Nu o aš skaičiau knygoje "akušerija ir ginekologija" na tos gi, bliamba užkrito, Brazausko dukters straipsnį (ten lentelė buvo), kokius tyrimus ir kada darytis, tai dėl prolaktino lygta buvo parašyta "ne anksčiau kaip 12 dienų iki ciklo(mėnesinių) pradžios ir 4-5 val. ryto..."
Ir žinok tu čia, kada bus tiksliausias...
Man tai aplamai bajeris buvo toks, kad 20 ciklo dieną pasidariaus prolaktino testa "Geromedoj", tai tris kartus viršijo normą.... Nors prieš tai sulakiau 2 bonkutes bromokriptino... O sekančia dieną variau darytis rezonanso, tai po jo dar ir prolaktino tyrimą padarė... Ir ką sau manot, ogi mano prolaktinas buvo pats normatėliausias... Žodžiu, likau iš dalies labai patenkinta, bet iš kitos pusės kaip ir abstulbusi... Tai ko gi man toliau ieškotis??? Pastot vistiek gi neišeina
Bliamba, sussibalamutinau... Tai cia kas? Hormonų audros???
Ir kaip jas tada apramint???
Nežinau, nežinau. O temperatūrą matuojuosi, tai ji man "normali" atrodo... Ta prasme nei kyla nei krenta, vidurkis 36.6... Ir ka gi tai reikšti turėtų???
Nes pagal visus fiziologinius pojūčius ovuliacija įvyko būtent tada, kai ir turėjo įvykti (tam tikros išskyros, skausmai ir kt. požymiai buvo), BET TEMPERATŪRA TO TAI NEPARODĖ!!!!
Vienžo, tas žmogaus organizmas paslaptingas kuomitai...