Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

turėjau žaizdelę ir nemaža..buvo labai gausu išskyrų,dažni uždegimai,vargau kažkur 13 metų ir ginekologės patarimu ją užšaldžiau,sakė problemos su išskyromis baigsis....praėjo 2 metai,jos kaip buvusios g.gif gal čia kitur kur problema
kiek pasiklausai,kiek daktarų,tiek nuomonių....vieni siūlo užšaldyti,kiti operuoti,kiti iš viso nieko nedaryti doh.gif
Atsakyti
Turiu žaizdelę, pasidariau PAP tyrimą ir atsakymas, kad viskas gerai. Jei PAP tyrimas geras ar verta darytis dėl ŽPV?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 08, 18:10)
Turiu žaizdelę, pasidariau PAP tyrimą ir atsakymas, kad viskas gerai. Jei PAP tyrimas geras ar verta darytis dėl ŽPV?

As nedaryciau, mano pap buvo blogas, vis tiek nedariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(catrina @ 2010 07 09, 19:35)
As nedaryciau, mano pap buvo blogas, vis tiek nedariau  smile.gif

mano irgi mirksiukas.gif o gydytoja net nesakė dėl ŽPV mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(catrina @ 2010 07 09, 20:35)
As nedaryciau, mano pap buvo blogas, vis tiek nedariau  smile.gif

O man gydytoja pasiūlė, kad būtų gerai dabar ir dėl ZPV pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 10, 09:14)
O man gydytoja pasiūlė, kad būtų gerai dabar ir dėl ZPV pasidaryti g.gif

Aisku, gydytojai siulo, nes nemazai pinigeliu kainuoja, reikia gi uzsidirbti. O koks rezultatas, ras ta nelemta ZPV, ir kas toliau, jis nepagydomas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(catrina @ 2010 07 10, 20:57)
Aisku, gydytojai siulo, nes nemazai pinigeliu kainuoja, reikia gi uzsidirbti. O koks rezultatas, ras ta nelemta ZPV, ir kas toliau, jis nepagydomas  doh.gif

Bet jei PAP tyrimas geras, tai ZPV nera tikslo darytis kaip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 10, 23:02)
Bet jei PAP tyrimas geras, tai ZPV nera tikslo darytis kaip suprantu.

Priklauso nuo noro, mano nuomone, kad neverta rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios,

ar kas nors gydytės gimdos kaklelio žaizdelę radiochirurgija, t.y. bangomis? Turiu žaizdelę ir mano ginekologė patarė ją uždeginti, bet aš ieškau alternatyvos ir radau gydymą bangomis. Labai įdomu, kokia jūsų nuomonė, ar kas nors bandėte. Informaciją apie tokį gydymą radau čia - www.ginekologas.lt. Gal kas nors naudojotės būtent šitos klinikos paslaugomis. Labai ačiū už pagalbą!
Atsakyti
Pas mane buvo kapeikos dydzio zaizdele, gydytoja pasiule ja uzsaldyti azotu(tai buvo pries 7 metus kazkur).Pamenu tik tiek, kad jauciausi baisia po to ir veliau suzinojau kai nepatartina tai daryti kai moteris yra dar negimdziusi...aciu dievui nieko man blogo nebuvo nuo to, bet problemos gydytoja nepamate nuo ko ta zaisda atisrado.Turejau uzsisenejusi kaiusintakio uzdegima, kury pastebejo kita gydytoja, jei ne ji negaleciau tureti net leliuko naturaliu pastojimo budu, nes kaiusintakis uzakejo pusiau. O kreipiausi i privacia klinika...ir kas is to...
Tiesa abi gydytojos buvo is tos pacios klinikos, Klaipedoje, bet gydymas skyresi kaip dien air naktis ...
Atsakyti
Pas mane ir ta nelemta žaizda. Atsirado po antro gimdymo. Jau metai kaip ją turiu. Atrodo, kad viskas gerai buvo iki dbr. PAP buvo be pakitimų. Neseniai nuėjau pas gin privačiai ir rado visokio bieso. Bakterinę vaginozę. Išsigydžiau. Po gydymo sakė, kad nelabai gražiai ten atrodo verysad.gif . Pakartojo PAP. Laukiu atsakymo. Tas laukimas lb nervina. Nepriklausomai nuo atsakymo prašysiu, kad ją tvarkytų. Toks pasakymas , kad reik stebėt man lygus sedėjimu ant tiksinčios bombos. Pati negali žinot kada ji sprogs fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 09 08, 10:27)
Pas mane ir ta nelemta žaizda. Atsirado po antro gimdymo. Jau metai kaip ją turiu. Atrodo, kad viskas gerai buvo iki dbr. PAP buvo be pakitimų. Neseniai nuėjau pas gin privačiai ir rado visokio bieso. Bakterinę vaginozę. Išsigydžiau. Po gydymo sakė, kad nelabai gražiai ten atrodo  verysad.gif . Pakartojo PAP. Laukiu atsakymo. Tas laukimas lb nervina. Nepriklausomai nuo atsakymo prašysiu, kad ją tvarkytų. Toks pasakymas , kad reik stebėt man lygus sedėjimu ant tiksinčios bombos. Pati negali žinot kada ji sprogs  fear.gif  fear.gif  fear.gif

TIESA SAKĖ, KAD LABAI JAUTRUS GIMDOS KAKLELIS, VOS PALIETUS KRAUJUOJA. GAL KURIAI TAIP BUVĘ? NET NŽN KĄ GALVOT.
Atsakyti