Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Cypliukas @ 2006 02 09, 13:25)
Tai ar as gerai cia supratau, kad jeigu pastoji ir nutrauki BR vartojima, yra didele
galimybe persileisti ?

Nors info lapelyje parašyta, kad tai neįtakoja, bet mano atveju net keli gydytojai būtent tokias išvadas ir padarė.
Sorry, Femme , apsirikau blush2.gif tai Liepax.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 09 vasario 2006 - 14:45
sveikutes, tai mano antras prl tyrimas jau akivaizdziai rodo, kad virsija normas dvigubai. ( 37,6, o norma 3,2- 22,7). cia ir isaiskejo pieno issiskyrimo is vienos kruties priezastys. o juk mano buves ginekologas sake, kad cia nieko tokio, kad nepastoju tikrai ne del to. todel pritariu viotinolai, kad negalima pasikliauti vieno gyd nuomone. juk galejau dar 5 metus neieskoti priezasciu... esu supykus, bet dziaugiuosi, kad pradejau tyrimu maratona. tikiuosi, viskas bus gerai.
Atsakyti
Aš kol kas pasitikiu savo gyd. ir pas kitus nesilankau bet gal vertėtu jeigu jau
taip sakot g.gif Nėra taip lengva pradėt vėl iš naujo vaikščiot pas kitą gyd.
O ar reikalinga geriant BR dar vartoti ir folio vitaminus ar kokius kitokius, kurie reikalingi jeigu pastotum ?
Aš tai kol kas geriu tik nakvišos vitaminus. Gyd. skyrė.

Atsakyti
QUOTE(Cypliukas @ 2006 02 11, 10:34)
Aš kol kas pasitikiu savo gyd. ir pas kitus nesilankau bet gal vertėtu jeigu jau
taip sakot  g.gif Nėra taip lengva pradėt vėl iš naujo vaikščiot pas kitą gyd.
O ar reikalinga geriant BR dar vartoti ir folio vitaminus ar kokius kitokius, kurie reikalingi jeigu pastotum ?
Aš tai kol kas geriu tik nakvišos vitaminus. Gyd. skyrė.

Gydytoja liepė gerti BR, nakvišos aliejaus kapsules, folinę rūgštį. Visa šitą gerti liepė po persileidimo.
Pastojus vietoj nakvišos aliejaus gali pasiūlyti duphastoną, jei kas ne taip (čia mano nuomone).
Atsakyti
As kazkaip gydytojui nezinau kodel uzsiminiau, kad labai jau jautrios ir skausmingos krutys 2 savaites pries mm buna. Tada paspaude viena kruty - nieko neisbego, o is antrosios siek tiek skaidraus skyscio istekejo... Tai man dabar paskyre stebejima - kiekviena karta kai ateisiu spaudines....
Merginos, tai cia turbut pirmasis zenklas skausmingos krutys pries mm? Neturetu buti jos jautrios ir skausmingos?
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2006 02 11, 11:09)
As kazkaip gydytojui nezinau kodel uzsiminiau, kad labai jau jautrios ir skausmingos krutys 2 savaites pries mm buna. Tada paspaude viena kruty - nieko neisbego, o is antrosios siek tiek skaidraus skyscio istekejo... Tai man dabar paskyre stebejima - kiekviena karta kai ateisiu spaudines....
Merginos, tai cia turbut pirmasis zenklas skausmingos krutys pries mm? Neturetu buti jos jautrios ir skausmingos?

Sveika.
Man gydytojas taip pat paspaudinėjo krūtis ir pradėjo bėgti skystis, liepė pasidaryti prolaktino tyrimus, bet tyrimai buvo normos ribose (468 kažko nepamenu kokių vienetų, o galima iki 680 apytikriai), tačiau vistiek išrašė Bromokriptiną, nes pats prolaktinas yra sudarytas iš keturių dalių ir jei viena kažkuri dalis padidėja užgošdama kitas (nesvarbu, kad tyrimai normos ribose) vistiek tai gali būti viena iš nepastojimo priežasčių. O atskirai kiek vienetų yra kiekvienos dalies-tokių tyrimų nedaro.

Nežinau ar aiškiai parašiau.
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2006 02 11, 13:14)
Sveika.
Man gydytojas taip pat paspaudinėjo krūtis ir pradėjo bėgti skystis, liepė pasidaryti prolaktino tyrimus, bet tyrimai buvo normos ribose (468 kažko nepamenu kokių vienetų, o galima iki 680 apytikriai), tačiau vistiek išrašė Bromokriptiną, nes pats prolaktinas yra sudarytas iš keturių dalių ir jei viena kažkuri dalis padidėja užgošdama kitas (nesvarbu, kad tyrimai normos ribose) vistiek tai gali būti viena iš nepastojimo priežasčių. O atskirai kiek vienetų yra kiekvienos dalies-tokių tyrimų nedaro.

Nežinau ar aiškiai parašiau.

Sveikos merginos.
Man tai jau labai senai kaip iš krūtų bėga skystis ir nors kreipiausi į gydytojus jie man nieko nesakė. Tik vėliau, kai negalėjau pastoti, padarius prolaktino tyrimą paaiškėjo, kad jis blogas. Dabar jau metai kaip geriu Bromkriptiną, tačiau iš krūtinės skystis tebeteka. Nežinau ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2006 02 11, 12:09)

Pas mane prolaktino konc. buvo labai viršyta, net 994 kažkokių vienetų, bet jokių krūtų skausmų nejaučiau nei per, nei prieš mmm. Bet po 4 mėn. BR vartojimo viskas susitvarkė biggrin.gif
Atsakyti
Nu mano šįkart telpa į normas vos vos 24,7. Norma iki 25 smile.gif Bet geriu bromokriptiną.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 02 20, 16:21)
Nu mano šįkart telpa į normas vos vos 24,7. Norma iki 25 smile.gif Bet geriu bromokriptiną.

Mano prolaktinas 11,0 bet man vis tiek krūtinėje yra išskyrų. Ar taip turi būti?
Atsakyti
larisa, nežinau, pas mane, net kaip normą viršijo 5 kartus, išskyrų nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 02 20, 22:39)
Žinok visai nesidžiaugiu, kažkaip dzin giliai jau man daros... Nusipirkau bromokriptino ir toliau nuodysiuos...

Pas mane budavo PRL 1600,kai norma 25.Bet jokiu skysčiu nebudavo.

Aga visos mes nuodijames,aš jau 5 metus ir dar negaliu nutraukti doh.gif
Atsakyti