Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

Tiesa pasakkius aš net nežinau,nes man pora mėnesiu neskaudėjo,dabar vėl skauda,ai nieko nebesuprantu doh.gif .
Atsakyti
Na aš irgi antroj ciklo pusėj vargstu su jautria ir padidėjusia krūtine, bet darė PRL tyrimą - jis normoje. g.gif
Atsakyti
Šiaip tai apie prolaktiną dar sprendžiama ir pagal tai, kad skystis iš krūtinės paspaudus bėga. be to padidinus vaistų dozę organizmas į tai sureguoja tik po 8 savaičių
Atsakyti
QUOTE(Mergaitė @ 2005 06 28, 03:08)
Šiaip tai apie prolaktiną dar sprendžiama ir pagal tai, kad skystis iš krūtinės paspaudus bėga. be to padidinus vaistų dozę organizmas į tai sureguoja tik po 8 savaičių

Aš tyrimus darausi kas 4 sav. ir rodo ar kritimą , ar kilimmą. Man pienukas bėga nepriklausomai ar PRL labai aukštas, ar tik aukštas...
Atsakyti
Mergaite aš jau bromokryptina vartoju 4 metus,ir man jokiu skysciu nera buve .Ir tikrinuosi kas 2 savaites PRL
Atsakyti
Matai jis taip nebėga bet paspaudus labai stipriai tai išsiskiria skystis. Kodėl sako, kad maitinančios moterys retai pastoja, todėl, kad gaminasi pienas, o prolaktinas atsakingas už jo gamyba. Ši liga vadinasi galaktorėja (atrodo taip).
Merginos, ar jums kam nors išrašo bromokriptina kaip kompensuojamą vaistą, jei taip tai dėl kokios diagnozės?
Atsakyti
Nu žinokit įdomiai su tuo skysčiu ir prolaktinu. Mano prolaktinas buvo ties viršutine normos riba, todėl gydytoja liepė gerti po pusę tabletės bromkriptino. Bet ir po daugiau nei pusės metų jo vartojimo kaip yra paspaudus krūtinę skysčio, taip yra.

Kitas gydytojas man paaiškino, kad galime gaminti skirtingą prolaktiną, ir kad maniškis, kad ir nepadidėjęs gali būti sudarytas iš labai mažų molekulių, kurios daug bjauresnės ir aktyvesnės doh.gif . O pvz labai didelės molekulės ne tokios bjaurios (man rodos tai vadinasi Big Big Prolactine sindromu, kai padidėjęs prolaktinas jokių bėdų nepridaro).

Tai va, dabar geriu jau visą tabletę, žiūrėsim ar skystis išnyks.
Atsakyti
man irgi minėjo, kad yra trijų rūšių prolaktino padidėjimas, aš jau nuo pusės tabletės perėjau prie 3, o skystis iš krūtų nemažėja, o didėja:(
Atsakyti
Vienu žodžiu nieko nebesuprantu g.gif ,kaip ta krūtine reikia spausti kad tas ksystis pasirodytu doh.gif ,nu nė vienas gydytojas to skysčio nerado doh.gif
Nusipirkau vaistuku vėl gersiu,jau man bloga nuo ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaitė @ 2005 06 28, 15:10)
Merginos, ar jums kam nors išrašo bromokriptina kaip kompensuojamą vaistą, jei taip tai dėl kokios diagnozės?

Man visada išrašydavo kompensuojamą. Diagnozė - mikroprolaktinoma.

QUOTE(Prince @ 2005 06 28, 17:32)
Vienu žodžiu nieko nebesuprantu g.gif ,kaip ta krūtine reikia spausti kad tas ksystis pasirodytu doh.gif ,nu nė vienas gydytojas to skysčio nerado doh.gif

tai ir nespausk per jėgą mirksiukas.gif biggrin.gif jei jau nebėga, tai nebėga. kai bėga, smarkiai stengtis nereikia - spūst ir yra
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif . Na va, vakar buvau pas gydytoja, tai pirmiausia apziurejo mane echo. Vakar buvo 20 c.d. tai gydytoja pasidziauge, kad matosi labai didelis skirtumas pries vaistu vartojima ir vartojant juos, tipo i geraja puse viskas linksta. biggrin.gif Kaip gydytoja issireiske, labai grazi gleivine, tik nestumus gaudyti tongue.gif . Po to nuleido krauja, tai siandien 12 val. rezultatai, ziuresim kas darosi. g.gif .
O del krutines skausmo, tai ji sake, kad visa tai veikia musu moteriski hormonai.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 06 28, 05:01)
Mergaite aš jau bromokryptina vartoju 4 metus,ir man jokiu skysciu nera buve .Ir tikrinuosi kas 2 savaites PRL

Gal nuo gydytojo priklauso. g.gif
Atsakyti