QUOTE(snezka74 @ 2012 02 25, 21:25)
Sveikos mamytes. Gabijos m-la lanke abu mano vaikai,pati esu baigusi ta m-la. nuo 1-4 klasses viskas super buvo,tik perejo i 5 klasse,cia ir atsirado problemos.mokytojos issirenka sau kandidatus ir atsiseda ant ju,reikia jug ant ko savo pikti islet,tai tas negerai tai anas,galvojau gal cia mano vaikai tokie. Paskui kai paklausinejau tevu,tai daugelis tiesiog nenori piktys,pasiima dokumentus ir perveda i kita m-la. Savo mazesni irgi vedziau i Gabijos,bet tik todel kad pradiniu klasiu mokytoja labai patyko. Bet iskarto zinojau kad i 5 eisim kitur,pabegom anksciau. Zmoniskumo ir supratingumo ten truksta kai kuriom. Aisku yra ir labai geru,bet vat tos kelios viska gadyna. Einam dabar i Gorkio m-la esam labai laimingi,girdejau kad Pamario,dabar Rubliovo visai neblogai.
QUOTE(evansmum @ 2012 03 07, 20:49)
O kas mokytoja buvo?
Mes einam dabar, tai musu mokytoja man nelabai patinka
Sveikos mamytės,
Po truputį pradedam galvoti apie mokyklą. Gal galėtumėte apie Gabijos pradinių klasių mokytos labiau papasakoti, kas patiko, kas nelabai, (bet būtų geriau su vardais ar pavardėm), nes kaip ir darželį - vaiką vesim pas konkretų pedagogą , o ne į įstaiga.
Labai lauksiu komentarų ir iš kitų mamyčių dėl Gabijos mok-los.