Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(tlana @ 2005 06 09, 06:47)
Prie visu mano neteketu bedu prisidejo ir prolaktinas padidejes bet visai truputeli net dvigubai nera, bet daktarelis nerado ovuliacijos si menesi ir paskyre gerti bromkript po puse tabletytes, geriu jau 3dienas nakciai,labai miego noriu, nejaugi nuo jo, o kaip jauciates mergaites kas geriat pastoviai? g.gif

Kai tik pradėjau gerti BR tai blink.gif buvo taip bloga, dvi dienas kaip zombis vaikščiojau. Po to pripratau. Paskui dozę padidinau ir vakare jau geradavau 2 (1 ryte), tai galvodavau , kad ryto nebesulauksiu. Tai pykindavo, tai širdis kaip varlė šokinėjo. Tai gydytoja leido gerti 3 kart per dieną. Tada jau pasidarė geriau...
BR truputį muša spaudimą, jei jis ir taip žemas- gali migdyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 10 birželio 2005 - 08:25
O aš begeriu po viena ir dabar susimasčiau g.gif ar geriau ryte išgerti ar vakare
Atsakyti
Jūs mergaitės esat profesionalės, patarkit, nes gydytojas nieko tuo klausimu nesako, as geriau bromokriptina 2 savaites, bet neuzteko, dabar geriau 1 menesi ir vakar dariau tyrima, laukiu atsakymo, gydytojas sake nebegerti, bet gal negalima taip staigiai nutraukti? O jei dar nenukrito iki reikiamo lygio? Dabar jau visai pasimeciau. O taip neramu laukti atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 06 09, 22:28)
O aš begeriu po viena ir dabar susimasčiau g.gif ar geriau ryte išgerti ar vakare

Manyčiau , kad pagal savijautą. Nes sakė, kad kai kurias pykina, tai dėl to rekomenduoja vakare. Ir aš geriu, kaip man geriau.
Atsakyti
QUOTE(Saulute7 @ 2005 06 10, 09:05)
Jūs mergaitės esat profesionalės, patarkit, nes gydytojas nieko tuo klausimu nesako, as geriau bromokriptina 2 savaites, bet neuzteko, dabar geriau 1 menesi ir vakar dariau tyrima, laukiu atsakymo, gydytojas sake nebegerti, bet gal negalima taip staigiai nutraukti? O jei dar nenukrito iki reikiamo lygio? Dabar jau visai pasimeciau. O taip neramu laukti atsakymo.

Aš manyčiau kad geriau nenutraukti vaistuku,o jei bus geras rezultatas tada manyciau gali ir nutraukti tuos vaistus.Manau kad bus geri wub.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju gal palikti po 1 tablete per dieną, nors gerdavau po dvi, bus lengvesnis perėjimas, jei bus blogi rezultatai, nebebus blogos savijautos
Atsakyti
Sveikos mergaites, seniai seku jusu tema ir nutariau pasidalint savo patirtim.Man irgi ta nelemta prolaktinoma,dinge mmm,vaiku noriu juodai.Atlikus magnetini rezonansa itarti galima kad yra augliukas,tai dabar geriu bromokriptina.Pagerus menesi atsirado mmm.Siek tiek nuotaika pakele,bet ir toliau geriu bromokriptina, tirtis prolaktino eisiu po dvieju savaiciu nes turiu sugert tam tikra kieki vaistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepax @ 2005 06 10, 15:26)
Sveikos mergaites, seniai seku jusu tema ir nutariau pasidalint savo patirtim.Man irgi ta nelemta prolaktinoma,dinge mmm,vaiku noriu juodai.Atlikus magnetini rezonansa itarti galima kad yra augliukas,tai dabar geriu bromokriptina.Pagerus menesi atsirado mmm.Siek tiek nuotaika pakele,bet ir toliau geriu bromokriptina, tirtis prolaktino eisiu po dvieju savaiciu nes turiu sugert tam tikra kieki vaistu biggrin.gif

Sėkmės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif
Esu ta pati tindi_rindi, kuri užvedė pirmąją temą apie prolaktinomą smile.gif Pasivadinau kitu vardu, nes nenorėjau, kad pažįstami sužinotų apie mano problemas (daug giminių ir draugų čia lankosi) ax.gif Bet dabar man jau tai nesvarbu, nes turiu savo džiaugsmą, kuriam jau 5 mėnesiukai wub.gif
Taigi, noriu dar kartą pasakyti, kad viskas įmanoma, tik reikia labai norėti rolleyes.gif Man gydytojai sakė, kad su tokiais tyrimais net nesvajočiau pastoti ir jau planavo hipofizės operaciją, o mano lelius norėjo ir atkeliavo wub.gif
Sėkmės jums, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2005 06 22, 12:53)
Esu ta pati tindi_rindi, kuri užvedė pirmąją temą apie prolaktinomą smile.gif Pasivadinau kitu vardu, nes nenorėjau, kad pažįstami sužinotų apie mano problemas (daug giminių ir draugų čia lankosi) ax.gif Bet dabar man jau tai nesvarbu, nes turiu savo džiaugsmą, kuriam jau 5 mėnesiukai wub.gif
Taigi, noriu dar kartą pasakyti, kad viskas įmanoma, tik reikia labai norėti rolleyes.gif Man gydytojai sakė, kad su tokiais tyrimais net nesvajočiau pastoti ir jau planavo hipofizės operaciją, o mano lelius norėjo ir atkeliavo wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2005 06 22, 02:53)

AČIŪ, būkit sveiki ir laimingi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sekmes tau ir nepamirsk musu.Labai dziaugiuosi ir tikekimes kad ir mes turesim toki dziaugsmeli.Aciu tau. thumbup.gif
Atsakyti