Įkraunama...
Įkraunama...

Gera rusų mokykla Klaipėdoje

QUOTE(morozko @ 2010 03 04, 12:19)
Pajūrio aš pati baigiau, negaliu nieko blogo pasakyti, gal dabar viskas pasikeitė g.gif
Aš irgi galvoju apie Gorkio, nors ir mums ji tolkoai, bet MB nori į Gabiją doh.gif

Na ir as ten mokiausi ir vyras baige ir dirba mokytojos pazystamos ir ( anyta ) bet vis tiek nematau toje mokykloje teigiamu dalyku dabar, gal viskas pasikeis g.gif
Atsakyti
čia apie pajurio? O kuri ji randasi?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 03 06, 12:31)
čia apie pajurio? O kuri ji randasi?

Buvusi 26 vidurine, Laukininku gatve 4u.gif
Atsakyti
nu ple... kam į tą ruskių mokyklą vaiką kišti? Veskit į normalią lietuvių mokyklą. Didesnis pasirinkimas ir didesnė glaimybė išrinkti gerą.
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 03 25, 17:34)
nu ple... kam į tą ruskių mokyklą vaiką kišti? Veskit į normalią lietuvių mokyklą. Didesnis pasirinkimas ir didesnė glaimybė išrinkti gerą.

Gal pasilaikyk savo nuomone sau, ji cia niekam neidomi .......
Atsakyti
Labas 4u.gif Gal dar kokiu atsiliepimu butu del Gabijos pradines mokyklos?Gal jau jusu vaikas lanko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Castalie: 27 liepos 2011 - 20:27
Sveikos mamytes. Gabijos m-la lanke abu mano vaikai,pati esu baigusi ta m-la. nuo 1-4 klasses viskas super buvo,tik perejo i 5 klasse,cia ir atsirado problemos.mokytojos issirenka sau kandidatus ir atsiseda ant ju,reikia jug ant ko savo pikti islet,tai tas negerai tai anas,galvojau gal cia mano vaikai tokie. Paskui kai paklausinejau tevu,tai daugelis tiesiog nenori piktys,pasiima dokumentus ir perveda i kita m-la. Savo mazesni irgi vedziau i Gabijos,bet tik todel kad pradiniu klasiu mokytoja labai patyko. Bet iskarto zinojau kad i 5 eisim kitur,pabegom anksciau. Zmoniskumo ir supratingumo ten truksta kai kuriom. Aisku yra ir labai geru,bet vat tos kelios viska gadyna. Einam dabar i Gorkio m-la esam labai laimingi,girdejau kad Pamario,dabar Rubliovo visai neblogai.
Atsakyti
O kas mokytoja buvo?

Mes einam dabar, tai musu mokytoja man nelabai patinka schmoll.gif
Atsakyti
Taip ir ne issiaiskinom kuri mokykla geresne. Gal yra kokia kur anglu kalba pastiprinta?
Atsakyti
QUOTE(snezka74 @ 2012 02 25, 21:25)
Sveikos mamytes. Gabijos m-la lanke abu mano vaikai,pati esu baigusi ta m-la. nuo 1-4 klasses viskas super buvo,tik perejo i 5 klasse,cia ir atsirado problemos.mokytojos issirenka sau kandidatus ir atsiseda ant ju,reikia jug ant ko savo pikti islet,tai tas negerai tai anas,galvojau gal cia mano vaikai tokie. Paskui kai paklausinejau tevu,tai daugelis tiesiog nenori piktys,pasiima dokumentus ir perveda i kita m-la. Savo mazesni irgi vedziau i Gabijos,bet tik todel kad pradiniu klasiu mokytoja labai patyko. Bet iskarto zinojau kad  i 5 eisim kitur,pabegom anksciau. Zmoniskumo ir supratingumo ten truksta kai kuriom. Aisku yra ir labai geru,bet vat tos kelios viska gadyna. Einam dabar i Gorkio m-la esam labai laimingi,girdejau kad Pamario,dabar Rubliovo visai neblogai.

QUOTE(evansmum @ 2012 03 07, 20:49)
O kas mokytoja buvo?

Mes einam dabar, tai musu mokytoja man nelabai patinka  schmoll.gif

4u.gif Sveikos mamytės,
Po truputį pradedam galvoti apie mokyklą. Gal galėtumėte apie Gabijos pradinių klasių mokytos labiau papasakoti, kas patiko, kas nelabai, (bet būtų geriau su vardais ar pavardėm), nes kaip ir darželį - vaiką vesim pas konkretų pedagogą , o ne į įstaiga. 4u.gif Labai lauksiu komentarų ir iš kitų mamyčių dėl Gabijos mok-los. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanapaulija @ 2014 11 07, 15:14)
4u.gif  Sveikos mamytės,
Po truputį pradedam galvoti apie mokyklą. Gal galėtumėte apie Gabijos pradinių klasių mokytos labiau papasakoti, kas patiko, kas nelabai, (bet būtų geriau su vardais ar pavardėm), nes kaip ir darželį - vaiką vesim pas konkretų pedagogą , o ne į įstaiga.  4u.gif  Labai lauksiu komentarų ir iš kitų mamyčių dėl Gabijos mok-los. smile.gif

Nepatariu vesti į Gabijos mokykla. Aš saviškį pervedžiau į Gorkį, gailėjausi, kad to nepadariau anksčiau. Pradinė mokykla (mokytojai) yra geresnė Gorkyje, mano vaikas ten atsigavo, ėjo su didžiuliu noru, turėjome superinę mokytoją (Mają), su Gabijos "baubu" net nelyginsiu.

Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2015 04 29, 10:26)
Nepatariu vesti į Gabijos mokykla. Aš saviškį  pervedžiau į Gorkį, gailėjausi, kad to nepadariau anksčiau. Pradinė mokykla (mokytojai) yra geresnė Gorkyje, mano vaikas ten atsigavo, ėjo su didžiuliu noru, turėjome superinę mokytoją (Mają), su Gabijos "baubu" net nelyginsiu.

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif kažkaip labai mažai bendraujančių - o taip reikia informacijos! O kokia mokytoja Gabijoj jums pakliuvo? Jei nenorit viešinti galit asmenine žinutę gal parašyti, nes labai aktualu mums ar nuo 6,7 leisti ar nuo 7,7 ir greičiausiai lemiamas veiksnys ir bus mokytojas pas kurį pakliūname. 4u.gif
Atsakyti