kiek mane mokino med. fakultete tai igimta zaizdele yra ne liga, cia tokia fiziologija, tiesiog normalus kaklelio epitelis issivertes i isore. vadinas ektropion.
buna tokiu gydytoju, kurios mokslo nepripazista, ir gydo po senovei, siulo operuot.
ir man pasiseke pas tokia apsilankyt. tuoj pabegau, neziurint kad l. rupestinga buvo.
issityriau per kazkokia studija ZPV- pasirodo jokio neturiu.
ir jokio gydymo nenauduosiu.
Papildyta:
QUOTE(Soft @ 2009 02 25, 13:20)
Bet merginos, juk papilomos virusas uzkreciamas tik lytiniu santykiu metu, ar jus tokios naivios

Bet tiek to, cia kiekvienos reikalas kuo tiket, kankan labai noriu jusu paklaust, o kaip nustatomas kokio tipo virusas? kokie turi buti atlikti tyrimai, ir kiek kainuoja?
sutinku, manau tu teisi, jei po kiek metu pasikartosiu zpv ir bus, tikrai nemanysiu kad nuo ranksluoscio. Pasitikiu vyru labai, bet cia nenugi ncijamas irodymas. bet jums visgi siulau su vyru pasikalbeti. ZPV gali ramiai tunuoti ilga laika ir tik po to sukelt pakitimus, o jus pries 4m. kaip supratau, viruso nenustatinejot, tik kaklelio pakitimus.
QUOTE(*Karamelia* @ 2009 02 12, 19:33)
Sveikos

man teplioja pries menesines 4 dienas,atrado zaizdele,padare PAP,viskas gerai,nesu gimdziusi,bet daktare siulo darytis prisaldyma,tipo labai geras aparatas,kaip pas mikrochirurgus yra,tai su juo padarytu,bet jauciu siulo,nes kainuoja nemazus pinigus 400-450lt.net nezinau ka daryti,kaip manot,teplioja todel,kad zaizdele?ar galiu taip ramiai gyvent,kai ta zaizdele yra,man 24m. po metu planuojam vaikeli,tai net nezinau ka daryt.Uzknisa tas tepliojimas labai
tikrai pasikonsultuokit su kitu gydytoju, tikrai esu skaicius kad tepliojimas pries menesines gali but del hormonu disbalanso.