QUOTE(archeologe @ 2009 11 07, 17:46)
Sveikos,
aš kiek skaitau nieko nesuprantu. Man žaizdelė bvo aptikta senai prieš kokius 5 - 6 m. Sakė, kad galėjo būti įgimta. Kiek atsimenu jokių tyrimų nedarė tik išrašė žvakutes, po to padarė echoskopą (bet turbūt jis kitaip vadinasi žaizdelei ištirti) nustatė, kad yra labai didelė ir nusprendė uždeginti. Uždegino iki šiol viskas gerai.
Bet mano vienai draugei irgi yra jai sakė nedegins iki nėštumo, nes kažkas blogai gali būt dar negimdžiusiai.
Dabar planuojam susilaukti vaikelio ar neturės man tai pasekmių?
pasekmes tokios,kad gali pilnai neatsidaryt kaklelis gimd.metu,ir gali prireikt cezario,
Papildyta:
QUOTE(Piccola @ 2009 11 04, 22:02)
Sveikutes visos!

Pries pora metu man aptiko zaizdele gimdos kaklelyje, sake kad tikriausiai igimta (taciau nei mama nei mociute nieko panasaus neturejo, gal ir prosenele turejo, ar kazkas is tevo puses, net neisivaizuoju), liepe tikrintis po puses metu. Atejau po puses metu, sake kad viskas kaip ir gerai, liepe ateit po 8 men., taciau po 8 nepavyko ateit, laukiau priemimo pas savo gyne pusantro menesio, siandien nuejau, o ji beveik pries pat nosi paeme biuleteni

Sesele pasake kad paskambinciau jai i mobiluji uz savaites, gal jau pasveiks, tada bandys uzrasyti mane menesio pabaigai ar kito men. pradziai, va tokie pyragai. Siaip labai stengiuosi nesijaudint, kadangi (spjanu 3 kartus) jokiu pakitimu nepajutau, tik kad buna taip, jog skauda santykiaujant, pagalvojau kad galetu buti ir del to

Siaip esu negimdziusi, tai sake (kai lankaiusi paskutini karta) kad kol kas nieko nedarysime, tek stebesime.
siaip kitos sekmingai zaizdeles uzsigydo saltalankio zvakutem,jei pakitimu nera,konizacijos nereik,tad manau verta pamegint.O siaip tai as dabar,jei men taip butu,tai nueiciau privaciai,kad ta zaizdele pridegintu,taip kaip darydavo anksciau