Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Prince @ 2005 06 07, 06:28)
Viotinola is visos sirdeles linkiu tau ,kad tas PRL kuo greiciau nukristu ir tu taptum nestuke.gif .Tik taip nepergyvenk,buk gerute. wub.gif  wub.gif

O po keturias kai geriau ir man buvo blogai sad.gif

Ačiū už palaikymą. O prie tokios dozės pripratai ar ne?Vaje, ir iš kur pas tave tiek stiprybės blink.gif save skatinti ir dar kitus paguosti console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 07 birželio 2005 - 16:41
QUOTE(Viotinola @ 2005 06 07, 16:38)
Ačiū už palaikymą. O prie tokios dozės pripratai ar ne?Vaje, ir iš kur pas tave tiek stiprybės blink.gif save skatinti ir dar kitus paguosti console.gif

Zinok pirmus menesius kazkaip lengvai buvo ,ai galvoju nieko cia baisaus ,po petu jau pradejau depresuoti o dabar pripratau,gerti tuos vaistus.O stiprybes tikrai nera tiek daug,jei tiesa pasakius jau pavargau ir depresija puola.Paverkiu viena ,ir nusiraminu kazkuriam laikui praeina.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 06 07, 15:53)
Ar man taip atrodo , ar ištikrųjų dukrytei 8 mėn?

tikrai taip 4u.gif kaip tik ismoko nosi pirstu krapstyt ir su pirsciukai per lupas braukti ir brum brum brum sakyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linux: 07 birželio 2005 - 21:16
Labas rytelis merginos 4u.gif
Noriu pakalusti jusu.Paskutinius 2 mėnesius mano krūtinė buvo normali ,o dabar vėl pastebiu padidejusi ,pagalvojau gal PRL vėl pakilo sad.gif .kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Linux @ 2005 06 07, 11:15)
tikrai taip  4u.gif kaip tik ismoko nosi pirstu krapstyt ir su pirsciukai per lupas braukti ir brum brum brum sakyti  biggrin.gif

biggrin.gif fainulka biggrin.gif Ar turėjai problemų su pastojimu, ar iškart mažoji į pilvelį atšuoliavo?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 06 07, 20:30)
Noriu pakalusti jusu.Paskutinius 2 mėnesius mano krūtinė buvo normali ,o dabar vėl pastebiu padidejusi ,pagalvojau gal PRL vėl pakilo sad.gif .kaip manote?

Šiaip tai , man kiek bebuvo PRL krūtinė padidėdavo tik prieš mmm. O anksčiau didėdavo?
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 06 08, 06:50)
Šiaip tai , man kiek bebuvo PRL krūtinė padidėdavo tik prieš mmm. O anksčiau didėdavo?

Ai nieko nesuprantu prisigalvoju vusokiu nesamoniu
Atsakyti
Na, ka nutariau ir as sia savaite pakartoti PRL. Juk bet kuria ciklo diena galima daryti, ar ne? g.gif

Tai jei bus pakiles, bel reiks gerti bromkriptina -nes dabar kol vyra gydom, as pas gydytojus nebeinu, tai nezinau kokia situacija, ir kaip tvarkyti. Bet jei bus normos ribose, tai gal nereikes man tu vaistu gerti g.gif Kaip manot?
Jauciu, tuoj pati gudutoja patapsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 06 08, 07:34)
Na, ka nutariau ir as sia savaite pakartoti PRL. Juk bet kuria ciklo diena galima daryti, ar ne? g.gif

Tai jei bus pakiles, bel reiks gerti bromkriptina -nes dabar kol vyra gydom, as pas gydytojus nebeinu, tai nezinau kokia situacija, ir kaip tvarkyti. Bet jei bus normos ribose, tai gal nereikes man tu vaistu gerti g.gif Kaip manot?
Jauciu, tuoj pati gudutoja patapsiu biggrin.gif

Aišku Musyte jei tau gerai viskas bus ko tau gerti tuos vaistus
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 06 08, 06:30)

Na, man visada tik prieš mmm padidėdavo. Ir kai pastojau... ax.gif

QUOTE(Viotinola @ 2005 06 08, 06:48)
biggrin.gif fainulka biggrin.gif  Ar turėjai problemų su pastojimu, ar iškart mažoji į pilvelį atšuoliavo?

Turėjau, kur jau čia su 10 kartų didesne prolaktino norma neturėsi. Per du metus sumeistravom mirksiukas.gif Tiesa, be bromokriptino pagalbos ax.gif Tiesiog įvyko stebuklas.
Atsakyti
Labukas mergytes, seniai jau berasiau, tiek darbu, kad tik speju paskaityti. Tai va vis del to vaistuku vartojimas nera blogai, turiu omenyje bromkriptina schmoll.gif . Pas mane antra ciklo faze retai kada taip stabiliai laikydavosi BT. Siuo metu ji pas mane 37,1. Ir taip laikosi jau gera savaite. Anksciau ji stipriai sokinedavo, o ne retai nepakildavo iki 37. Nuo rytojaus laukiu savo mmm. Ai tiesa, si menesi man taip anksti pradejo skaudeti krutine, jau antra savaite skauda, padidejo, pilvas issiputes, zodziu savaitgali pareis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 06 07, 13:30)
Anoli, man sake bromkriptina gerti tol, kol pastosiu, be jokiu pertrauku. Kaip suprantu, bromkriptinas tik palaiko, kad prolaktinas butu normoje, ir kai nustoji ji gerti-uzkyla ir vel.

Ar pas jus yra dar kokiu bedu, ar tik del prolaktino tau IVF siulomas g.gif  blink.gif

Seip dar turiu siokiu tokiu problemu, progesteronas mazas, policistines kiausydes, ovuliacija nevyksta, o jeigu ir vyksta tai labai silpna..... Ir dar bala zino kas yra. O dar turiu toki klausima. Jus kaip geriat, visa men. ar iki 14 c.d. ? Man tai sake kad iki 14 c.d. g.gif Beto as buvau pastojus pries daugiau negu 4 metus bejokiu pastangu. Bet deja praradau kai buvo 11 sav. Ir nuo to laiko mes negalim susilaukt vaikuciu cry.gif
Tai va reiks nuo kito ciklo pradet gert doh.gif , bet nuo ju jau taip bloga man blink.gif
Atsakyti