Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(Milra @ 2010 01 14, 10:56)
Na, nueisiu dabar pakartotinai. Pažiūrėsiu ką pasakys ir kokie rezultatai bus... vis tik daugiau nei metai praėjo  blush2.gif  O tada spręsiu, ką daryti toliau.

Man pries pora metu rado CIN1 ir dare biopsija. Pries pora dienu vel dariausi tyrimus, laukiu rezultatu - tikiuos kad mano organizmas nukove ta virusiuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2010 01 14, 11:37)
Man pries pora metu rado CIN1 ir dare biopsija. Pries pora dienu vel dariausi tyrimus, laukiu rezultatu - tikiuos kad  mano organizmas nukove  ta virusiuka  blush2.gif

Tai kaip ta biopsija darosi ir ar skausminga? blink.gif blink.gif Nes jeigu reikės tai noriu žinoti, nes .... bijau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2010 01 14, 12:57)
Tai kaip ta biopsija darosi ir ar skausminga?  blink.gif  blink.gif Nes jeigu reikės tai noriu žinoti, nes .... bijau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nzn, man gal psichologiskai buvo labiau "skausminga" - nes niekad pas vyra nejau (berods Kajenas). O jis dar ir grubokai elgesi, juokelius mete blush2.gif
skausmas toks kaip bite ykastu, tik as kelias dienas po biopsijos kraujavau. Tikrai nemalonus jausmas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2010 01 14, 14:11)
Nzn, man gal psichologiskai buvo labiau "skausminga" - nes niekad pas vyra nejau (berods Kajenas). O jis dar ir grubokai elgesi, juokelius mete  blush2.gif 
skausmas toks kaip bite ykastu, tik as kelias dienas  po biopsijos kraujavau. Tikrai nemalonus jausmas  schmoll.gif

Ju jo ax.gif , aš irgi pas vyrą nenorėčiau blush2.gif . O kur jis dirba? Kad nepapulčiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2010 01 14, 15:18)
Ju jo  ax.gif , aš irgi pas vyrą nenorėčiau  blush2.gif . O kur jis dirba? Kad nepapulčiau  cool.gif

as cia klinikose viska dariausi ax.gif
Atsakyti
o tai nenuskausmina pries biopsija ar prasyti reikia???? man ir yra zaizdele onkocitologini paeme laukiu atsakymo..db sedziu po kruties operacijas (gerybini pasalino) tai vat idomu kiek laiko tarp narkoziu turi praeiti kad kita narkoze darytu?? taip jauciu kad ir man pjaut gali tekti.. verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau PAP tyrimo rezultatu. Vasara buvo kazkas vos vos netaip,o dabar jau viskas tobulai smile.gif sake nera net menkiausiu abejoniu,tad galiu buti visiskai rami. thumbup.gif
Atsakyti
Idomi informacija gal kam bus naudinga http://www.mpe.lt/lt...Gesavit/Gesavit
Atsakyti
merginos norejau paklausti.. as turiu uzdegima ir reaktyvinius pakitimus (ats toks po onkocitologinio) kuri kartosiu uz menesio, bet dar turiu zaizdele negrazia gimdos kaklely.. tai va po lytiniu santykiu pasirode kraujo ir labai issigandau dabar man ciklo vidurys ir tikrai ne menesiniu cia kraujas, tai labai bijau kad cia ikivėžinių pakitimų pranašas gali būti ar kuri esate su tuo susudurusi?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 02 20, 16:36)
merginos norejau paklausti.. as turiu uzdegima ir reaktyvinius pakitimus (ats toks po onkocitologinio) kuri kartosiu uz menesio, bet dar turiu zaizdele negrazia gimdos kaklely.. tai va po lytiniu santykiu pasirode kraujo ir labai issigandau dabar man ciklo vidurys ir tikrai ne menesiniu cia kraujas, tai labai bijau kad cia ikivėžinių pakitimų pranašas gali būti ar kuri esate su tuo susudurusi?

Lolita,
man taip pat buvo reaktyviniai pakitimai....KMU sake operuot nereikia - laukime...bet man buvo labai neramu, susiradau gydytoja onkologiniame, kuri net be tyrimu pasiule operuotis, taip ir padariau...po operacijos buvo CIN3, kitaip tariant sekanti stadija vezys....Dabar jau 5 metai po operacijos...tfu tfu, bet tyrimai kolkas geri....tikrai nesigasdink ir nebijok, tiesiog dar tirkis ir tiek.....sekmes!
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2010 02 20, 22:36)
Lolita,
man taip pat buvo reaktyviniai pakitimai....KMU sake operuot nereikia - laukime...bet man buvo labai neramu, susiradau gydytoja onkologiniame, kuri net be tyrimu pasiule operuotis, taip ir padariau...po operacijos buvo CIN3, kitaip tariant sekanti stadija vezys....Dabar jau 5 metai po operacijos...tfu tfu, bet tyrimai kolkas geri....tikrai nesigasdink ir nebijok, tiesiog dar tirkis ir tiek.....sekmes!

tai kaip be tyrimu operuotis pasiūlė? idomiai čia g.gif tai kokia tavo diagnozė buvo? kiek laiko stebėjo tave? ar žaizdelę turėjai??
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 02 20, 23:14)
tai kaip be tyrimu operuotis pasiūlė? idomiai čia g.gif  tai kokia tavo diagnozė buvo? kiek laiko stebėjo tave? ar žaizdelę turėjai??

Deja taip, onkologai nepasiriko kaip matai - be tyrimu liepe operuotis...o diagnoze CIN3....po operacijos, merginos jau yra cia rasiusios, onkocitologinis nerode to.....
Atsakyti