Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

Aš alkoholio daug nevartoju. Max išgeriu 1 bokaliuką alaus ar pora silpnų kokteiliukų, ir vaistus geriu jau apie 4mėn. ir viskas normaliai. Šiaip tai po ovuliacijos negeriu iš viso alkoholio, tai tas mano "gėrimas" gaunasi 3-4 kartus per mėnesį.
Kažkaip jau ir atpratau nuo alkoholio. ax.gif
Tas tavo vienas gėrimukas tikrai nepakenks. Aišku, jei dar nepradėjai vartoti vaistų. Šiandien išgerk 4u.gif , o nuo ryt pradėk gerti vaistukus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 07 vasario 2006 - 14:31
Sveikutes, pradejau vartoti BR, tai savijauta baisi verysad.gif
Geriu vakare, tai miegas is karto suima, ryte sunku keltis, o darbe vos issilaikau visa diena. Nepatinka man sitie vaistai schmoll.gif
Galva dar svaigsta pastoviai. Tai nezinau kaip cia reiks istverti ta menesi begeriant BR.
Tai ir jums pradzioje taip paciai buvo ?
Atsakyti
QUOTE(Cypliukas @ 2006 02 09, 09:08)
Sveikutes, pradejau vartoti BR, tai savijauta baisi  verysad.gif
Geriu vakare, tai miegas is karto suima, ryte sunku keltis, o darbe vos issilaikau visa diena. Nepatinka man sitie vaistai  schmoll.gif
Galva dar svaigsta pastoviai. Tai nezinau kaip cia reiks istverti ta menesi begeriant BR.

Man pradžioje nuo jų labai skaudėdavo galvą, bet gydytojas sumažino dozę-gėriau po 1/4 ryte ir vakare ir palaipsniui pripratau, o dabar po 1/2 ryte ir vakare.

P.S.dar vienas dalykėlis padėjo priprasti-gydytojas pasakė, kad yra keli procentai moterų, kurios netoleruoja Bromokriptino, todėl joms analogiškas yra kitas vaistas, kuris mėnesiui kainuoja apie 600 lt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypliukas @ 2006 02 09, 10:08)
Sveikutes, pradejau vartoti BR, tai savijauta baisi  verysad.gif
Geriu vakare, tai miegas is karto suima, ryte sunku keltis, o darbe vos issilaikau visa diena. Nepatinka man sitie vaistai  schmoll.gif

Aš jau 4 mėn. geriu BR. Tai man tik pirmą savaitę negera buvo, pykindavo, bet dabar galėčiau saujom juos gerti lotuliukas.gif
Beje, Prolaktino konc. pas mane buvo dvigubai didesnė nei norma, o dabar jau sumažėjo iki mažiausios ribos biggrin.gif , tai dabar geriu tik po 0,5 tab. ryte ir vakare.
Atsakyti

O dėl gerimuko,tai net nežinau aišku pagal viska tai negalima.bet aš kai noriu ko nors išgerti,tai ta diena negeriu vaistuku ir viskas.
[/quote]

Mergaitės, o vartojant Bromokriptiną, negalima gerti alkoholio? Bet juk tiek laiko nebūsi "ant sauso įstatymo".
Atsakyti
[quote=silver 27,2006 02 09, 10:08]
O dėl gerimuko,tai net nežinau aišku pagal viska tai negalima.bet aš kai noriu ko nors išgerti,tai ta diena negeriu vaistuku ir viskas.
[/quote]
Mergaitės, o vartojant Bromokriptiną, negalima gerti alkoholio? Bet juk tiek laiko nebūsi "ant sauso įstatymo".
[/quote]
Rašeme ir ankščiau,kad eriant betkokius vaistukus negalima vartoti al...,bet manau kad truputi aišku kad galima,vyno taure.bet aš tai kai išgerdavau tai ta diena nebegerdavau vaistuku
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2006 02 09, 10:08)

