Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

Sveikutės,nu va pagaliau nuėjau ir vėl išsityriau ta PRL. mano atsakymas 21,9 smile.gif ,tik bijau labai ,kad nepakiltu,bet labai tikiuosi kad tvarkosi
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 08 10, 08:54)
Prince, o kokia dabar tavo dienos doze?
Juk nenutrauksi vaistu, ar ne?

Aš jau nuo 5 mėn ,geriu po 0,5 tabletės,bet buna kad ir neišgeriu nes bunu prisišampaninus blush2.gif .Dabar gersiu po tiek pat,nutraukti tai nenutrauksiu
Atsakyti
"Labai prašau, nesupyk dėl mano neišmanymo, bet jei teisingai supratau, tai bromokriptiną reikėtų gerti ir per mmm ?, ir net jei pastočiau?"

Merginos, atsakykit į klausimą, nes aš nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 08 17, 08:16)
"Labai prašau, nesupyk dėl mano neišmanymo, bet jei teisingai supratau, tai bromokriptiną reikėtų gerti ir per mmm ?, ir net jei pastočiau?"

Merginos, atsakykit į klausimą, nes aš nežinau.

Bromkriptina reikia gerti nepertraukiamai, visomis dienomis. Siaip raso, kad vartojant alkoholi, vaisto poveikis sumazeja, tai as irgi kartais per didziuosius balius neisgeriu.
Bet siaip stengiuosi isgerti kekviena ryta-vakara.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 17, 08:35)
Kur dareisi? Ir kiek kainavo? Nes man liepė irgi išsitirti. ax.gif

Kozete, Price is Klaipedos.
Vilniuje as darausi Grybo gatveje, ten atsakymai per 2-3 val. Kainuoja apie 30 lt.
Atsakyti
Pas mus Klaipėdoje daro po 28 lt.ir 4 valandu laikotar[yje.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 08 17, 08:52)
Kozete, Price is Klaipedos.
Vilniuje as darausi Grybo gatveje, ten atsakymai per 2-3 val. Kainuoja apie 30 lt.

Bet čia tik PRL ištyrimas?
O tau gal ir FSH, LH, TTH tyrė? Jų kainos turbūt panašios, nes žiūrėjau vaisingumo klinikos kainoraštį, tai kainos to kiekvieno atskiro tyrimo kainos apie 25-30Lt.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 17, 10:27)
Bet čia tik PRL ištyrimas?
O tau gal ir  FSH, LH, TTH tyrė? Jų kainos turbūt panašios, nes žiūrėjau vaisingumo klinikos kainoraštį, tai kainos to kiekvieno atskiro tyrimo kainos apie 25-30Lt.

PRL tyrymas kainuoja tai 28 lt.O kitus man darė Klaipėdoje Jūrininkų ligoninėje ir kainavo virš 100 lt .O chlamidijas darė dar kitur tai kainavo 60lt.bet šita tyrima man darė patį pirmajį.O po to tik pamatė kad per aukštas PRL.O visi kiti tyrimai geri.
Atsakyti
Sveikutes! Na va galiu jau pasigirt pas mane tikrai nera prolaktinomos. Dariausi galvos rentgena viskas tvarkoj, harmonai taip pat normoj. Tikriausiai niekam neidomu bet taip norejau pasidziaugt su jumis.
Atsakyti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2005 09 14, 08:58)
Sveikutes! Na va galiu jau pasigirt pas mane tikrai nera prolaktinomos. Dariausi galvos rentgena viskas tvarkoj, harmonai taip pat normoj. Tikriausiai niekam neidomu bet taip norejau pasidziaugt su jumis.

taip nesakyk, mums visoms labai rūpi vienai kitos bėdos ir laimės smile.gif labai džiaugiuosi, kad pas tave nėra prolaktinomos. tiesiog gal kartais nespėjam sureaguoti. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltis: 14 rugsėjo 2005 - 22:21
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2005 09 13, 22:58)

LLaimuk, o kokie hormonai pas tave buvo netvarkoj? O galvos rengenas argi parodo mažas prolaktinomas? Bet labai šaunu, kai viskas susitvarko, SVEIKIJU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 15 rugsėjo 2005 - 10:24
aukstas prolaktinas,na virsijo truputi, ginekologe siunte pas endokrinologus, nes galvojo kad su skydliauke blogai, ir gali but prolaktinoma.dariausi galvos rentgena , viskas gerai, tyriausi prolaktina , taip pat normoij. biggrin.gif Vadinasi mano bedos slypi kazkur kitur cry.gif g.gif Aciu merginos uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti