia indu" jie laiko indaploveje.Sako nepakartojamas dalykas.Kai ji atsirado - tai jau praejo noras aplamai rankom ka plauti
Musu seimoje 4 asmenys, tai kasdien plaunam kaip minimum pusiniu rezimu, o savaitgaliais net 12 komplektu talpos indaploven sunkiai sutalpinam. Nesamone, kad nesusirenka indu, reikia tik tureti indaplove, po to pradedi i ja kisti viska- keptuves, puodus, kepimo skardas ir t.t. Zodziu, daiktas super