Įkraunama...
Įkraunama...

Gera rusų mokykla Klaipėdoje

Sveikos mamos

Gal būt šį rudėnį teks keltis į Klaipėdą. Gal galėtumet patartį geresne rusų mokykla ax.gif aktualus ne tiek labai stiprus dalykų mokymas, kiek pedagogų profesionalumas - sugebėjimas palaikyti mokykloje šiltą klimatą, puikiai bendrauti, padėti vaikams mokytis.
Atsakyti
I kelinta klase eina vaikas?
Siaip is geriasniuju - Gorkio mokykla (centre)
Aitvaro gimnazija
Pati baigiau 23 (santarves)- dabar ji pagrindine- tai tik geri prisiminimai.. i VU po jos istojau be problemu...

Atsakyti
Mes dabar einam butent į santarvės.
Atsakyti
Gal kokiu atsiliepimu butu del Gabijos pradines mokyklos?
Atsakyti
kaip keista, kažkaip labai mažai žmonių dalyvauja g.gif negali būti, kad yra tiek mažai rusakalbių klaipėdečiu forume g.gif
Atsakyti
as pati baigiau M. Gorkio mokykla ir dabar laabai vis gyrdziu laabai gerus atsilepimus apie ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 03 31, 21:31)
Mes dabar einam butent į santarvės.

Na ir kaip jums sita mokykla ar patinka? Mums dar negreit i mokykla bet va jau mastau i kokia, siaip esam apsisprende is dalies, bet va vezioti teks toli doh.gif

QUOTE(evansmum @ 2009 04 07, 23:09)
Gal kokiu atsiliepimu butu del Gabijos pradines mokyklos?

Na kiek zinau labai nebloga, turiu kelias mokytojas pazystamas, tai kiek pasakoja viskas labai gerai ten pas juos mirksiukas.gif

QUOTE(tutifruti @ 2009 05 06, 11:11)
as pati baigiau M. Gorkio mokykla ir dabar laabai vis gyrdziu laabai gerus atsilepimus apie ja mirksiukas.gif

Na siaip siuo metu viena is geriausiu laikoma si mokykla 4u.gif
Apskritai butent Gabijos ir M. Gorkio mokyklos siuo metu laikomos geriausiomis, na patys nelankom dar, cia tik atsilepimai is draugu ir vaiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas2: 28 spalio 2009 - 11:58
Na lanko mano mažylis, lyg ir neblogai, mokykla kaip mokykla. bendradarbiauja su šalia esančiu darželiu, vaikai iš paruošiamosios grupės net eina ten į ekskursijas, mokytoja iš mokyklos kartą per savaitę užsiema su busimais pirmokais.

O gal kas lanko rubliovo mokyklą? Man dukros auklėtoja sakė, kad ten mokykla su menine kryptim. Mano pana yra gan gabi, galvoju gal leisti ją ten? g.gif Tik mums bus toloka vežiuoti g.gif
Atsakyti
Sveikos
Man irgi labai parupo mokyklos klausimas. Galvojam apie Gabija, Gorkio, na gal dar apie Pajurio. Tuoj su MB susipyksim siuo klausimu.
Atsakyti
Aš girdėjau, kad Gorkio nebloga, bet mums labai toli sad.gif
Atsakyti
QUOTE(morozko @ 2010 03 04, 00:39)
Sveikos
Man irgi labai parupo mokyklos klausimas. Galvojam apie Gabija, Gorkio, na gal dar apie Pajurio. Tuoj su MB susipyksim siuo klausimu.

Apie Pajurio labai nekokios nuomones esu schmoll.gif

QUOTE(Natuke @ 2010 03 04, 09:58)
Aš girdėjau, kad Gorkio nebloga, bet mums labai toli sad.gif

Mums irgi kol kas toli, bet lankysim manau sia mokykla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2010 03 04, 09:24)
Apie Pajurio labai nekokios nuomones esu  schmoll.gif
Mums irgi kol kas toli, bet lankysim manau sia mokykla  mirksiukas.gif

Pajūrio aš pati baigiau, negaliu nieko blogo pasakyti, gal dabar viskas pasikeitė g.gif
Aš irgi galvoju apie Gorkio, nors ir mums ji tolkoai, bet MB nori į Gabiją doh.gif
Atsakyti