Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

Labai ačiū, vaikelių daugiau neplanuoju, man greitai 40. Tai nebaisus tie prisaldymai ar prideginimai? Ar ligoninej guleti reikia? Kada po to galima myletis, jeigu viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 30, 22:45)
Labai ačiū, vaikelių daugiau neplanuoju, man greitai 40. Tai nebaisus tie prisaldymai ar prideginimai? Ar ligoninej guleti reikia? Kada po to galima myletis, jeigu viskas gerai?

Na as nezinau ar jie nebaisus, sesei kazkada pridegino, sake nieko baisaus tik kvapas, toks svilesio smile.gif ir nejautra buvo vietine, tik kakleliui, gal pasisakys kas nors kas geriau zino, arba paklausiu seses ir parasysiu i az. O ligoninej gulet tikrai nereikia, man salino dali kaklelio skaltpeliu, tai buvo pilna narkoze ir ta pacia diena vaziavau namo.
O tavo atveju aisku geriau atsikratyt tos zaizdeles, kai operavo palatoj gulejo panele, kuri is vis neturi jokios zaizdeles, bet kaip ir tau buvo ASCUS, LSIL, paeme biopsija - taip pat LSIL, o po 3 men citologinis buvo HSIL, tai irgi daresi konizacija. O myletis, bent jau man sake po 2 men., bet kadangi pjauta tai ir gyja gal ilgiau, po to sasai krenta... doh.gif
Na nezinau, gal dar kas pasisakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Man jau ir operacija paskirta,bet dar po gimdymo paeme citologini padare biopsija,dar pries operacija reikia pasiskambintijei bus pagereja iki CIN1 tai dar neoperuotu.
Atsakyti
Aciū, o Klinikose man dar kokius papildomus tyrimus darys, ar vadovausis jau padarytais?
Atsakyti
Neturetu daryti jokiu tyrimu, siuntima turesi, krauja busi pasidarius, ir PAP testo atsakymas.
O as suzinojau siandien konizacijos atsakyma: CIN3, vietomis carcinoma in situs (neinvazinis vezys), bet kaip daktaras sake viskas dar laiku ir ne vezys smile.gif , aciu dievui, viskas baigesi. Dabar kas 3 men citologiniai tepineliai.
Taip kad laikykites, nenukabinkit nosies ir tikekit kad viskas bus kuo pukiausiai mirksiukas.gif
Ale kazkaip neramu del pirmojo citologinio atsakymo po konizacijos unsure.gif , nors zinau kad "nureze" siek tiek daugiau, su atsarga, tai manau kad viskas turetu buti OK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2009 02 03, 00:38)
Neturetu daryti jokiu tyrimu, siuntima turesi, krauja busi pasidarius, ir PAP testo atsakymas.
O as suzinojau siandien konizacijos atsakyma: CIN3, vietomis carcinoma in situs (neinvazinis vezys), bet kaip daktaras sake viskas dar laiku ir ne vezys  smile.gif , aciu dievui, viskas baigesi. Dabar kas 3 men citologiniai tepineliai.
Taip kad laikykites, nenukabinkit nosies ir tikekit kad viskas bus kuo pukiausiai  mirksiukas.gif
Ale kazkaip neramu del pirmojo citologinio atsakymo po konizacijos  unsure.gif , nors zinau kad "nureze" siek tiek daugiau, su atsarga, tai manau kad viskas turetu buti OK  smile.gif

Sveikutes, man pries 3-4 metus po gimdymo buvo gydytoja radusi zaizdele gimdos kaklelyje, zadejo pridegint bet nebedegino, ir po to laiko nebesu buvusi pas ginekologe. Turbut reiketu pasitikrint, jau ir taip kiek laiko praejo.
Kas kiek jus tikrinates ir ar paprasta ginekologe poliklinikoje gali padaryti siuos tyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2009 02 02, 23:38)
Ale kazkaip neramu del pirmojo citologinio atsakymo po konizacijos  unsure.gif , nors zinau kad "nureze" siek tiek daugiau, su atsarga, tai manau kad viskas turetu buti OK  smile.gif

