Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(BonaDona @ 2008 08 14, 13:02)
Šaunuolė, laikykis 4u.gif Bus geras tas atsakymas mirksiukas.gif Aš jau irgi pakartojau onkocitologinį,po 2 sav. bus atsakymas. Man vis daugėja endometriozės požymių  verysad.gif

Pas mane irgi yra.
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 08 14, 13:29)
Pas mane irgi yra.

Gydaisi kaip nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 08 14, 16:00)
Gydaisi kaip nors? g.gif

Atseit israse Jeanina.Sake,kad be LT negali palikti.Bet dabar galvoju ar KT neturi itakos displazijai? g.gif
O tu?
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 08 14, 16:19)
Atseit israse Jeanina.Sake,kad be LT negali palikti.Bet dabar galvoju ar KT neturi itakos displazijai? g.gif
O tu?

Kolkas KT atsisakiau. Dabar ginė atostogauja,kai grįš rugsėjį, spręsim, ką daryt. Ginė siūlo pastot. Neapsisprendžiu, mano didžąjam jau tuoj 15,kitas irgi jau į mokyklą žygiuos. Atrodo vaikai paaugo, galima pagyventi sau. Nežinau..........
Kažkada skaičiau, kad displazijai turi įtakos KT.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 08 14, 13:02)
Šaunuolė, laikykis 4u.gif Bus geras tas atsakymas mirksiukas.gif Aš jau irgi pakartojau onkocitologinį,po 2 sav. bus atsakymas. Man vis daugėja endometriozės požymių  verysad.gif

Pas mane irgi daug endometriozes pozymiu. Nors gydytoja tai jokiu tyrimu papildomu del to nadare, tik is karto paskyre KT naudoti.
As jau ir pradejau naudoti KT, kol kas galvoji pusmeti pagersiu, nors man pats tas faktas labai nepriimtinas sad.gif Bet nelabai isivaizduoju ka koti galeciau daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 08 14, 16:29)
Kolkas KT atsisakiau. Dabar ginė atostogauja,kai grįš rugsėjį, spręsim, ką daryt. Ginė siūlo pastot. Neapsisprendžiu, mano didžąjam jau tuoj 15,kitas irgi jau į mokyklą žygiuos. Atrodo vaikai paaugo, galima pagyventi sau. Nežinau..........
Kažkada skaičiau, kad displazijai turi įtakos KT.

nestuke.gif gydo ?
Man kilo abejoniu,nes geriau 2 metus KT ir per 1,5 m. nuvaziavau iki operacijos.
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 08 15, 11:42)
nestuke.gif gydo ?
Man kilo abejoniu,nes geriau 2 metus KT ir per 1,5 m. nuvaziavau iki operacijos.

Būtent 4u.gif Nėštumas gydo, reikia, kad mėnesinių nebūtų, o jei dar po gimdymo kokius 8 mėn. vaiką maitinti, man ginė sakė, kad per 1,5 metų galima labai pagerinti endometriozės situaciją, bent jau ją sustabdyti kuriam laikui.
panaršiau inte, KT ir gimdos kaklelio displazija tikrai susiję verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kubilina @ 2008 08 15, 11:09)
Pas mane irgi daug endometriozes pozymiu. Nors gydytoja tai jokiu tyrimu papildomu del to nadare, tik is karto paskyre KT naudoti.
As jau ir pradejau naudoti KT, kol kas galvoji pusmeti pagersiu, nors man pats tas faktas labai nepriimtinas sad.gif  Bet nelabai isivaizduoju ka koti galeciau daryti  g.gif

Man irgi labai sunku apsispręsti dėl KT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonaDona: 15 rugpjūčio 2008 - 12:23
QUOTE(BonaDona @ 2008 08 15, 13:24)
Būtent 4u.gif Nėštumas gydo, reikia, kad mėnesinių nebūtų, o jei dar po gimdymo kokius 8 mėn. vaiką maitinti, man ginė sakė, kad per 1,5 metų galima labai pagerinti endometriozės situaciją, bent jau ją sustabdyti kuriam laikui.
panaršiau inte, KT ir gimdos kaklelio displazija tikrai susiję verysad.gif
Papildyta:
Man irgi labai sunku apsispręsti dėl KT.

Gal nuorodele galetum imesti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 08 15, 16:30)
Gal nuorodele galetum imesti? blush2.gif

Nemoku įdėt nuorodos, tai nukopinu tai, ką išmetė įvedus per paiešką gimdos kaklelio displazija

gimdos kaklelio displazija dašniau serga moterys,. naudojančios geriamuosius kontraceptikus, kurių. sudėtyje daug estrogenų. Kuo daugiau estrogenų, ...
medicina.kmu.lt/0209/0209-02l.pdf - Panašūs puslapiai
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 08 15, 22:17)
Nemoku įdėt nuorodos, tai nukopinu tai, ką išmetė įvedus per paiešką gimdos kaklelio displazija

gimdos kaklelio displazija dašniau serga moterys,. naudojančios geriamuosius kontraceptikus, kurių. sudėtyje daug estrogenų. Kuo daugiau estrogenų, ...

Aciu wub.gif ,tuoj paeiskosiu
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 08 15, 22:17)

perskaičiau dar kartą, nors buvau skaičius, lyg tai praeitoj temoj buvo įkelta g.gif
kažkaip buvau neužfiksavus apie KT. Kai jų nenaudojau, tai matyt praleidau skaitydama mirksiukas.gif
o aš niekaip negaliu užsiregistruoti į KMUK pas Vaidotienę, nors turėjau važiuoti liepos pabaigoj doh.gif buvo mmm, kitą mėn. kai jau galėjau, tai ji atostogavo doh.gif tai tikiuosi rugsėjo mėn patekti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Norejau psiteirauti ar kuri turedama CIN 3 bandet saldyti zaizdele?
Labai bijau, kad konizacija tures veliau itakos pastojimui ir isnesiojimui, perskaiciau visas temeles ir nuomones pakankamai priestaringos, patarkite, nebezinau ka daryti... Gydytoja teigia, kad itakos tai netures, bet ar tikrai? unsure.gif
Atsakyti