Įkraunama...
Įkraunama...

Šiukšlės gamtoje- prie ežerų, miškuose ir t.t.

QUOTE(NPFM @ 2009 03 17, 17:32)
as tikrai nesuvokiu kaip zmones taip gali kaip jiem patiem smagu sikti ten kur miega sad.gif 

galetu uzdrausti plastika - geriau jau viskas butu stiklinej taroj kuria pridaves atgautum nemaza dali pinigeliu ir neapsimoketu jos metyt bele kur ...

Tuoj tapsiu šunų šeimininkų siaubu. doh.gif
Negaliu praeiti pro kakojantį šunį... būtinai palaukiu ... bet rezultatas kol kas liudnas. Vieną moteriškę tik pavyko suprotinti - greit nuėjo susirasti maišelį ir susirinko.

Atsakyti
pazejus siuos vaizdus tai joo ohmy.gif wacko.gif fear.gif

jo lietuviais esame mes gime lithuania.gif graudu gun_rifle.gif

http://kauno.diena.l...varinkime-kauna
Atsakyti
QUOTE(i3rigita @ 2009 02 18, 19:46)

mes irgi su drauge prisidesim rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi prisiregistavom smile.gif
Atsakyti
Negalėsiu dalyvauti Darom'09, užtat jau dvi dienas renku šiukšles vietiniam miškelyje, sesę pasikviečiau į pagalbą ir renkam smile.gif jau penkis maišus išvežėm, dar panašiai liko, esu užsibrėžusi visą sutvarkyti (gerai kai plotas ~ 1 ha) ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif tik dabar pamačiau šią temą doh.gif gal yra kauniečių, kurie (ne)dalyvautų darom09, bet dar ir šiaip pasitalkintų? Mielai prisijungčiau geram pusdieniui mirksiukas.gif
... o gal garliaviečių yra? blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As galeciau i talka prisijungti smile.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 11, 11:05)
Sveikutės  4u.gif  tik dabar pamačiau šią temą  doh.gif gal yra kauniečių, kurie (ne)dalyvautų darom09, bet dar ir šiaip pasitalkintų? Mielai prisijungčiau geram pusdieniui  mirksiukas.gif
... o gal garliaviečių yra?  blink.gif  bigsmile.gif

Atsakyti
Labas,
aš irgi registravausi Darom2009. Balandžio 18d, šeštadienį tvarkysiu Kauną, kadangi esu iš Dainavos tai: Krėvės pr. 104-112 tas tarpas, taip pat parkelis uz baznycios prie Kauno kolegijos.
Prisijunkite ir jūs, laukiam 10val. mirksiukas.gif
Atsakyti
aš taip pat dalyvausiu darom2009, o kaune dainavos rajone ten tas parkas prie saulėtėkio, tos mokyklos?
Atsakyti
Et, o as uzsiregistravau jau pries 2 sav., o dabar planai pasikeite, negalesiu dalyvauti:(

Atsakyti
Mes šiandien sudalyvavome talkoje smile.gif
Bet žmonių tai sakyčiau susirinko nedaug, kažkaip žmonės abejingi visai cry.gif
Šiūkšlių visą maišą su vaikais pririnkom thumbup.gif atrodo iš kur tiek jų čia gali būti mastau.gif
Kaip Jums sekėsi šioje talkoje?
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2009 04 18, 17:13)
Mes šiandien sudalyvavome talkoje  smile.gif
Bet žmonių tai sakyčiau susirinko nedaug, kažkaip žmonės abejingi visai  cry.gif
Šiūkšlių visą maišą su vaikais pririnkom  thumbup.gif atrodo iš kur tiek jų čia gali būti  mastau.gif
Kaip Jums sekėsi šioje talkoje?

Mes pririnkom su mažiuku 3 maišus. doh.gif O jau kiek popieriukų visokių, lovą matėm, televizorių, kompiuterio dalių, šakės, kaip taip galima? doh.gif
Atsakyti