Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(anoli @ 2005 06 08, 15:06)
Seip dar turiu siokiu tokiu problemu, progesteronas mazas, policistines kiausydes, ovuliacija nevyksta, o jeigu ir vyksta tai labai silpna..... Ir dar bala zino kas yra. O dar turiu toki klausima. Jus kaip geriat, visa men. ar iki 14 c.d. ? Man tai sake kad iki 14 c.d.  g.gif  Beto as buvau pastojus pries daugiau negu 4 metus bejokiu pastangu. Bet deja praradau kai buvo 11 sav. Ir nuo to laiko mes negalim susilaukt vaikuciu cry.gif
Tai va reiks nuo kito ciklo pradet gert  doh.gif , bet nuo ju jau taip bloga man  blink.gif

Mano draugei buvo panasi situacija,bet ji ir gere bromokriptina ir pastojo.Nezinau bet man gydytoja tikrai nera minejus kad reikia gerti tik 14 c.d.as tai geriu visa menesi beperstojo.Tai kad buvai pastojus tai geras zenklas
Atsakyti
g.gif Na, as irgi geraiu visa menesi be perstojo, kol nesimuliavau doh.gif
JAuciu vel reiks pradeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2005 06 08, 05:06)
Seip dar turiu siokiu tokiu problemu, progesteronas mazas, policistines kiausydes, ovuliacija nevyksta, o jeigu ir vyksta tai labai silpna..... Ir dar bala zino kas yra. O dar turiu toki klausima. Jus kaip geriat, visa men. ar iki 14 c.d. ? Man tai sake kad iki 14 c.d.  g.gif  Beto as buvau pastojus pries daugiau negu 4 metus bejokiu pastangu. Bet deja praradau kai buvo 11 sav. Ir nuo to laiko mes negalim susilaukt vaikuciu cry.gif
Tai va reiks nuo kito ciklo pradet gert  doh.gif , bet nuo ju jau taip bloga man  blink.gif

BR geriu visą laiką, nes pabandžaiu vieną kartą nutraukti daugiau schmoll.gif noriu
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2005 06 08, 15:06)
O dar turiu toki klausima. Jus kaip geriat, visa men. ar iki 14 c.d. ? Man tai sake kad iki 14 c.d.  g.gif 

Gydytoja visada prisakmiu tonu liepdavo gerti istisai, be jokiu pertrauku. Todel 14 dienu "seansa" pirma karta girdziu. O as po gimdymo dar tik viena karta mmm apturejau. O dabar jau 38 dienu "pertrauka". Oi jau jauciu, kokis PRL tyrimu rezultats butu doh.gif ...
Atsakyti
Taiva ir as mastau, kad nesamone, kad man skyre iki 14 c.d. schmoll.gif
Kai lankiausi pas kita gydytoja, tai ji liepe visa men. gert. O kai pasikiaiciau gydytoja tai liepe iki 14 c.d. doh.gif Tai sakau reiks vel gydytoja pasikiaist g.gif
Ir gert visa laika be pertraukos. Kaip sakoma " da pabednava kanca " smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 06 08, 16:10)
BR geriu visą laiką, nes pabandžaiu vieną kartą nutraukti daugiau  schmoll.gif  noriu

O kas buvo kai nutraukiai ? Aisku jeigu nepaslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2005 06 09, 11:48)
O kas buvo kai nutraukiai ? Aisku jeigu nepaslaptis  mirksiukas.gif

man tai nieko tongue.gif tik vėl pradėt gerti labai skauminga. Kai geri visą laiką, įsivažiuoji...
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2005 06 09, 01:48)
O kas buvo kai nutraukiai ? Aisku jeigu nepaslaptis  mirksiukas.gif

Ne, ne paslaptis. PRL šoktelėjo nuo 1000 iki 4000
Atsakyti
Prie visu mano neteketu bedu prisidejo ir prolaktinas padidejes bet visai truputeli net dvigubai nera, bet daktarelis nerado ovuliacijos si menesi ir paskyre gerti bromkript po puse tabletytes, geriu jau 3dienas nakciai,labai miego noriu, nejaugi nuo jo, o kaip jauciates mergaites kas geriat pastoviai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tlana @ 2005 06 09, 16:47)
Prie visu mano neteketu bedu prisidejo ir prolaktinas padidejes bet visai truputeli net dvigubai nera, bet daktarelis nerado ovuliacijos si menesi ir paskyre gerti bromkript po puse tabletytes, geriu jau 3dienas nakciai,labai miego noriu, nejaugi nuo jo, o kaip jauciates mergaites kas geriat pastoviai? g.gif

As tai geriu ji pastoviaia 4 metus.Dabar geriu ryte,bet manes lyg neigdo,net nezinau ar geriau ryte ar vakare.bet nieko blogo nepajutau
Atsakyti
QUOTE(stirnyte @ 2005 06 08, 13:30)
Labukas mergytes, seniai jau berasiau, tiek darbu, kad tik speju paskaityti. Tai va vis del to vaistuku vartojimas nera blogai, turiu omenyje bromkriptina schmoll.gif . Pas mane antra ciklo faze retai kada taip stabiliai laikydavosi BT. Siuo metu ji pas mane 37,1. Ir taip laikosi jau gera savaite. Anksciau ji stipriai sokinedavo, o ne retai nepakildavo iki 37. Nuo rytojaus laukiu savo mmm. Ai tiesa, si menesi man taip anksti pradejo skaudeti krutine, jau antra savaite skauda, padidejo, pilvas issiputes, zodziu savaitgali pareis doh.gif

nu idomu kaip stirnytei sekasi? jei gerai supratau temperatura vis dar laikosi? ar tai nebus geras zenklas? ax.gif o ir pozymiai?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 06 09, 18:14)
As tai geriu ji pastoviaia 4 metus.Dabar geriu ryte,bet manes lyg neigdo,net nezinau ar geriau ryte ar vakare.bet nieko blogo nepajutau
na gal issigalvojau kad nuo jo, nezinau, labai jauciuosi pavargus, nuo minciu, nuo darbu, nuo ligu unsure.gif
Atsakyti