Įkraunama...
Įkraunama...

Šiukšlės gamtoje- prie ežerų, miškuose ir t.t.

QUOTE(gaudri @ 2008 07 29, 23:46)
man tai irgi baisu..as visada net ir maziausias suksleles susirenku..bet kaip pamatau toki vaizda tai labai liudna buna verysad.gif bet manau kad cia daug kas nuo auklejimo priklauso schmoll.gif

Sutinku, kad ne visada gamtoje buna kur siuksles ismesti.Bet mes susirenkam viska graziai i maiseli, i bagazine ir grize prie namu ismetam. negi taip sunku? negi del to, kad nera siukslines galima viska palikti prie ezerelio? Cia nepasiteisinimas, kad nera siusklines ar kad ji perpildyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitaraganele @ 2008 11 06, 16:49)
manau,kad suaugusio šiukšlintojo nepakeisi...reikia savo atžalas mokyti ir jiems pavyzdį rodyti...su jais kartu tas šiukšles rinkt...aišku be prievartos,nes prievarta duoda atvirkštinius rezultatus...

O as manau, kad reikia, ziaurias baudas kalti siukslintojams. Ismoks tada didelis ir mazas, jaunas ir senas tvarkingai gyventi. Aisku problema bus, kas juos gaudis, pareigunu tiek nebus.

Nebent visa para rodyti "Gamtos patrulius" kurie turetu kokius 100 ekipazu per visa Lietuva biggrin.gif
Atsakyti
http://darom09.lt/ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i3rigita: 18 vasario 2009 - 18:48
QUOTE(i3rigita @ 2009 02 18, 19:46)

aga as irgi thumbup.gif daugiau ir dazniau tokiu akciju LT zemelej, o ir mokyklose galetu pvz.kokios eko svietimas but thumbup.gif
Atsakyti
Pati nesiukslinu, maziuka savo jau mokinu, kad negalima bet kur metyti siuksliu, tam siukslines yra. Na ta mes visi zinom smile.gif Tiesiog kiekvienas mazas dalykelis padeda smile.gif
Saunu, kad organizuojate talka thumbup.gif
Atsakyti
Bent jau Klaipėdos krašte tai kažkas organizuoja apsivalymo talką, jei neklystu ir su mokyklom ir šiaip su savanoriais. Per radiją girdėjau. Reikėjo pranešti iki vasario kažkelintos dienos apie prišiukšlintas vietas rajone. Manau įmanoma dar prisijungti prie talkos. tik nežinia kada ji realiai bus. Aš kol kas planuoju prie vietinės taloks prisidėti, apie kurią tiksliau sužinosiu balandžio mėnesį. Pas mus talką anksčiau organizuot neverta nes nemažai besišvarinančiųjų po švaros misijos savo sode visas šiukšles sumeta kur atokiau. Kiekvienas už save kitaip sakant doh.gif Na bet gal kaip nors išvengsim šiemet savartynų pakelėse.Aš tą klausimą būtinai viešumon išklesiu.
Atsakyti
Palaikau tuos kurie tvarkosi ir dalyvauja tokiose akcijose, pati prisijungciau jei gyventume arciau, o pati nesiukslinu ir kitiems savo aplinkoj esantiems zmogeliams neleidziu siukslint.
Atsakyti
tvarkyt nebutina. svarbu nepalikt po saves
Atsakyti
noreciau paprasyti,kad kuo daugiau zmoniu papasakotumete apie "darom09",juk tikrai didele dalis net nezino apie si rengini!

va,kazkuria cia diena isejau i miskeli vilniuje-baisu,siuksliu pilnos duobes,aplink suoliukus.... doh.gif
Atsakyti
man tai kraupu tos siuksles fear.gif
man nesuvokiama kaip isvis taip galima siusklinti - miskai siukslini, ezeru pakrantes siukslinos , daugiabuciu kiemai siuslini ir dar priedo sunu nusikti veu verysad.gif

ana pavasari bandziau savo namo talka organizuoti tai eidama i pardutuve skelbimus iskabinau po valandos jie buvo visi nuplesyti doh.gif

mano kiemo fragmentas sad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NPFM @ 2009 03 16, 20:24)
mano kiemo fragmentas sad.gif

Mūsų parke, patikėk, daug baisiau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
as tikrai nesuvokiu kaip zmones taip gali kaip jiem patiem smagu sikti ten kur miega sad.gif

galetu uzdrausti plastika - geriau jau viskas butu stiklinej taroj kuria pridaves atgautum nemaza dali pinigeliu ir neapsimoketu jos metyt bele kur ...

Atsakyti