Man iš viso būtu labai įdomu sužinoti apie alkoholio gėrimą (skanavimą, nes gėrimas, tai savaime supranatma negalimas) mums planuojančioms ir gaminančioms. Gyd. nedrįstų klausti... blush2.gif
Nesu kažkokia pijokė ar panašiai biggrin.gif , bet kartais taip norisi kokį Ice-o buteliuką vakare išgerti atsipalaidavimui po sunkios dienos, o save stabdau, nes būna įvykusi ovuliacija ir kiekvieną mėnesį tikiesi to stebukliuko.
kaip jūs darote? Ar visiškai atsisakote alkoholio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 02 09, 10:19)
Man iš viso būtu labai įdomu sužinoti apie alkoholio gėrimą (skanavimą, nes gėrimas, tai savaime supranatma negalimas) mums planuojančioms ir gaminančioms. Gyd. nedrįstų klausti...  blush2.gif
Nesu kažkokia pijokė ar panašiai  biggrin.gif , bet kartais taip norisi kokį Ice-o buteliuką vakare išgerti atsipalaidavimui po sunkios dienos, o save stabdau, nes būna įvykusi ovuliacija ir kiekvieną mėnesį tikiesi to stebukliuko.
kaip jūs darote? Ar visiškai atsisakote alkoholio?  unsure.gif

Aš tai visai neatsisakau,nesu ir aš kažkokia megeja labai to al..,bet kartais išgeriu kokia vyno taure ar martinio.Manau tas tikrai nepakenks.reikia gyventi kaip gyvenai ,nes jei pradesi visko atsisakineti ,tai ne kas
Atsakyti
Su saiku viskas galima, vyno taure, ar sampano, ar martinio, alaus bokaliuka, juk neprisigersi iki zemes graibymo lotuliukas.gif
Bet vaistai su dideliu alkoholio kiekiu - tikrai ne kas.
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2005 11 21, 15:05)
tyriausi ehoskopu krutis, tai rado padidejusi latakeli toj kruty, is kurios paspaudus isteka, tai gyd pasake, kad viskas gerai, tai normalu.

Na mano viena krūtis produktyvesnė nei kita lotuliukas.gif Bet pienas išsiskiria iš abiejų.
Femme, pas tave augliuką rado? ar aš maišau kažką doh.gif
Dėl alkoholio tai man sakė, kad truputis nieko bloga, tik jis kažkiek apslopina BR veikimą. Atkreipti dėmesį reikia į tai, kad BR atsargiai vartojamas su vaistais kuriuose naudojamos nuodingos medžiagos (ta prasme mažais kiekiais įeina į vaistų sudėtį).
QUOTE(Prince @ 2006 02 09, 09:40)
Mane tai pradžioje pykindavo,galva skaudedavo,bet dabar kaip niekur nieko smile.gif

Aha, dabar turiu malonumą BR pradėt gert išnaujo. Geriu per pietus, tai vakarienės jau nebereikia biggrin.gif Greitai pirksiu kelnias trigubai mažesnes lotuliukas.gif
Ir dar merginos, pastoti galima ne tik su mažu PRL . Mano buvo pakankamai aukštas, bet svarbaiuia nenutraukti pastojus BR gėrimo. Jei gydytoja lieps, konsultuokitės dar su kokiais 2. Niekada nepamaišys 2-3 gydytojų nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2006 02 09, 13:01)

Femme, pas tave augliuką rado? ar aš maišau kažką  doh.gif

Tpfu, tpfu, tpfu, per kairį petį, bum bum kur čia medis..... blink.gif
Ne, tikrai ne pas mane schmoll.gif
bet po persileidimo tikrino, ar skysčio nėra, matyt įtarė, kad gali padidėti prolaktinas (ką jis ir turi daryti pastojus), bet viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ar as gerai cia supratau, kad jeigu pastoji ir nutrauki BR vartojima, yra didele
galimybe persileisti ?
Atsakyti