viskas bus gerai, aš irgi nerimaudama laukiau to pirmo citologinio po konizacijos, bet viskas thumbup.gif ir tau to paties linkiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blakstienute @ 2009 02 03, 08:00)
Sveikutes, man pries 3-4 metus po gimdymo buvo gydytoja radusi zaizdele gimdos kaklelyje, zadejo pridegint bet nebedegino, ir po to laiko nebesu buvusi pas ginekologe. Turbut reiketu pasitikrint, jau ir taip kiek laiko praejo.
Kas kiek jus tikrinates ir ar paprasta ginekologe poliklinikoje gali padaryti siuos tyrimus  4u.gif

aš manau, kad turėtum nueiti mirksiukas.gif pas gineklologę lankausi maždaug kas pusę metų, aišku jeigu reikia tai ir dažniau, po konizacijos reikėjo eiti dar dažniau mirksiukas.gif O PAP tyrimą gali padaryti ir poliklinikoje
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 02 03, 08:00)
Kas kiek jus tikrinates ir ar paprasta ginekologe poliklinikoje gali padaryti siuos tyrimus  4u.gif

Tikrai nieko nelauk ir eik pasitikrinti, as irgi 3 metus nenuejau pas savo daktare ir prasau doh.gif
Gzima, aciu tau 4u.gif
Atsakyti
neradau i kokia tema parasyti,bet gal kam taip yra buve..
Pas mane yra zaizdele, bet ji jau senai , maziausiai 5 metai, bent jau tada suzinojau,ir niekada man problemu jokiu nebuvo, o dabar kazkas nutiko, kai mane paliko ex, du metus as nieko neturejau, dabar turiu vaikina, taigi pries menesi pirma karta mylejomes, nu zodziu skausmas nezmoniskas, veliau skaudedavo tik kol ieidavo, paskui skausmo nebudavo, bet po keliu kartu viena diena taip perstejo,degino, ir buvo ziaurus niezulys. Vaiksciojau pas daktarus, issigydziau pienlige, pradejau pries 2 savaites vel vartoti KT, taigi vakar vel seksas buvo skausmingas, ir kas baisiausia po jo, pastebejau, kad lyg biski buciau pakraujavus, bet labai labai biski,ant serveteles taskiukas buvo to kraujo,siandien nieko nebera. del ko tai gali buti, as jau baigiu nuprotet, man seksas virsta jau siaubu baisingu verysad.gif nebezinau nei ka daryt, ar tai nuo zaizdeles.. Gyvenime man taip nera buve.. cray.gif Celibatine partrauka iki dabartinio vaikino truko dvejus metus..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 02 05, 11:11)
neradau i kokia tema parasyti,bet gal kam taip yra buve..

Patarciau pasitarti su ginekologe.. Jeigu nenorite atsakymo laukti menesi, tai siulau eiti i privacia, kur normaliai viska istirs ir daug ka galesit suzinoti jau ta pacia diena mirksiukas.gif
Siulau "Motina ir vaikas"
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 05, 11:39)
Patarciau pasitarti su ginekologe.. Jeigu nenorite atsakymo laukti menesi, tai siulau eiti i privacia, kur normaliai viska istirs ir daug ka galesit suzinoti jau ta pacia diena mirksiukas.gif
Siulau "Motina ir vaikas"

Tai, kad klausiau ginekologes del skausmo, nieko nesake. Siuntima i dantis gavau del chlamidiju tirtis, atseit po echoskopo gimdos kaklelio uzdegima rado.. Daugiau nieko man ji nesako.. O ant privacios tiek pinigu neturiu..Ir siaip man visus tyrimus (aisku mokami) daro privaciose, poliklinikoj tik atsakymus jai nunesu.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 02 05, 11:43)
Tai, kad klausiau ginekologes del skausmo, nieko nesake. Siuntima i dantis gavau del chlamidiju tirtis, atseit po echoskopo gimdos kaklelio uzdegima rado.. Daugiau nieko man ji nesako.. O ant privacios tiek pinigu neturiu..Ir siaip man visus tyrimus (aisku mokami) daro privaciose, poliklinikoj tik atsakymus jai nunesu.

Aisku tuomet.. Tada belieka laukti atsakymu. O jeigu aptiko jums uzdegima, tai paskyre koki tai gydyma?
Atsakyti