Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

Sveikutės,nežinau merginos nutariau padaryti eksperimenta ir nebegerti pora savaiteliu vaistuku g.gif kaži kaip bus
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif Kaip gi jums visoms besiseka, tylu sitoje temoje, o ka ir pasakyti cry.gif Geri vaistukus, ir tikiesi stebuklo sad.gif . As siandien einu pas gydytoja, krauja nuleidinesiu, beveik 2 men., kai geriu Bromkriptina cry.gif . Kazkaip neramu jau dabar darosi cry.gif
Prince, o kodel tu nusprendei nebegerti, nors gal tikrai jau tau ir nebereikia g.gif
Atsakyti
Sėkmės tau Stirnyte wub.gif ,ai nežianu dabar nuotaikų kaita pas mane,tai va ėmiau ir nusprendžiau,kad trumpam nutrauksiu
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 06 28, 09:18)
Sėkmės tau Stirnyte wub.gif ,ai nežianu dabar nuotaikų kaita pas mane,tai va ėmiau ir nusprendžiau,kad trumpam nutrauksiu

Prince, as kai buvau nutruakus menesiui, tai iskart dvigubai soktelejo. Tai dabar vel saziningai ryju tabletkas. Gal geraiu pakartok tyrima ir vel isistikink, kad doze gera, PRL normos ribose, bet nesiulyciau nutraukti. Man taip atrodo g.gif
Atsakyti
Prince, aš jau virš metų geriu bromokriptiną ir vis pamažu ta dozę didinu, apie jokį nutraukimą kol nepastosiu net minties negali būti, nes gydytojas pasakė, jei nutraksiu tai jis šoktelės. Aš buvau savavališkai savaitei truputėlį sumažinusi dozę tai prolaktinas šoktelėjo:(
Atsakyti
QUOTE(Mergaitė @ 2005 06 28, 09:28)
Prince, aš jau virš metų geriu bromokriptiną ir vis pamažu ta dozę didinu, apie jokį nutraukimą kol nepastosiu net minties negali būti, nes gydytojas pasakė, jei nutraksiu tai jis šoktelės. Aš buvau savavališkai savaitei truputėlį sumažinusi dozę tai prolaktinas šoktelėjo:(

Gerai eisiu nusipirksiu vaistuku doh.gif ,busiu gera
Atsakyti
Mergaites, kaip manot, ar nieko tokio jeigu as pradesiu vaistukus gert, ne nuo ciklo pradzios, o nuo vidurio g.gif
As meciau juos gert doh.gif vyras labai jau prase. Sake kad pailseciau, nuo ju pora men. Bet sakau, kad gal geriau gersiu. Nes jauciu, kad pasoko prolaktinas.
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2005 06 28, 09:52)
Mergaites, kaip manot, ar nieko tokio jeigu as pradesiu vaistukus gert, ne nuo ciklo pradzios, o nuo vidurio  g.gif
As meciau juos gert  doh.gif  vyras labai jau prase. Sake kad pailseciau, nuo ju pora men. Bet sakau, kad gal geriau gersiu. Nes jauciu, kad pasoko prolaktinas.

Aisku, kad nieko tokio, as taip pat nuo vidurio pradejau, kai buvau kvailai nutrukus doh.gif
Ir pirma karta man Mzn skyre nuo ciklo vidurio, kai tik atsakymai buvo blogi.

Sekmes smile.gif
Atsakyti
Eisiu nusipirksiu. 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip jus jauciate, kad soktelejo PRL, as tai nieko nejauciu, tik labai jau pries mmm krutine pradeda skaudeti, lygtai anksciau taip nebuvo g.gif , nusipirkau dabar vellwoman vitaminu, neva jie nuima krutines skausma, bet dar isgeraiu tik viena pakuotes lapeli, tai nieko nesijaucia sad.gif .
Prince, o tu nebenori but nestuke.gif ?
Atsakyti
As kai geriu vaistukus, tai mano krutine pries mmm isvis nejautri buna. O dabar kai 1 men. negeriau, tai papukai tokie jautrus buvo doh.gif Anksciau irgi skaudedavo, kol nezinojau, kad prolaktinas aukstas. Daktare sake, kad delto ir skauda, kad jis uzkyles labai.
Atsakyti
Nu nezinau, mergaitės.... g.gif Man krūtinę visada nuo ovuliacijos iki mmm ir išpučia, ir skuda, bet prolaktinas pas mane idealus. Man atrodo, kad krūtinė ir nuo kitų hormonų pajautrėja.
Atsakyti